как да играя cod mobile на компютър с емулатор на gameloop

Искате ли да изтеглите Call of Duty: Mobile Garena PC? Ето урок за това как да играете COD Mobile на компютър с Gameloop Emulator, пълен с рецензии и как да го играете.

Не само на Android и IOS смартфон устройства, на игра призива на митото: Мобилен известен още като COD Mobile е също официално достъпна чрез емулатори за компютри и лаптопи, нали знаете.

Версията на COD Mobile емулатор със сигурност е предназначена за тези от вас, които се нуждаят от по-сложен контрол с помощта на клавиатура и мишка .

Любопитен ли сте как да изтеглите , инсталирате и играете COD Mobile на компютър или лаптоп ? Хайде, вижте пълния преглед на ApkVenue в статията по-долу!

Gameloop Официалният COD мобилен емулатор от Tencent Games

Call of Duty: Mobile, разработен от Activision и Tencent Games, предлага и официален емулатор за компютър, който можете да изтеглите безплатно.

Gameloop Emulator е официален емулатор, който вече може да играе COD мобилни игри на компютър или лаптоп лесно и без проблеми, банда.

Тъй като преди въвеждането на тази функция на 8 октомври, не можете да играете COD мобилни игри на популярни емулатори на Android, като Nox App Player или Bluestacks .

Gameloop може да е познат на онези от вас, които преди това са се опитвали да играят играта PUBG Mobile на компютър.

Това е така, защото Gameloop, който беше разработен от тази китайска компания, преди това се наричаше Tencent Gaming Buddy, който беше популярен за възпроизвеждане на мобилната версия на PlayerUnknown's Battlegrounds .

Понастоящем Gameloop поддържа други HD графични игри за Android, като COD Mobile, PUBG Mobile, AOV, Mobile Legends, Honkai Impact 3, Laplace M и много други.

Минимални спецификации за компютър / лаптоп за възпроизвеждане на Gameloop COD Mobile

Tencent Gaming Buddy, сега известен като Gameloop , може би не се нуждае от компютър или лаптоп с високи спецификации, за да може да го играе.

Въпреки това, за да бъде геймплеят гладък и счупен, тук предоставяме минималните спецификации и препоръки за игра на COD Mobile на компютър с Gameloop Emulator, банда.

Минимални спецификации на компютъра за COD Mobile Gameloop

Подробности Gameloop COD Mobile (минимум)
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Двуядрен Intel Core 2 Duo или AMD II X2 @ 2.8GHz
RAM 4 гигабайта
VGA 1GB VRAM Intel или Nvidia или AMD
DirectX DirectX 8.0
Памет 10GB
Мрежа 10Mbps интернет широколентов достъп

Препоръчителни компютърни спецификации за COD Mobile Gameloop

Подробности Gameloop COD Mobile (препоръчително)
операционна система Windows 7/8 / 8.1 / 10 (64-битова)
Процесор Процесор Intel Core i3 или Intel Core i5
RAM 8GB
VGA 2GB VRAM Nvidia или AMD
DirectX DirectX 8.0
Памет 10GB
Мрежа 20Mbps интернет широколентов достъп

Ръководство за това как да инсталирате и играете COD Mobile на компютър / лаптоп с Gameloop

За да инсталирате COD Mobile на вашия компютър или лаптоп с Gameloop, просто трябва да изпълните няколко лесни стъпки, както следва.

Стъпка 1 - Изтеглете Gameloop

 • Първо, можете да изтеглите софтуера Gameloop от Tencent Games, който можете да получите на връзката по-долу.
Изтеглете помощните програми на Gameloop Apps

Стъпка 2 - Инсталирайте Gameloop

 • След като изтеглянето на файла за задържане на Gameloop приключи, всичко, което трябва да направите, е да го отворите. Ако се появи изскачащ прозорец за контрол на потребителски акаунти , всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху Да, за да продължите процеса.

Стъпка 3 - Влезте в Google или Facebook акаунт

 • След няколко минути веднага ще ви бъде показан прозорецът на софтуера Gameloop. Първият път, когато просто влезете с вашия акаунт в Google или Facebook .

Стъпка 4 - Успешно влизане в акаунт в социални медии

 • Следвайте следващите стъпки, докато акаунтите ви в социалните медии не бъдат свързани с Gameloop. Тук просто трябва да изчакате процеса на изтегляне на тази игра за емулатор на Android да завърши, банда.

Стъпка 5 - Изберете Game Call of Duty: Mobile

 • Ако процесът на изтегляне е завършен, просто трябва да изтеглите играта COD Mobile. За да направите това, можете да отидете на Game Center раздела и изберете Призива на мито .

Стъпка 6 - Инсталирайте COD Mobile

 • На следващата страница всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху бутона Инсталиране . Тук можете също да проверите най-новата версия на играта, както и минималните спецификации, изисквани от компютър или лаптоп.

Стъпка 7 - Изберете COD Mobile Version

 • Изберете версията COD Mobile, която ще играете. Защото за индонезийския сървър просто трябва да изберете опцията за Югоизточна Азия, за да получите Call of Duty: Mobile Garena, банда.

Стъпка 8 - Изчакайте изтеглянето на играта да приключи

 • След това просто трябва да изчакате процеса на изтегляне на COD Mobile, за да завърши Gameloop. Този процес отнема доста време, така че се уверете, че вашата интернет връзка е стабилна и адекватна, добре!

Стъпка 9 - Започнете да играете COD Mobile на Gameloop

 • Изчакайте всички процеси на изтегляне и инсталиране да завършат. Voila! Сега можете да играете играта COD Mobile на вашия компютър или лаптоп.
 • За настройките за свързване на ключове не е нужно да се притеснявате! Gameloop автоматично ще го настрои, подобно на офлайн и онлайн FPS игрите, които обикновено играете.

Колекция Call of Duty: Мобилни функции на Gameloop Emulator

Има няколко причини, поради които някои от вас избират да играят Call of Duty: Mobile на компютър с емулатора Gameloop от Tencent Games.

Подобно на екрана на смартфона, който е твърде малък, така че имате проблеми с управлението или спецификациите на телефона ви с Android не поддържат възпроизвеждане на COD Mobile.

Освен тези причини, има и колекция от функции и предимства, ако играете Call of Duty: Mobile на компютър с Gameloop, знаете ли.

 • Първо, висококачествена графика с HD качество, която може да бъде увеличена до 2K, ако вашите игри и компютърни устройства го поддържат. Той също така разполага с 60 FPS за по- плавен геймплей .
 • Контролът е по-сложен с клавиатурата и мишката поради функцията Smart Key за регулиране на обвързването на клавишите и функцията Precise Aiming за повишаване нивото на точност при снимане.
 • Геймплей против забавяне, защото мрежата Gameloop е оборудвана с функцията Network Acceleration .
 • Изневерявайте безплатно и по-справедлива игра чрез функцията за борба с измамите . Емулаторите и мобилните играчи ще имат отделни сървъри, така че геймплеят ще бъде по-справедлив и за двамата.

Видео: Перфектно за начинаещи! Ето GG съвети за игра на Call of Duty: Mobile

Е, това е лесният начин за изтегляне и възпроизвеждане на Call of Duty: Mobile на компютър или лаптоп с Gameloop, официалният емулатор от Tencent Games.

Лесно и наистина забавно, нали? О, да, ако имате проблеми с инсталирането и други неща, не се колебайте да играете в колоната за коментари по-долу.

Успех и щастлива игра, банда!

Прочетете също статии за COD Mobile или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .