обичам Наруто? Ето 7 от най-добрите аниме като Наруто, които трябва да гледате

Наруто аниме свърши, но все още можете да почувствате вълнението на това аниме, като гледате 7-те най-добри аниме като Наруто

Кой, по дяволите, не познава Наруто ? Анимето, което се основава на мангата на Масаши Кишимото, е излъчено за първи път през 2002 година.

Разказва на нинджа, който има душа кюуби в тялото си. Поради демона, запечатан в тялото му, той бил избягван от всички селяни на Коноха.

Въпреки това радостта и ентусиазмът на Наруто от постигането на мечтата му да стане Хокаге никога не изчезват. Той също се опита да намери истинската си самоличност и сила.

7 най-добри аниме като Наруто, които трябва да гледате

За съжаление анимето на Наруто вече свърши, банда. Ако сте лоялен фен на Наруто, може би ще гледате Боруто като продължение на историята на Наруто.

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже някои от най-добрите анимета, чиито истории вероятно са подобни на Наруто, банда.

Сходството, което ApkVenue означава тук, не означава, че трябва да е тема нинджа, да има Kyuubi и да се бори за позицията на бандата Hokage.

Приликата, която означава ApkVenue, е очертанието на историята! Като борба, упоритост, към концепцията от нищо към нещо .

Вместо да търсите спектакъл, който да замени Наруто, по-добре е просто да проверите статията на Джака по-долу, да. Вижте го !

1. One Piece (1999)

One Piece е една от най-продължителните манга и аниме поредици в историята. Само си представете, вече над 900 епизода, този аниме още не е приключил.

Казвам Luffy и приятелите му, които са формирали сламена шапка пират групата да преследвам легендарен съкровище, наречена One Piece .

Ако харесвате Наруто, гарантирано ще харесате това аниме, банда. Причината е, че One Piece разказва и за борбата на Луфи, който е бил никой, за да стане един от най-силните пирати в света.

Подробности Едно парче
Рейтинг 8,63 ( myanimelist.com )
Брой епизоди 909 Епизоди
Дата на излизане 20 октомври 1999 г.
Студио Анимация на Toei
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Супер Сила, Драма, Фентъзи, Шунен

2. Седемте смъртни греха (2014)

Седем смъртни гряха е аниме, базирано на концепцията за 7-те основни греха в древната европейска култура. Това аниме вече свърши, но вълнението в него никога не свършва.

Разказва на 7 престъпници, всеки от които представлява един от 7-те основни греха. Тези, които са разделени, в крайна сметка трябва да се съберат, за да спасят света.

Това аниме не просто разказва за епични вълнуващи битки, банди. Макар и малко извратено, това аниме разказва история за приятелство, което е толкова дебело, колкото Наруто.

Подробности Седемте смъртни греха
Рейтинг 8.17 ( myanimelist.com )
Брой епизоди 24 епизода
Дата на излизане 5 октомври 2014 г. - 29 март 2019 г.
Студио A-1 Снимки
Жанр Екшън, Приключенски, Екши, Фентъзи, Магия, Шунен, Свръхестествено

3. Fairy Tail (2009)

Ако наистина харесвате аниме на тема приятелство като Наруто, мисля, че сте подходящ за гледане на това аниме, озаглавено Fairy Tail .

Разказва за Луси Хартфилия, която е нетърпелива да се присъедини към силна магьосническа асоциация, наречена Fairy Tail . След като той успя да влезе, гилдията изпадна в големи неприятности.

Въпреки че не обхваща много физически битки като Наруто, Fairy Tail ни представя наистина страхотни магически битки. Трябва да го гледате!

Подробности Приказка
Рейтинг 7,95 ( myanimelist.com )
Брой епизоди 175 епизода
Дата на излизане 12 октомври 2009 г. - 30 март 2013 г.
Студио Satelight, A-1 Снимки
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Магия, Фентъзи, Шунен

4. Bleach (2004)

Подобно на анимето Death Note, анимето, озаглавено Bleach, също има тема за Бог на смъртта или на японски, Shinigami .

Ичиго е студент, който има способността да вижда свръхестествени неща. Поради инцидент Ичиго получи сила от шинигами на име Рукия .

След това Ичиго се бори за изкореняване на Кухини, които бродят, за да жертват човешките души. Ичиго бавно става по-силен като Наруто, бандата.

Подробности Избелва
Рейтинг 7,95 ( myanimelist.com )
Брой епизоди 366 епизода
Дата на излизане 5 октомври 2004 г. - 27 март 2012 г.
Студио Студио Pierrot
Жанр Екшън, Приключенски, Комедия, Супер Сила, Свръхестествено, Шунен

5. Hunter x Hunter (2011)

Това е любимото аниме на Джака като дете, банда. Hunter x Hunter има 2 версии, оригиналната версия, излъчена през 90-те години, и версията на римейка през 2011 г.

Разказва на Гон , малко дете, което има мечта да стане професионален ловец . Явяваше различни изпити за Хънтър, както и търсеше баща си.

Когато се анализира, историята е много подобна на Наруто, банда. Въпреки че бащата на Наруто беше починал, той все още можеше да срещне духа на баща си, когато се биеше с Мадара.

Подробности Хънтър Хънтър
Рейтинг 9.11 ( myanimelist.com )
Брой епизоди 148 Епизоди
Дата на излизане 2 октомври 2011 г. - 24 септември 2014 г.
Студио Лудница
Жанр Екшън, приключенски, фентъзи, Shounen, Super Power

6. Fullmetal Alchemist: Brotherhood (2009)

Ако искате да намерите най-добрата аниме поредица за всички времена, Fullmetal Alchemist: Brotherhood е отговорът. Това аниме също е едно от любимите на Джака, нали знаете.

Разказва на 2 братя на име Едуард и Алфонс, които правят табу в алхимията, а именно отглеждат майка си. Те също така приемат последиците, които са много фатални.

Като възрастен Едуард, който е гениален държавен алхимик, обикаля света с по-малкия си брат Алфонс, за да намери начин да изкупи греховете си.

Подробности Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Рейтинг 9,23 ( myanimelist.com )
Брой епизоди 64 Епизода
Дата на излизане 5 април 2009 г. - 4 юли 2010 г.
Студио Кости
Жанр Екшън, Военен, Приключенски, Комедия, Драма, Магия, Фентъзи, Шунен

7. Dragon Ball (1986)

Сред всички аниме в този списък, Dragon Ball е най-старата аниме, банда. Нямаше да има аниме, наречено Наруто, ако Dragon Ball никога не беше създаден.

Разказва на момче от планета Саян на име Сон Гоку, което е изпратено на земята. Гоку обикаля света в търсене на 7-те драконови топки, за които се твърди, че изпълняват 1 желание на техния собственик.

Като аниме, което вдъхнови Наруто, не се изненадвайте, ако има толкова много прилики между тези две аниме. Всъщност в анимето на Наруто има много великденски яйца на Dragon Ball.

Подробности драконова топка
Рейтинг 8.12 ( myanimelist.com )
Брой епизоди 153 епизода
Дата на излизане 26 февруари 1986 - 12 април 1989
Студио Анимация на Toei
Жанр Приключения, комедия, фентъзи, бойни изкуства, Shounen, Super Power

Това е статията на Джака за 7-те най-добри анимета, които трябва да гледате, ако харесвате Наруто. Седемте аниме по-горе имат подобна история, знаете ли.

Ще се видим в друга статия на Jaka, банда!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Prameswara Padmanaba