интернет е мъртъв? изпробвайте тези 10 хромирани игри, които могат да се играят офлайн

Играта Google Chrome, която можете да играете офлайн, със сигурност е много полезна, ако я играете. Често изпитвате срив в Интернет и все още сте объркани какво да правите? Не се тревожете

Често изпитвате срив в Интернет и все още сте объркани какво да правите? Не се притеснявайте, докато чакаме отново нормална интернет връзка, нека просто играем игра. Тези игри могат да се играят директно от браузъра.

Освен страхотните игри, как да играете на тях също е лесно и гарантирано да не затваряте компютъра или притурката си . Любопитен? Хайде, опитайте директно следната офлайн игра на Chrome .

  • 35+ условия за FPS игри, които трябва да знаете
  • 10+ най-трудните компютърни игри, които да имате предвид всички времена

Мъртъв интернет? Изпробвайте 10 игри с Chrome, които можете да играете ОФЛАЙН

Екшън и аркадни игри

1. Ездачи на танкове

Тази игра на Chrome разказва историята на битка между танкове с 3D тема за екшън игра . В играта Tank Riders първо трябва да атакувате врага, който идва, като пресичате оградата и стреляте, за да унищожите опонента си. Тази игра има 3 режима на игра, а именно Кампания, Мултиплейър и Нашествие.

По време на играта можете да контролирате тази игра само чрез клавиатурата. За да преместите резервоара, можете да използвате стрелките ключове или A, S, W, D бутони . В същото време, за да стреля, можете да използвате комбинация от Космическия ключа и на Й и Л ключовете . Защитавай, атакувай и умри ще доминират в тази игра на Tank Riders.

2. Фънки картинг

Офлайн играта за Chrome, наречена Funky Karts, има сюжет за това как да избегнете опасни предмети, да преминете през остри препятствия, които го заобикалят, и да събирате монети / други ценни предмети във Funky Karts . Има 48 предизвикателни нива, които трябва да преминете, докато играете тази офлайн игра на Chrome . Попълнете всяко ниво, за да отворите нов свят. Всяко ниво ще предостави забавна и вълнуваща история. Можете да използвате клавишите със стрелки или клавишите със стрелки на клавиатурата, за да скачате, обръщате и отскачате, докато играете тази игра.

3. Баскетбол и топка

Тази игра на Chrome, наречена Basket & Ball, може да осигури уникално и различно изживяване в баскетболната игра. Геймплеят, предоставен от тази игра, е доста прост и забавен. Просто отскачате топката и я поставяте в кош или баскетбол с различни препятствия на всяко ниво. Въпреки че е лесно, все пак трябва да можете да влезете в топката в рамките на предварително определен срок.

Настолни и картови игри

4. Манкала

Когато играете играта Mancala , ще почувствате, че играете традиционна игра, която сега се играе рядко. Тази игра е включена в класическата игра, която е много забавна за игра. Доказателството е, че тази игра е една от най-популярните игри в състава на Chrome. Можете да играете тази игра в единичен или мултиплейър режим .

5. Пасианс

За тези от вас, потребители на Windows, трябва да сте запознати с тази игра. Да, пасиансът се предлага в Chrome в девет версии, включително Klondike, Pyramid, Free Cell и Spider. Вместо да умирате в интернет стил, по-добре е да играете всички версии на тази пасианс!

Пъзел игри

6. Нарежете въжето

Cut the Rope е спечелил награда като една от забавните игри и е включен в категорията на забавната физика . Не много по-различна от мобилната версия, тази игра също така изисква да преодолеете препятствията, като захранвате чудовища Om Nom, докато събирате три звезди едновременно за всяко ниво.

7. 2048г

Тази пъзел игра все още е популярна игра с категорията на мозъка . Геймплеят, предоставен в тази игра, е достатъчен чрез преместване на всяко число нагоре, надолу, надясно и наляво. Всяко изместено число трябва да бъде едно и също число. Например, за да направите числото 4, трябва да комбинирате числата 2 и така докато достигнете числото 2048 . Много трудно нали?!

8. Пъзел игра за търсене на думи

За тези от вас, които са пъзел игра ентусиасти , на дума за търсене игра-пъзел може да бъде проста, но си струва да опитате. Геймплеят, предоставен от тази игра, също не е труден. Трябва само да търсите думи, свързани с определена тема, която сте избрали преди. Тази игра също предлага разнообразие от уникални теми като тема за влечугите, астрология, животни и много други.

9. Свързване на всички

Още една забавна игра-пъзел с предизвикателства в Chrome, особено ако не е Link All . Тази игра е много проста, но има висока степен на трудност. Целта на играта е да се направи път чрез свързване на всеки възел, преди да се стигне до края. Червената линия е пречка, която трябва да преминете по време на играта. За да направите ход, трябва само да изберете върховете, към които искате да се преместите, и да създадете път.

Стратегически игри

10. Polycraft

За тези от вас, които се интересуват от стратегически тематични игри за Chrome, тази игра може да бъде най-добрият избор да опитате. Освен че може да се играе офлайн , тази игра може да бъде поканена и да ви придружава, докато прекарвате време в очакване интернет да умре. Тази офлайн игра за Chrome разказва за това как да оцелееш от остров в Polycraft .

В тази игра вие ще бъдете в неизвестна среда и често ще се сблъсквате със странни същества. Но не се притеснявайте, ще изградите нов живот и ще отблъснете входящите врагове чрез прилагане на стратегии в сценарии за отбранителна кула .

Играта на тази офлайн игра на Chrome наистина ще отнеме много време, но не е нужно да се притеснявате, защото все още можете да продължите тази игра, като спестите напредъка на играта . Методът е чрез влизане в профила в Google , който имате, или чрез функцията за локално съхранение, която може да бъде избрана по желание. И така, коя е вашата любима игра?