как да конвертирате pdf в ppt безплатно 2020

Най-пълният и лесен начин за конвертиране на PDF в PPT, трябва да го изпробвате, ако искате вашата презентация да бъде голям успех!

Бързото развитие на технологиите улесни много неща. Много дейности или работни места вече включват цифрови документи като PDF формат.

Е, обикновено много от вас се нуждаят от документи във формат PDF, които се преобразуват в други формати. Например конвертиране на PDF в Word за научни цели и писане.

В допълнение към Word, хората също са преобразували PDF в PPT (PowerPoint) формат. Обикновено това се прави по различни причини, една от които е да добавите презентационен материал или да можете да редактирате PDF файла.

И така, как да промените PDF на PPT? Просто се успокой, банда. ApkVenue намери пълното ръководство, което можете да направите на вашия мобилен телефон или компютър / лаптоп. Ето пълния преглед!

Как да конвертирате PDF в PPT

Като начало ApkVenue иска да каже накратко на бандата, информацията за PDF, какво е PPT.

PDF (Portable Document Format) е формат, който доста често се използва за документ, набор от PPT е файлов тип на приложението Office PowerPoint, който се използва за създаване на презентационни файлове.

Сега много хора искат да знаят как да конвертират PDF в PPT файлов формат по няколко причини. Обикновено хората получават PDF файлове от много източници, един от които е чрез изтеглени електронни книги в Google Книги .

Чрез този преглед ApkVenue ще ви разкаже всички най-лесни и лесни начини за конвертиране на PDF в PPT. Ето ред ръководства!

Как да конвертирате PDF в PPT онлайн на компютър

Първо, ApkVenue ще ви покаже как да конвертирате PDF в PowerPoint онлайн . Трябва само да отворите сайта ilovepdf.com , който ApkVenue препоръчва.

Методът е доста лесен, банда, просто следвайте стъпките по-долу!

Стъпка - 1 : Отидете на сайта ilovepdf.com . В горното меню изберете Конвертиране на PDF , след което изберете PDF в PowerPoint .

Стъпка - 2 : Качете PDF файла, който искате да промените формата.

Стъпка - 3 : Натиснете бутона Convert to PowerPoint, разположен в долната част.

Стъпка - 4 : Изчакайте няколко секунди, за да завърши, след което вашият PDF файл ще бъде записан автоматично в PPT формат. Ако не се изтегли автоматично, трябва само да натиснете бутона Изтегляне на PowerPoint . Свършен!

Как да конвертирате PDF в PPT офлайн на компютър

Тогава какво, ако искаме да конвертираме PDF файл в PPT, без да е необходимо да сме свързани с интернет, известен още като офлайн? Разбира се, като използвате приложението, банда!

В този урок ApkVenue ще използва приложението Adobe Acrobat Reader . Просто проверете метода тук!

Стъпка - 1 : Отворете вашия PDF файл с помощта на Adobe Acrobat Reader .

Стъпка - 2 : Щракнете върху Файл> Конвертиране в Word, Excel или PowerPoint . Позицията му е в горния ляв ъгъл.

Стъпка - 3 : След като въведете нов прозорец, в колоната Convert To изберете Microsoft PowerPoint като файлов формат.

Стъпка - 4 : Щракнете върху Експортиране в PowerPoint . Добрата новина е, че ако вашият PDF е сканиран файл , Adobe Acrobat ще извърши процеса на разпознаване на текст автоматично.

Стъпка - 5 : Дайте име на вашия PPT файл и го запазете във всяка папка, която искате.

Недостатъкът на използването на това приложение е, че трябва да закупите лиценз, за ​​да можете да използвате пълните му функции. Освен това размерът на приложението Adobe Acrobat е доста голям, повече от 800MB .

О, да, ApkVenue препоръчва да изтеглите страхотен и безплатен PPT чрез редица приложения, които ApkVenue е написал тук . Гарантирано не по-малко добро и готино, наистина!

Как да конвертирате PDF в PPT на телефони с Android

И накрая, ApkVenue иска да ви каже как да конвертирате PDF файлове в PPT чрез мобилен телефон с Android. Можете да промените онлайн чрез сайта ilovepdf.com по същия начин.

Но ако търсите приложение за Android, което може да конвертира PDF файлове в PPT, има приложение, наречено PDF в PowerPoint, налично в Google Play Store. Методът ще обясни по-долу:

Стъпка - 1 : Отворете приложението PDF към PowerPoint , изберете PDF файла, за който искате да промените формата.

Стъпка - 2 : Можете да промените вашия PDF файл безплатно, просто това отнема повече време (1 час) и не можете да скочите в много файлове наведнъж.

Ако искате по-бърз метод, трябва да закупите премиум версията за Rp 499 000 .

Информация PDF към PowerPoint
Разработчик Cometdocs.com Inc. 00
Отзиви (Брой рецензенти) 4,1 (1,488)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум Варира според устройството

Така че бандата как да сменяте PDF в PPT са онлайн или офлайн . Вече не е нужно да се притеснявате, ако искате да конвертирате файлове!

Можете също да промените размера на PDF файла, за да бъде по-малък, ако смятате, че размерът е твърде голям. И така, има много решения за вас тук, банда!

Прочетете също статии за PDF файлове или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah