трябва да се пробва! Това са 5 безплатни доставчици на уебсайтове за шаблон на блогър

Интересувате ли се да станете блогър? Трябва да изпробвате този безплатен шаблон за блогър от 5 уебсайта!

При създаването на блог със сигурност трябва да обърнем внимание какъв вид дизайн на оформлението ще бъде приложен към блога, защото това също може да окаже влияние върху успеха на блога в бъдеще. Дизайнът на оформлението е изглед на блога като цяло, който може да се нарече шаблон. Ако оформлението, дизайнерската концепция и функции в блога могат да направят посетителите удобни, посетителите често ще посещават уебсайта или блога, които имаме.

Понастоящем има много безплатни доставчици на уебсайтове за блогъри, които представят шаблони за шаблони със сложни функции, а също така са отзивчиви и позволяват достъп до тях чрез мобилно устройство. В миналото шаблоните на блогъри бяха почти изоставени поради ограничена функционалност и персонализиране от страна на сървъра. Но разработването на шаблони за блогъри в днешно време винаги се актуализира и бързо се разраства. Ето 5 от най-добрите и безплатни уебсайтове за доставчици на шаблони за блогъри, които можете да опитате.

  • 4 причини да не сте подходящи да станете блогър
  • Blogger срещу WordPress, кое е по-добро?
  • Лесни начини за промяна на шаблони (теми) в Blogger

5 безплатни уебсайтове на доставчици на шаблони за Blogger

1. Themeexpose

Themeexpose е безплатен уебсайт на доставчик на шаблони за блогър, който представя разнообразие от елегантни, очарователни и висококачествени оформления. Отделно от това, този уебсайт има колекция от най-добрите шаблони за блогъри, някои от които са вдъхновени от теми на WordPress, Dribble и Tumblr. Този уебсайт също така предлага различни оформления , от технически блогове , списания , лични блогове до витрини .

2. Шаблонизъм

Templateism е безплатен уебсайт на доставчик на шаблони за блогър, който е много познат на блогърите, като представя модерна и плоска концепция за дизайн, която със сигурност е много привлекателна. За тези от вас, които са нови в света на блоговете, Templateism е уебсайт, който трябва да посетите, защото има колекция от страхотни шаблони за блогъри и е различен от останалите.

3. SoraTemplates

SoraTemplates е уебсайт, който предоставя висококачествени безплатни шаблони за блогъри и е вдъхновение за блогърите при определяне на външния вид или идеята за оформление, която е подходяща за прилагане към техния блог. Ще получите много идеи за определяне на най-добрия шаблон на блогър за блог, като изпробвате шаблоните на този уебсайт.

4. Btemplates

Btemplates е безплатен уебсайт на доставчик на шаблони за блогър, който е много добре познат и любим. Предлагайки разнообразни актуални шаблони, Btemplates винаги създава страхотни, качествени шаблони за блогъри. Той също така предоставя шаблони в различни категории като оформление , колона, цвят, позиция на страничната лента и стил .

5. SEOBloggerTemplates

SEOBloggerTemplates е безплатен уебсайт за доставчик на шаблони за блог, който предоставя нещата, от които блогърите трябва да настроят OnPage SEO, което ще ускори процеса. Освен това предоставените шаблони също са отзивчиви. Този уебсайт е идеален за посещение, за да намерите най-добрия шаблон за блогър, който обръща повече внимание и дава приоритет на SEO.

И така, това са 5 безплатни доставчици на уебсайтове за шаблони за блогъри. Интересувате ли се да станете блогър и да изпробвате безплатния шаблон по-горе? Споделете тази статия с всичките си приятели, да!