искате да знаете как да отворите интернет кафе с капитал от 2 милиона?

Капиталът, който Джака похарчи, беше малък, само Rp.2 милиона! Искате ли да знаете как да отворите интернет кафе с капитал от 2 милиона?

Заедно с изискванията на така наречената икономика, понякога принуждава онези от нас, които вече работят, да имат страничен бизнес. Самият избор на страничен бизнес е разнообразен. Примери могат да бъдат като перални услуги , интернет кафенета и други.

Тъй като Джака има опит в технологиите, да, разбира се, той определено ще избере и бизнес, свързан с технологиите. Така че Jaka избра да отвори бизнес с интернет кафе, а капиталът, който Jaka похарчи, беше малък, само 2 милиона Rp . Искате ли да знаете как да отворите интернет кафе с капитал от 2 милиона?

  • Този човек рухва след две седмици игра на игри в интернет кафе
  • Широки протести срещу принудителни реклами от Telkom Speedy
  • Лесни начини за отстраняване на мъртвия интернет на Android

Опознайте концепцията за интернет кафе с капитал от 2 милиона

Източник на снимката: Изображение: Wikimapia

Преди да отворим малък бизнес с интернет кафе, по-добре е първо да разберем каква е концепцията. Е, това интернет кафе само по себе си е съкращение от интернет кафе . Както подсказва името, значението е място, което продава неограничен интернет .

Обикновено интернет кафенетата всъщност продават не само неограничен интернет , без да знаем, те отдават компютрите си под наем за ползване. Но в края на краищата основната точка на едно интернет кафе е продажбата на неограничен интернет .

Как да отворите бизнес с 2 милиона столични кафенета

Източник на снимки: Изображение: Hotspot Village

Тогава как да отворите кафе-бизнес с капитал от 2 милиона? Това е лесно, т.е. просто като се продава само неограничен интернет . Не наемайте място и компютри за ползване от клиенти. Самата тази концепция е широко известна като RT RW net .

RT RW мрежата по същество е същата като интернет кафенето, тоест и двете продават неограничен интернет на своите клиенти. Разликата тук е, че RT RW net продава неограничен интернет през безжична мрежа. За разлика от кафенето, където собственикът трябва да подготви компютър и място.

Подготовка за откриване на RT RW Net Business

Източник на снимката: Изображение: Air Stream

Сега знаете, че всъщност има по-лесен начин за продажба на неограничен интернет . Не е нужно да се мъчите да подготвяте компютър и място, просто ги продайте по безжичната мрежа. Един пример за самата кабелна мрежа е WiFi .

За всичко, което трябва да бъде подготвено, можете да го слушате, както следва.

  • WiFi на открито, може да бъде Mikrotik или UBNT Bullet . Ценови диапазон от 1 милион IDR .
  • LAN кабел и други на вкус. Ценовият диапазон е 500 хиляди IDR .
  • Основната интернет линия може да бъде Astinet или неговият клас. Ценовият диапазон е 500 хиляди IDR .

С подготовката на някои от тези инструменти е достатъчно да започнете да продавате неограничен интернет . Конфигурирайте според ръководството и готово. Сега сте отворили малко интернет кафене с капитал от само 2 милиона Rp .

Така че току-що той отвори малко интернет кафене с капитал от само 2 милиона Rp. Надяваме се, че тази информация може да бъде полезна. О, да, ако имате проблеми, оставете ги в графата за коментари. ApkVenue ще се опита да помогне за осигуряването на решение. Успех и благодаря.

Уверете се също, че сте прочели статии, свързани с бизнеса, или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: 1220HSL