как да използвам автоматично като Facebook и Instagram

Auto харесва Facebook и Instagram стават все по-обичани. Тогава как използвате автоматичните харесвания? Безопасно ли е? Открийте отговора тук!

Как да използвате автоматични харесвания може да се направи доста лесно. Нещо повече, в момента има много сайтове и приложения, които могат да се ползват безплатно.

Получаването на много харесвания е специална награда за потребителите на социални медии. Всяка публикация ще бъде направена възможно най-атрактивна, за да получавате харесвания от последователи.

За съжаление, въпреки че сте публикували публикация, която смятате за добре, може да е, че публикацията все още е тиха и няма достатъчно харесвания.

Но спокойно! Този път ApkVenue ще обясни как да използвате autolike за социални медии, така че да можете да получите много харесвания успешно. Любопитни ли сте

Как да използвате Autolike във Facebook и Instagram

Искате ли публикацията ви в социалните медии да получи много харесвания? За това ще бъдете развълнувани да използвате приложение за редактиране на снимки или видео, за да подобрите съдържанието си.

Този метод обаче понякога не работи. Въпреки че снимките или видеоклиповете, които качвате, са направени старателно, вашите публикации понякога все още не получават харесвания.

Решението, ApkVenue ще ви даде как да използвате autolike за социалните медии Facebook и Instagram, защото тези две социални медии са най-популярни.

Вместо да отнемате много време, по-добре просто погледнете как да получите много харесвания, както за Facebook, така и за Instagram, с автоматично харесване по-долу!

Как да използвам Auto Like Facebook

Чувствате се като вашите публикации във Facebook са самотни и това е всичко? Всъщност можете да го оживите с голям брой харесвания в публикацията.

Един от начините да получите много харесвания във Facebook е да използвате автоматично подобни сайтове или приложения, като Hizmi Auto Like и YoLikers.

Но освен тези две, все още има тонове приложения като сайтове и сайтове, които можете да опитате безплатно. Начинът на използване не е много по-различен, знаете ли!

За тези, които са нетърпеливи, можете просто да приложите как да използвате автоматично като FB, което ApkVenue ще опише по-долу. Веднага да видим!

 • Отворете приложението на браузъра и посетете сайта за автоматично харесване. Тук ApkVenue ще използва сайт, наречен Vivoliker ( //fb.vivoliker.com/facebook-autolikes ).

 • Превъртете надолу и щракнете върху Получаване на токен за достъп.

 • Влезте, като въведете използвания имейл и парола за Facebook. Щракнете върху бутона Get Access Token.
 • Копирайте целия текст, който е символ, за да получите харесвания. Ако е така, натиснете Готово копиране, Следваща стъпка.

 • Поставете маркера по-рано в предоставената колона. След това натиснете Login.

 • Ако сте влезли успешно, всичко, което трябва да направите, е да определите кои публикации ще бъдат добавени към харесвания и колко харесвания искате.

За съжаление, когато Jaka го опита, този метод изобщо не работи. Още по-лошо, акаунтът във Facebook беше забранен . Така че за тези от вас, които отчаяно искат да опитат, по-добре помислете отново, де!

Как да използвам Auto Like Instagram

Освен Facebook, Instagram е и една от най-пристрастяващите социални медии. Не е чудно, че мнозина се опитват да добавят харесвания в Instagram.

Съществуването в Instagram е задължително. Но как искате да съществувате, ако броят на харесванията е малък? За това можете да опитате как да използвате автоматично като Instagram по-долу.

 • Отворете приложение за браузър на вашия мобилен или настолен компютър. След това посетете сайта FollowerGratis.co.id ( //instagram.followergratis.co.id/ ).

 • Щракнете върху Вход и влезте с вашия акаунт в Instagram.

 • След успешно влизане в сайта има много опции. Като се започне от добавяне на харесвания, добавяне на последователи, добавяне на коментари и добавяне на мнения. Можете също така да видите колко последователи, които следват, и броя на вашите публикации.
 • За да добавите харесвания, щракнете върху + Харесвания . Средно ще получите 2 до 7 харесвания в 1 публикация.
 • Изберете една от публикациите, които искате да добавите към IG, като натиснете зеления бутон, който казва + Харесва .
 • Изчакайте няколко минути, след което ще получите харесвания в публикацията. Самият ApkVenue успя да получи безплатно 2 IG autolike.

Имайте предвид, че функциите на този сайт могат да се използват само 1 път за половин час . Трябва да бъдете търпеливи, банда!

Въпреки че е малко, можете да опитате по този начин да добавяте харесвания към IG редовно, така че вашите публикации да получават много харесвания.

Плюсове и минуси на използването на Auto Like

Освен да знаете как да добавяте харесвания с подобряващ харесването сайт или приложение, вие също трябва да знаете какви последствия се крият зад него, тук!

Така че, за тези от вас, които са любопитни за предимствата и недостатъците на използването на авто харесвания за социални медии, просто разгледайте краткия преглед по-долу!

Плюсове от използването на Auto Like

Както знаете, автоматичните като Facebook, Instagram и други социални медии предоставят няколко предимства. Сред тях са следните:

 • Получете много харесвания за кратко време
 • Може да се използва чрез уебсайта или приложението
 • Може да избира различни реакции за във Facebook
 • Освен добавяне на харесвания има и други опции

Недостатъци на използването на Auto Like

Зад удобството за получаване на много харесвания възниква въпросът безопасно ли е да използвате автоматични харесвания? Е, по-долу са някои от рисковете, които дебнат. Нещо?

 • Изглежда неестествено, защото харесванията се умножават за кратко време
 • Броят на харесванията може да спадне драстично по всяко време
 • Използваните акаунти в социалните медии могат да бъдат забранени от разработчика

Ето как да използвате FB и IG autolike, за да увеличите харесванията, които искате. Сега вече не е нужно да се притеснявате малко за броя харесвания на вашите публикации .

Имайте предвид, че методът по-горе крие доста опасни рискове. Възможно е вашите акаунти в социалните медии да са забранени и да не могат да се използват повече.

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Рейшатия .