7 стратегически игри за Android в реално време, които можете да играете без интернет (офлайн)

Има различни RTS игри, които ApkVenue познава, но този път ApkVenue ще сподели някои игри, които носят вълнуващ и интересен геймплей, който може да се играе офлайн.

Всъщност какъв е смисълът на играта RTS ? RTS означава стратегия в реално време , което определено е стратегическа игра за война . В моменти като този е вярно, че повечето страхотни игри трябва да се играят с интернет връзка , много рядко могат да се играят игри с най -добрия и интересен геймплей офлайн.

Има различни RTS игри, които ApkVenue познава, но този път ApkVenue ще сподели само няколко игри, които носят вълнуващ и интересен геймплей. Въпреки че това, което ще прегледа ApkVenue, е превъзходна игра, това не означава, че имате нужда от смартфон с яростни спецификации , все пак можете, но дори и на смартфон с ниски спецификации. Определено искате да го изтеглите, нали? Вижте първо рецензията на ApkVenue първо!

  • 10 най-добри RPG игри на Android, които трябва да опитате
  • 5 от най-добрите стратегически RPG игри за Android
  • 7 игри с малък размер HD за Android със сложна графична конзола за игри

7 офлайн Android RTS игри с най-добър геймплей

1. Auralux

Тук супер вълнуваща игра, която трябва да играете. Auralux е RTS игра, която предлага прости графики, но изпълнява много вълнуващи мисии. Вие ще контролирате енергията на слънчевата светлина , сега тези лъчи светлина, които трябва да изпратите до всички звезди в космоса. Не се подценявайте! Макар и проста, мисията изисква правилната стратегия.

2. Бойна сила на тамплиерите

Templar Battleforce също е много забавна за игра. По време на първоначалното си пускане тази игра винаги е получавала добри коментари от геймърите по целия свят. Тъй като беше толкова вълнуваща, тази игра получи брой изтегляния до десетки милиони и това е само броят на изтеглящите от Индонезия, без от други страни.

3. Империи и съюзници

Empires And Allies първоначално се появиха на компютърни устройства, но по-късно пуснаха версии за Android и iOS . Тази игра може да бъде и мултиплейър, където всички играчи могат да се събират, за да се атакуват един друг. Именно това го прави толкова уникален, че е толкова забавно да се играе.

4. Фантастична война тактика

Не по-малко готино, Fantasy War Tactics е задължително за вас, за да го изтеглите. Причината е, че чрез представянето на сложна графика и анимационния стил по подразбиране , тази игра е жанр на стратегията , който се основава на стъпки , който е много подобен на играта Final Fantasy .

5. Warlords RTS: Стратегическа игра

Искате различна сензация? Можете да опитате да играете играта Warlord , жанра на RTS , който е комбиниран с RPG . Мисиите са доста интересни, ще бъдете поканени да изградите крепост, да атакувате врага, да водите или да оцелеете. Разбира се, съжалявам, ако не изтеглите.

6. XCOM Enemy Within

Това е друга страхотна игра, а именно XCOM Enemy Within, която е една от най-добрите военни игри днес. Честно казано, тази игра не се различава много от някои от игрите по-горе, защото и двете са RTS . Така че това е за мисията, която тази игра ще носи. Просто тази игра се играе по-често , може би защото графиката и геймплеят изглеждат по-вероятни.

7. Война на растенията

За да спечелите тази игра, трябва да използвате правилната стратегия . Може да се каже, че геймплеят е много вълнуващ, докато графиката може да се каже и доста добра. Просто играта Plants War според ApkVenue е малко по-трудна от шестте игри, които ApkVenue спомена по-рано. Защото ако загубите, ще трябва да започнете отначало.

Това беше рецензията на Jaka за 7 офлайн RTS игри с Android с най-добрия геймплей . Ако сте отегчени от RPG игри или други жанрове, тогава можете да опитате една от 7-те RTS игри по-горе.