как да направим предната камера толкова добра, колкото задната камера на андроид телефон

Искате ли да имате добра предна камера за смартфон? Няма нужда да купувате, прочетете тази статия и ще намерите отговора.

В днешно време все повече потребители на смартфони с удоволствие си правят селфита , както сами, така и с приятели и приятели. Това се случи след много възможности за избор на смартфони, които имаха добри предни камери. Но за съжаление получените снимки не са толкова добри, колкото снимките на задната камера, особено предната камера на Android смартфон на ниска цена.

Затова много хора жадуват за телефон с Android, който има най-добрата предна камера. За съжаление подобни смартфони определено няма да имат евтини цени. И така, какъв е правилният начин за решаване на проблем като този? ApkVenue има решение, как можете да направите предната си камера толкова добра, колкото задната камера.

  • Hands On OPPO F1 Plus: Кралят на селфитата с 16MP предна камера
  • 5 смартфона с най-добрата предна камера, която трябва да купите!

Как да направим предната камера толкова добра, колкото задната камера

Да, мощен начин да направите качеството на предната камера на вашия телефон с Android толкова добро, колкото задната камера, е да използвате интересно приложение. Да, като използвате определени интересни приложения, наистина можете да подобрите качеството на резултатите на предната си камера като задната камера на смартфона, който използвате. Така че, вече няма оправдание, ако предната ви камера е лоша. Ако все още е грозно, това означава, че смартфонът ви е повреден, хехехе .

1. Използвайте приложението BestMe Selfie Camera

Apps Photo & Imaging RC PLATFORM ИЗТЕГЛЯНЕ

Да , използването на приложението BestMe Selfie Camera е сигурен начин да се покажат резултатите от красивата и красива предна камера. Това приложение предлага разнообразие от завладяващи филтри за камера, така че можете да показвате селфита с приятели и себе си във всякакви социални медии. Как да?

  • Отворете приложението Bestme Selfie Camera, след което изберете опцията за филтър със символ на три малки кръга в червено, синьо и жълто.
  • Има много опции за филтриране, но според ApkVenue най-готината е определената категория, а след това Deliacacy . За тази много индонезийска кожа Jaka този филтър е перфектен. Резултатът също е близо до снимките на задната камера.
  • След това филтрирането с категорията Glamour и влизането в опцията Ruby също е интересен избор за вас. Въпреки че се намирате в стая с умерен интензитет на светлината, този един филтър е доста солиден.
  • Ако все още не е максимално, можете да регулирате нивото на яркост, като просто плъзнете десния екран нагоре. Лесно е, нали?

2. Светкавица отпред, която ви прави готини

Elesbb Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Ако не сте доволни от приложението BestMe Selfie Camera, пак можете да използвате други приложения, а именно 3F или Front Facing Flash . За съжаление това приложение не се предлага в Google Play Store. Но спокойно, можете да го изтеглите от JalanTikus. Преди да го инсталирате, уверете се, че можете да инсталирате приложения на трети страни, като отидете в Настройки> Защита> поставете отметка в "Неизвестен източник" . След като бъде инсталиран, нека видим процеса по-долу.

  • Когато го използвате за първи път, ще има опция Завършване на действие с помощта на Камера , изберете Само веднъж или Винаги .
  • След като влезете в камерата, изберете опцията Готов в средата.
  • Ако сте заели най -добрата си позиция за селфи , натиснете екрана навсякъде според удобството си

Е, екранът ще стане бял. Не се паникьосвай! Трябва само да натиснете червената точка, която е в съответствие с това, което сте натиснали по-рано, а след това да си най-добрите селфи момчета . Ако все още сте объркани, просто прочетете статията Как да направите Flash за предната камера на вашия Android Mobile .

За приложението Front Facing Flash или 3F, ако имате малко проблеми с намирането на снимки в галерията, тогава можете да използвате приложение като File Commander или други подобни. Ако не, тогава можете да го потърсите във Файлов диспечер> Картини> Снимки от предния флаш .

Двете приложения по-горе могат да направят вашите селфи снимки толкова добри, колкото и задната камера, момчета . Освен това фронталната лицева светкавица е много ефективна, ако я използвате при условия на слаба осветеност, например през нощта. Готови ли сте да правите селфита със страхотни резултати? Дайте вашите мисли в коментарите по-долу.