как да направя WhatsApp 1 номер за 2 мобилни телефона

Как да направите WhatsApp 1 номер за 2 мобилни телефона не е толкова трудно, колкото си представяте, банда! Вижте как да използвате 1 WA 2 HP изцяло тук.

Как да направя WhatsApp 1 номер за 2 мобилни телефона може да звучи невъзможно за някои хора, а, банда. Като се има предвид, че WhatsApp позволява на потребителите да влизат само с един номер на едно устройство .

Всъщност, всъщност понякога има условия, при които ще бъде много по-практично, когато влезете с помощта на 1 WA акаунт на 2 различни мобилни телефона.

Досадното е, че дори този метод не може да бъде подведен при използване на приложението WhatsApp MOD, което още повече обърква потребителите му. Ти също?

Но не е нужно да се притеснявате! Проблемът е, че този път ApkVenue иска да ви каже няколко трика, за да направите WhatsApp 1 номер за 2 мобилни телефона. Виж това!

Колекция от начини за използване на 1 WA акаунт на 2 различни мобилни телефона, най-новите!

Ако искате да положите малко по-големи усилия от обикновено, всъщност има "палави" начини да измамите нещата, включително въпроса как да направите номер на WhatsApp 1 за 2 мобилни телефона.

Не се използва методът за дублиране на приложения на мобилни телефони или други подобни, но можете да направите методите, които ApkVenue ще обясни по-долу.

Защо да използвам 1 номер на WhatsApp на 2 мобилни телефона?

Източник на снимки: Прайсник

Що се отнася до официалните правила, един номер на Whatsapp може да се използва само на 1 мобилен телефон. Но можете да използвате и трик как да направите номер на WhatsApp 1 за 2 мобилни телефона.

Но какъв е смисълът да се използват тези 2 HP 1 WA?

 • За 2 потребители на HP . За тези от вас, които имат 2 мобилни телефона, трябва да е сложно, нали, ако трябва да имате 2 акаунта в WhatsApp? Така че този трик ще бъде много полезен, за да имате достъп до 1 WhatsApp на различен мобилен телефон.

 • Наблюдавайте Whatsapp на други хора . Е, ако това е вашата работа, вие наистина сте притежател. Независимо дали става въпрос за вашето гадже, деца, братя и сестри, братя, родители и други. Тъй като можете да продължите да наблюдавате разговорите на WhatsApp на други хора чрез мобилния си телефон.

Така че, ако нямате търпение да разберете как да направите номер на WhatsApp 1 за 2 мобилни телефона, вижте обяснението по-долу.

Как да направите WhatsApp 1 номер за 2 мобилни телефона

За разлика от това как да се използва 1 HP 2 WA едновременно, което е по-лесно да се направи, как да инсталирате 2 HP 1 WA всъщност е много по-трудно да се реализира, банда.

Трудното обаче не означава, че не можете, нали? Все още можете да използвате 1 WA акаунт 2 HP чрез следните трикове.

1. Как да инсталирам 2 акаунта на HP 1 WA чрез WhatsApp Web

Освен че е достъпен през лаптоп или компютър, WhatsApp Web също се оказва, че може да бъде отворен чрез вашето смартфон устройство, било то Android или iPhone, знаете ли, банда.

И така, за тези от вас, които искат да знаят как да направят номер на WhatsApp 1 за 2 HP iPhone или Android , можете да следвате стъпките от ApkVenue по-долу.

Стъпка 1 - Отворете Google Chrome
 • Първата стъпка е да отворите приложението за браузър Google Chrome на мобилен телефон с Android или iPhone. След това посещавате уебсайта на WhatsApp ( web.whatsapp.com ).
Ark Software Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Социални приложения и приложения за съобщения
 • На този етап вие също не забравяте да активирате режима на работния плот, за да можете да преминете към стъпките за използване на следващите 1 WA 2 HP.
Стъпка 2 - Сканирайте QR кода
 • След това, като използвате друг мобилен телефон, който искате да използвате, за да отворите 1 WhatsApp 2 HP, сканирате QR кода.

 • За това как да го сканирате, можете първо да изберете опцията WhatsApp Web на мобилния телефон.

Стъпка 3 - Как да инсталирате успешно 1 HP 2 WA
 • Ако сте направили всички стъпки по-горе, тогава можете да използвате и да получите достъп до WA 1 номер на 2 различни мобилни телефона, банда.

Колко лесно е, нали? Този трик обикновено се прави и от тези, които искат да знаят как да докоснат WA, без да бъдат хванати, нали знаете!

2. Как да 1 WA акаунт на 2 различни мобилни телефона без WhatsApp Web

Искате ли да използвате 1 WA акаунт на 2 различни мобилни телефона без WhatsApp Web? Можеш! Но условието е да трябва да инсталирате приложение на трета страна, за да направите това, банда.

Едно приложение, което може да направи това, е уеб приложението W Multi Messenger - WA , създадено от разработчика Ark Software Technologies.

Интересното е, че освен че може да прави трикове как да направите номер на WhatsApp 1 за 2 мобилни телефона, това приложение има и функция за изтегляне на състоянието на WhatsApp, знаете ли!

Вместо да бъдете любопитни, по-добре е просто да видите как да използвате 1 без WA на 2 HP без WhatsApp Web изцяло по-долу.

Стъпка 1 - Изтеглете приложението W Multi Messenger
 • Първо изтегляте приложението W Multi Messenger от Play Store. Или за да бъдете по-практични, можете да изтеглите чрез връзката по-долу.

 • Ако е така, отворете приложението.

Стъпка 2 - Изберете „Multi Messenger“
 • След това на началната страница на приложението избирате опцията „Multi Messenger“ .

 • След това натиснете бутона „Напред“, докато намерите бутона „Стартиране на използването“ и го докоснете, за да започнете.

Стъпка 3 - Сканирайте QR кода
 • След това сканирате QR кода, който се появява с помощта на друг мобилен телефон, за да можете да следвате как да направите WhatsApp Web 1 номер за 2 мобилни телефона.

 • За това как да го сканирате, можете първо да изберете опцията WhatsApp Web на мобилния телефон.

Стъпка 4 - Готово
 • На този етап успешно сте използвали един номер два WA един мобилен телефон, банда.

Свърши се! Това е лесно? Е, за тези от вас, които търсят начин да използват WhatsApp 1 номер 2 HP, без да сканират баркод , за съжаление ApkVenue не е намерил начин да направи това.

Но ако имате предвид търсенето на този трик за хакване на WhatsApp, можете да прочетете следната статия на ApkVenue: Как да хакнем WhatsApp в хакерски стил .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това бяха 2 начина да направите WhatsApp 1 номер за 2 мобилни телефона, които можете да опитате точно сега, банда.

Горният метод може да бъде изпробван за тези от вас, които имат два мобилни телефона и искат вашият акаунт в WhatsApp да бъде достъпен и на двата наведнъж, без да е необходимо да създавате нов акаунт.

О, да, ако имате трик как да дублирате WA с друг същия номер , можете да го споделите в графата за коментари, а. Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita