лесен начин за създаване на водни знаци за изображения и снимки на android

Водният знак може да бъде знак, че снимка или изображение са защитени с авторски права. За да бъде по-безопасно, когато се споделя в социалните медии, ето един лесен начин за поставяне на воден знак на изображения и снимки в Android.

Във фоторабота водният знак е знак, че някой има снимка и трябва да има разрешение, ако искате да я използвате. Дори и с воден знак , не е нужно да се колебаете да го споделите в социалните медии.

В сравнение с използването на компютър или лаптоп, създаването и добавянето на водни знаци към изображения и снимки вече може да се извършва лесно на смартфон. Тук ApkVenue ще ви каже как лесно да създавате водни знаци за изображения и снимки на Android .

  • 10 снимки на истинските събития зад готини снимки
  • 5 от най-добрите съвременни приложения за редактиране на снимки, които ТРЯБВА да използвате!
  • 15 весели снимки при копиране на снимки на Instagram художници

Лесни начини за създаване на водни знаци за изображения и снимки на Android

  • Първият път, когато трябва да изтеглите безплатно приложението Add Watermark Free, налично в Google Play Store .
Приложения за снимки и изображения AndroidVilla ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След това добавете снимка, като докоснете иконата ** + ** и изберете ** Зареждане на изображение **, за да изберете изображение. Намерете снимка или изображение в подходящата директория, след което докоснете ** OK **.
  • След това можете да зададете воден знак , който искате да направите, от текст до изображения. Не забравяйте да регулирате дебелината, размера, въртенето и позицията на водния знак, като регулирате плъзгачите .
  • Накрая докоснете иконата ** Изпращане ** и изберете директория, за да запазите снимката. Докоснете контролния списък в долната част на екрана, за да започнете процеса на добавяне на воден знак .
  • Автоматично са запазени снимки или изображения, които са били с воден знак и вече можете да ги споделяте в социалните медии.

Така че това е лесен начин за създаване на водни знаци за изображения и снимки на Android. Затова не се колебайте да споделяте снимките си в социалните медии. Гарантирано да има повече хитове ! Какво мислиш? Споделете вашето мнение в графата за коментари!

Прочетете също статии за снимки или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .