как да получите джобни пари със смартфон

Вместо да използвате смартфон само за чат, по-добре се опитайте да го използвате, за да намерите допълнителни джобни пари. Ето как можете да опитате да получите джобни пари с помощта на смартфон.

Cieee използва нов смартфон. Нека признаем, кой тук е купил нов смартфон с THR като капитал? Честито. Надяваме се, че вашият смартфон е издръжлив и може да бъде от полза в бъдеще.

Говорейки за смартфоните, замисляли ли сте се някога да изкарвате допълнителни пари със смартфона, който имате? Ако е така, JalanTikus има съвети за получаване на допълнителни пари само със смартфон.

  • 17 приложения за Android, за да печелите големи пари с вашия смартфон
  • 13 най-бързи игри за печелене на пари без капитал през 2021 г., Куан Нгалир!

Как да получите допълнителни пари

Ако можете да печелите пари чрез смартфона, който използвате, вече няма да се тревожите за проблеми с кредита и квотите. Това е всичко, ако можете да получите много пари, не е невъзможно да закупите нов смартфон, който да замени смартфона, който използвате в момента, нали? Така че, нека вземем допълнителни пари чрез смартфон по следните начини:

1. Използвайте приложения за микрозадачи

Няколко приложения за смартфони вече предлагат услуги за микрозадачи в замяна на пари или кредит. Само като изпълнявате специални задачи, дадени в това приложение, можете да печелите пари. Искате ли? Примери за приложения са Snapcart който ще ви даде Cashback от разписки за хранителни стоки, които правите, или Cashtree която ви дава кредит, ако сте често отключите своя смартфон.

Производителност на приложения Snapcart ИЗТЕГЛЯНЕ Производителност Приложения VITI GLOBAL LIMITED ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Dropshipping

Dropshipping е страхотен термин за подпомагане на други хора да продават неща. В ерата на онлайн магазините , които все повече се разрастват, наистина можете да отворите магазин, без да се налага да имате предмети за продажба. Въпросът е в това, че рекламирате стоки, принадлежащи на други магазини, във вашите акаунти в социалните медии или дори всобствения си акаунт в онлайн магазина .

По-късно всеки път, когато купувач влезе при вас, вашата работа е да се свържете с продавача, за да изпратите стоки до потребители, които купуват от вас. Не е ли вълнуващо? За да направите дропшипинг, можете да използвате акаунт на BlackBerry Messenger, Facebook или Instagram.

Приложения за социални съобщения и съобщения BlackBerry ИЗТЕГЛЕТЕ Приложения за социални съобщения и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛЯНЕ на приложения за снимки и изображения в Instagram

3. Продажба на услуги

Можете ли да направите джейлбрейк на вашия iPhone? Или добър при всички проблеми със смартфони с Android? Или знаете ли как да проникнете в заключен iCloud смартфон или акаунт в Google? Ако е така, продавайте услугите си чрез каналите за социални медии, които имате. Гарантираните джобни пари ще продължат да текат, ако продавате услуги от вашия опит.

4. Станете влиятел

В разгара на ерата на Интернет на нещата, продавачите и производителите започват да търсят бизнеса чрез интернет. Е, ако сте знаменитост в социалните медии и имате много последователи , наистина можете да получите джобни пари само със смартфон. Като одобрявате продукти във вашия акаунт в социалните медии, вие гарантирано ще получите допълнителни джобни пари лесно.

5. Така че Екипът на Ура

Шшш , знаете ли, че преди големи събития като избори винаги се сформира специален екип? Неговият готин език е „отбор на ура“. Когато задачата на този екип е да оживи проблем, който се повдига пред обществеността. По-късно този екип ще получи специална такса.

Изисквания, за да бъдеш отборен екип, трябва да имаш много последователи . Не се притеснявайте, ако това е проблем с последователи , можете да купите хиляди активни последователи на продавача на последователи . Как. Интересувате ли се да бъдете „отборен екип“? Само осребрените смартфони и таблети ramein ikuta doang можете да получите джобни пари.

6. Продажба на стокови снимки

Ако имате смартфон, който е оборудван с добра технология на камерата и има достатъчно фотографски умения , защо не опитате да продадете стокови снимки? Бъдете усърдни в лов за снимки в природата и околната среда, а след това да качите вашите снимки, за да склад фото сайтове доставчик . Ако вашата снимка е готина, не е невъзможно някой да я използва за бизнес цели, нали? И разбира се те трябва да платят за авторските права.

7. Станете свободна професия

Популяризирането на вашите умения в LinkedIn е разумна стъпка да развиете крилата си във външния свят. Не е невъзможно някой да се интересува да ви наеме на работа на свободна практика, който работи у дома само със смартфон, ако имате интересни умения във вашия акаунт в LinkedIn. Една от услугите на свободна практика , която може да се направи със смартфон, е да пишеш, като да участваш в JalanTikus, за да получиш награда от 50 000 IDR за писане. И много други услуги.

Социални приложения и приложения за съобщения Linkedin Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ

Как, има много начини да получите допълнителни джобни пари чрез този смартфон? Вместо да използвате новия си смартфон само за чат или игра на игри, по-добре е, ако се опитате да го използвате като капитал, за да намерите допълнителни пари, нали?