10 приложения, които могат да намалят яркостта на андроид екрана

ApkVenue ще ви каже как да намалите яркостта на екрана на Android с 10 приложения, които функционират за намаляване на яркостта на екрана на смартфона на Android.

Как намалявате яркостта на екрана на Android? Причината е, че въпреки че яркостта на екрана е намалена до най-ниското ниво, повечето смартфони с Android все още са твърде ярки, когато се използват през нощта, особено преди лягане.

Е, екранът, който все още е твърде ярък, със сигурност не е полезен за здравето на очите. В допълнение, намаляването на яркостта на екрана над минималната граница може да се използва и за спестяване на живота на батерията на вашия смартфон с Android.

Ако ви интересува каква информация искаме да споделим, тук ще ви разкажем как да намалите яркостта на екрана на Android с 10 приложения, които функционират за намаляване на яркостта на екрана на вашия смартфон с Android.

  • Как да контролирате силата на звука и яркостта в YouTube с плъзгане с пръст
  • 10 най-добри приложения за записване на екрани за компютър и лаптоп 2020, безплатно!
  • 5 смартфона с Android с технология за 3D сензорен дисплей Подобно на iPhone 6s

Как да намалим яркостта на екрана на Android повече от минималната граница

За да преодолее това ограничение, ApkVenue е подготвил 10 от най-добрите приложения за Android, които можете да използвате, за да регулирате яркостта на екрана, както искате. Просто изберете един от тях, ето списък с приложения.

1. Lux Lite

За да регулирате яркостта на екрана над минималната граница, първо можете да използвате Lux Lite . Как:

  • Изтеглете Lux Lite и инсталирайте както обикновено на Android. Приложения за производителност Vito Cassisi ИЗТЕГЛЯНЕ
  • След като го инсталирате, отворете приложението, след което изберете менюто Enable Lux .
  • След като изберете менюто, автоматично ще можете да регулирате нивото на яркост на екрана на Android. Тя може да бъде много тъмна или много ярка.
  • За да не си правите труда да отворите приложението Lux Lite, за да увеличите или намалите яркостта на екрана, можете да го настроите директно от функцията за известия.

2. Нощна смяна: Филтър за синя светлина

Нощна смяна: Филтърът за синя светлина е просто приложение за филтриране на екрана, за да контролирате количеството синя светлина, излъчвано от екрана на вашия смартфон. Просто, но наистина полезно. Можете да зададете интензитета на филтъра отделно за деня и нощта, който може да се включва или изключва само с едно докосване в лентата за известия. Това приложение е безплатно и без реклами.

Производителност на приложения Цифрови диетични технологии ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Здрач

Twilight е едно от най-добрите приложения за филтриране на екрана, което позволява на екрана да се адаптира към времето на деня. През нощта това приложение ще смекчи интензивността на синята светлина, излъчвана от вашия телефон или таблет, в съответствие с посочения от вас график.

4. Нощна смяна (Bluelight)

Приложението Night Shift (Bluelight) е по-просто и по-лесно за използване. Има три основни функции, а именно филтриране , график и настройка на температурата на цвета. Има плъзгач , който ви позволява да променяте цветовата температура между „по-малко топло“ и „по-топло“.

5. Филтър за очи (Филтър за синя светлина)

Очният филтър ще намали напрежението на очите чрез прилагане на полупрозрачен покривен цвят върху екрана. Можете да намалите общата яркост и синята светлина. Това приложение има четири лесни корекции, включване / изключване на очния филтър , настройване на непрозрачността между 0% -100%, избор на цвят за филтъра (черен, сив, кафяв) и задаване на графика.

6. Night Owl - Затъмняване на екрана

Night Owl ви позволява да зададете стойността на яркостта на екрана по-ниска от настройката на устройството по подразбиране. Ако използвате AMOLED тип екран , разбира се, ще получите повече предимства по отношение на по-ефективната консумация на енергия. Филтрите, включени в Blue-Light, са предназначени за намаляване на излъчването на синя светлина на екрана и елиминиране на последиците от безсънието.

7. Полунощ (Нощен режим)

Освен че минимизира емисиите на синя светлина, приложението Midnight се справя отлично с настройката на цветната температура на екрана. Има контрол на достъпа, така че екранът автоматично да стартира или спре филтъра, когато приложението открие, че смартфонът се използва на тъмно място.

8. Нощен екран

Основната цел на Night Screen е да намали яркостта на екрана до по-ниско ниво от това, което може да постигне настройката по подразбиране . Разбира се, това ви помага да избегнете главоболие и болки в очите в тъмна среда или през нощта.

9. Мътно - Затъмняване на екрана

Dimly ви позволява лесно да намалите яркостта на екрана отвъд най-ниските стандарти за Android. Идеален е за четене или други дейности през нощта.

10. CF.лумен

CF.lumen регулира цвета на вашия Android смартфон въз основа на позицията на слънцето или определени настройки, които сте настроили. Това приложение има някои уникални функции в режим Pro. В режим Pro има бутон за деактивиране на филтъра или превключване в режим на заспиване.

Това са 10 приложения, които работят за това как да намалите яркостта на вашия Android екран. Той може дори да намали яркостта на екрана повече от минималната граница. Така че, освен че можете да направите очите си удобни. Може да се използва и за пестене на батерия. Как се интересувате от опитите? Късмет!