как да регистрирате credivos, за да бъдат одобрени бързо

Все още сте объркани как да се регистрирате за акаунт в Kredivo, за да инсталирате мечтаната си притурка? Ето лесните стъпки за това как да се регистрирате за най-новия акаунт в Kredivo през 2021 година.

Как да регистрирате Kredivo е много лесно и изобщо не е сложно. Като се регистрирате за Kredivo, можете да плащате на вноски за различни видове предмети от мечтите си. Вижте как в тази статия!

Благодарение на бързото развитие на технологиите, сега процесът на финансовите транзакции може да се извършва цифрово, което разбира се е много практично и лесно.

Всъщност сега всичко може да се направи, за да кандидатствате за паричен заем или вноски, само с помощта на приложение за заеми на вашия мобилен телефон с Android или iOS.

Има много приложения, които можете да използвате, за да направите това, едно от които е Kredivo , приложение за цифрова кредитна карта, което ви дава удобството да изплащате артикулите, които искате да купите.

Като крилата фраза можете да закупите сега и да платите по-късно след 30 дни без лихва или на вноски. Много интересно, нали?

Условия за регистрация на Kredivo

Преди Jaka да обясни как да се регистрирате за акаунт в Kredivo, уверете се, че отговаряте на следните изисквания, за да може вашата кандидатура да бъде приета бързо.

 • Статус на гражданин на Индонезия (WNI).
 • Между 18 и 60 годишна възраст.
 • Намира се в по-голяма Джакарта, град Бандунг, Сурабая, Медан, Палембанг, Семаранг, остров Бали, Маланг, Макасар, Йогякарта, Соло, Чиребон и Сукабуми.
 • Минимален доход от 3 милиона IDR на месец.

Ако отговаряте на горните изисквания, по-късно можете да кандидатствате за създаване на Kredivo Basic и Premium акаунт. Каква е разликата между двете?

Kredivo Basic акаунт Kredivo Premium акаунт
0% лихва, максимален лимит от 3 милиона IDR, максимален срок от 30 дни Лихва от 2,6% на месец, максимален лимит от 30 милиона IDR, минимални разходи от 1 000 000 IDR, избор от 3, 6, до 12 месеца

Това е, което отличава двете. Трябва само да изберете акаунта, който искате, според вашите възможности и желания.

Как лесно да се регистрирате за акаунт в Kredivo в HP

С предлаганите предимства създаването на приложения за цифрови кредитни карти като Kredivo е в голямо търсене. Знаете ли обаче как да регистрирате акаунт в Kredivo, за да получите одобрение веднага?

Е, за тези от вас, които искат да се регистрират за Kredivo, но не знаят как, тук ApkVenue ще обясни пълните стъпки.

Хайде, просто вижте как да се регистрирате за следващата 12-месечна вноска Kredivo.

 1. Изтеглете приложението Kredivo, отворете приложението и натиснете Get Started.
Финансови приложения PT FinAccel Digital Indonesia ИЗТЕГЛЯНЕ
 1. Изберете Кандидатствайте за Kredivo .
 1. Изберете тип акаунт. Можете да изберете акаунти Basic и Premium според вашите нужди, след което да изберете бутона Напред.
 1. Попълнете необходимите данни , като например снимка за самоличност, снимка за селфита и акаунт на пазара . Ако е така, изберете бутона Изпращане.
 1. Попълнете информацията за личните си данни, като започнете от име, адрес, размер на заплатата и други. След това проверете изявлението за споразумението и изберете бутона Изпращане.
 1. Изчакайте екипът на Kredivo да се свърже с вас допълнително, защото акаунтът ви ще бъде въведен в процеса на проверка на екипа на Kredivo.

Силните и слабите страни на Кредиво

Има много случаи, когато хората влизат в дългове онлайн . Това може да се случи, защото те не знаят в детайли какви са предимствата и недостатъците на използваните приложения.

Така че, преди да се регистрирате за сметка в Kredivo, първо трябва да идентифицирате предлаганите предимства и недостатъци, за да не се чувствате в капан.

Предимствата на приложението Kredivo

За тези от вас, които искат да изберат приложението Kredivo, за да правят онлайн заеми , ето предимствата, предлагани от това приложение.

1. Броят на ограниченията е достатъчно голям

Броят на ограниченията, дадени от приложението Kredivo, е доста голям, знаете ли.

Ако се регистрирате за платена сметка в рамките на 30 дни, посоченият лимит е 3 милиона IDR. Междувременно, ако се регистрирате за сметка на вноска , можете да получите лимит до 20 милиона IDR.

2. Лесен процес на подаване на кредит

За разлика от вземането на пари назаем чрез доставчици на кредити или банки, които изискват много подкрепящи документи, Kredivo ви улеснява да направите всичко.

Как да заемете пари от Kredivo е много лесно, защото разчитате само на вашия смартфон, интернет пакет и фотодокументи и лични данни.

Освен това, знаете ли, процесът на одобрение няма да отнеме много време. Всъщност в рамките на 1х24 часа можете да получите кредитния си лимит без процес на проучване, като например когато вземате заеми в банка.

3. Без DP

Приложението Kredivo също предоставя предимства, а именно отсъствието на първоначални вноски (DP), административни такси и годишни такси като редовни кредитни карти, банди.

Това със сигурност е едно от предимствата на Kredivo, което привлича интереса на своите клиенти.

По този начин трябва да платите само цената на продукта плюс фиксирания лихвен процент.

Недостатъци на приложението Kredivo

Не само предимства, заявленията за онлайн заем, включително Kredivo, разбира се, имат няколко недостатъка, които трябва да знаете.

Ето някои от недостатъците на използването на Kredivo. Най-добре е да погледнете това първо, преди да опитате измамника на Kredivo.

1. Лихвени проценти

Не много по-различно от другите заявления за онлайн кредити , Kredivo със сигурност ще начислява лихви на своите клиенти. Лихвеният процент, предлаган от приложението Kredivo, е 2,6% на месец.

Поради това е по-добре да обмислите внимателно решението за използване на този механизъм за онлайн заеми, тъй като лихвеният процент на Kredivo е доста голям.

2. Късни такси

В допълнение към лихвените проценти, разбира се, има и глоби, които ще бъдат начислени на клиентите, когато закъснеят с плащането на вноски.

За самото приложение на Kredivo наказанието за забава при плащане е около 3% на месец.

Така че, ако искате да продължите да използвате това онлайн средство за отпускане на пари , уверете се, че можете да плащате всеки месец според уговорената дата на падежа.

Таблица за симулация на трансакции на Тенор и Кредиво

Самото Kredivo предоставя тенори за своите клиенти, вариращи от 3 месеца , 6 месеца , до най-дългия от 12 месеца с кредитен лимит до 20 милиона IDR.

Е, за тези от вас, които се интересуват от използването на механизма за онлайн кредитиране, предлаган от Kredivo, тук ще предоставим таблица за симулация на транзакции в Kredivo.

Note:

Начини на плащане 30 дни 3 месеца 6 месеца 12 месеца
Лихва на месец 0% 2,60% 2,60% 2,60%
Вноски на месец - 718 670 IDR 385 340 IDR 218 670 IDR
Общо плащане 2 000 000 IDR IDR 2.156.010 2312 040 IDR 2 624 040 IDR

Tips Agar Pengajuan Kredivo Cepat Disetujui

Dalam kondisi urgent, pastinya kamu butuh dana secara cepat. Sayangnya, ada beberapa hal yang membuat pengajuan Kredivo mu lama diterima, atau bahkan ditolak.

Untuk mencegah hal tersebut terjadi, Jaka punya tips dan trik agar pengajuan Kredivo kamu cepat disetujui dan langsung lolos. Berikut tipsnya:

 1. Pastikan Sudah Memenuhi Syarat: Pastikan kamu sudah memenuhi semua persyaratan dasar, mulai dari usia, domisili, hingga angka penghasilan.

 2. Periksa Kembali Dokumen dan Kelengkapan Data: Pastikan tidak ada kesalahan penulisan atau bahkan perbedaan data antar dokumen, karena itu bisa memperlama proses persetujuan.

 3. Perhatikan Slip Gaji dan Cash Flow: Selain memenuhi penghasilan minimum (3 juta per bulan), pastikan kamu punya cash flow yang sehat, seperti bebas utang atau teratur membayar utang.

Itulah tadi mengenai cara daftar Kredivo, cara daftar Kredivo cicilan 12 bulan, kelebihan dan kekurangannya, juga tenor yang disediakan oleh aplikasi Kredivo.

Gimana, masih tertarik untuk menggunakan fasilitas pinjaman uang online yang ditawarkan oleh Kredivo?

Sebaiknya pertimbangkan dulu keputusan kamu dengan matang biar tidak terlilit hutang, ya!

Baca juga artikel seputar Fintech menarik lainnya dari Shelda Audita.