7 най-добри приложения за дизайн на дрехи на компютър и мобилни телефони 2020

Приложенията за дизайн на ризи и тениски могат да помогнат за разрастването на вашия бизнес, знаете ли! Следват препоръки за приложенията за дизайн на облекло за компютър и HP. ⬇️

Приложението за дизайн на дрехи е идеално за тези от вас, които искат да правят бизнес в света на модата и да развият своя собствена марка дрехи , банда.

Със сигурност много от вас използват смартфони само за чат или игри, нали? Въпреки че има много продуктивни дейности, които можете да правите.

Е, за тези от вас, които обичат да проектират, особено да проектират тениски, има различни най-добри приложения за дизайн на тениски, които можете да опитате.

За това този път ApkVenue обобщи редица препоръки за приложенията за дизайн на дрехи за PC и HP, за да проектирате дрехите на вашите мечти, тук! Вижте подробностите по-долу!

Колекция от приложения за дизайн на тениски и ризи

Не само на телефони с Android, в списъка по-долу можете също да изтеглите приложения за дизайн на дрехи за компютър и лаптоп за по-професионални нужди.

Но като цяло приложението, което ApkVenue препоръчва този път, е за начинаещи. Така че ще бъде лесно за използване, наистина!

Вместо да се бавите, ето препоръките на Jaka за някои приложения, които можете да използвате, за да проектирате собствените си дрехи . Гарантирано готино!

1. Моден дизайн Flat Sketch

Заявлението за първия дизайн на дрехи беше Fashion Design Flat Sketch, който беше разработен от Laura Paez за проектиране на различни дизайни на дрехи.

Fashion Design Flat Sketch е доста популярен, тъй като е получил повече от 1 милион изтегляния в Google Play.

Използвайки това приложение за дизайн на халат риза и други, ще се почувствате като професионален дизайнер. Защото ще проектирате, започвайки от скицния формуляр.

Предлаганите шаблони също са доста с богат избор от най-новите модели, които можете да опитате. Гарантирано наистина страхотно, де!

Подробности Моден дизайн Плоска скица
Разработчик Лора Паес
Минимална ОС Android 4.2 и по-нови версии
Размер 9.5MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 2.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Моден дизайн Flat Sketch тук:

Laura Paez Photo & Imaging Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Студио за дизайн на тениски

След това има приложение за дизайн на тениски, наречено T-Shirt Design Studio, което можете да използвате, ако искате да създадете дизайн на тениска, който ще използвате всеки ден.

Това приложение за дизайн на риза за iPhone и Android, направено от PVS Studio, е направено просто и ви улеснява да проектирате дизайни, използвайки текст, лого и изображения по желание.

За съжаление, T-Shirt Design Studio има възможност само да проектира тениски или само тениски, банда. Няма други аксесоари като якета, шапки и т.н.

Подробности Студио за дизайн на тениски
Разработчик PVS Studio
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 33MB
Изтегли 500 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете студио за дизайн на тениски от тук:

Приложения за снимки и изображения PVS Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Нашите дизайни

Не е нужно да притежавате дизайнерски умения, за да направите сами дрехите си! Чрез приложението DesainKita можете лесно да проектирате дрехи от ръката си.

Това приложение за дизайн на риза за iOS и Android, което също така предоставя макети на тениски , има и ризи поло и качулки , както с къс, така и с дълъг ръкав.

Едно от предимствата на DesainKita е, че можете да проектирате едновременно отпред и отзад, банда.

Това приложение за дизайн на риза за Android също предоставя възможност да превърнем нашите дизайни в оригинални дрехи, които можете да поръчате чрез този екип за кандидатстване.

Подробности Нашите дизайни
Разработчик Нашият дизайн
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 12MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 3.9 / 5 ( Google Play )

Изтеглете нашите дизайни тук:

Нашите приложения за дизайн на снимки и изображения ИЗТЕГЛЕТЕ

Приложения за други дизайни на дрехи ...

4. Inkscape

Ако наистина се нуждаете от по-професионален софтуер , има Inkscape, което е офлайн приложение за дизайн на риза за компютър, което можете да изтеглите безплатно.

Inkscape има интерфейс, подобен на платения софтуер за проектиране, като Adobe Illustrator или CorelDRAW.

За да използвате приложението за дизайн на риза на този мобилен телефон, всичко, което трябва да направите, е да изтеглите шаблона за риза , който е широко достъпен в интернет и след това да го отворите в Inkscape.

След това просто трябва да добавите дизайнерски елементи, които можете да направите сами, например под формата на текст, изображения, създаване на лога, към форми като елипси, спирали, звезди и други.

Минимални спецификации Inkscape
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (32-битова или 64-битова)
Процесор Двуядрен процесор Intel или AMD @ 1.0 GHz
Памет 256MB
Графика 512MB VRAM
DirectX DirectX 9.0
Съхранение 500MB

Изтеглете Inkscape тук:

Приложения за снимки и изображения Inkscape ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Дизайн на тениска - Yayprint

От многото налични безплатни онлайн приложения за дизайн на тениски, дизайн на тениски - Yayprint е един от най-леките с размер само 15MB.

Но не се заблуждавайте, това приложение предоставя доста пълна база данни за дрехи, вариращи от мъже, жени и деца. Можете също така да проектирате аксесоари, калъфи за мобилни телефони , за стенни завеси.

Нещо повече, дизайн на тениски - Yayprint е приложение за дизайн на риза на MacBook, което предоставя редица безспорно „ядки“ шаблони , повече от достатъчно за начинаещи.

За съжаление, въпреки че функциите са пълни, това приложение работи само онлайн , така че имате нужда от интернет връзка, за да го управлявате, банда.

Подробности Дизайн на тениска - Yayprint
Разработчик Yayprint
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 15MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете дизайн на тениска - Yayprint тук:

Приложения за снимки и изображения на Yayprint ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Дизайнер на дрехи

Искате ли да проектирате тениски онлайн чрез мобилен телефон? Можете също така да опитате Clothes Designer, което ви кара да нямате нужда да бъдете сложни при проектирането на вашите мечтани дрехи, банда.

Просто трябва първо да направите дизайн, като използвате икони, снимки, текст, фонове и шаблони за стикери , които можете да използвате.

Когато дизайнът ви приключи, можете да го поставите върху тениската или пуловера, предоставени вътре. Интересувате ли се да го използвате?

Подробности Дизайнер на дрехи: Дизайн на тениски и производител на дрехи
Разработчик MO Apps
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 23MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 3.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете дизайнер на дрехи тук:

Приложения за снимки и изображения MO Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Потребителско мастило

И накрая, има Custom Ink, което е приложение за онлайн дизайн на дрехи, което е подходящо за тези от вас, които мързелуват да инсталират приложението първо.

Персонализираното мастило, което е по- подходящо за вас за достъп чрез компютър или лаптоп, предлага различни шаблони , вариращи от тениски , ризи, качулки и други.

Специално за любителите на спорта, по поръчка мастило може да се използва като заявка за футзал риза дизайн или друг псевдоним на отбора , като предоставя възможност за добавяне на номер на тениска.

Подробности Потребителско мастило
Разработчик Потребителско мастило
Браузър Google Chrome, Mozilla Firefox и др.
интернет Стабилна интернет връзка

Отворете персонализирано мастило тук:

Уебсайт по поръчка на мастило

Това е препоръката за най-доброто приложение за дизайн на риза на най-добрите мобилни телефони и компютри за 2020 г., които можете да използвате за проектиране на тениски, якета, халати, потници .

Вече не е нужно да се бъркате, търсейки дизайни на дрехи, които са подходящи за специални моменти, защото можете да проектирате според вашите собствени предпочитания.

Успех и късмет!

Прочетете също статии за приложенията за дизайн или други интересни статии от Рейналди Манасе .