7 най-добри игри за android smackdown 2018

Твърдите, че сте любител на SmackDown, но никога не сте играли тези игри? Следват препоръките на ApkVenue за 7-те най-добри игри за Android на SmackDown през 2018 г.

Спортът по борба, съчетан с елементи на забавление или по-известен като SmackDown, е едно от най-популярните шоута в света. Версията на играта на конзола, компютър или мобилно устройство / Android също се продава добре.

Този път ApkVenue ще даде препоръки за седемте най-добри игри за Android на SmackDown през 2018 г., за да играете John Cena , Rey Mysterio или вашите други любими герои.

  • 7 най-добри игри за борба на Android 2017
  • 5 най-добри игри за борба за Android и PC 2017
  • 5 Вълнуващи бойни игри с много индонезийски герои и предистория

7 най-добри игри за Android SmackDown 2018

Самият SmackDown всъщност е част или програма, създадена от World Wrestling Entertainment (WWE) . Пренасяйки комбинация от професионални спортове и забавления, SmackDown е по-популярен от конвенционалната борба.

Приложения за производителност WWE ИЗТЕГЛЯНЕ

Не само за игрови шоута, играта SmackDown също е много търсена от геймърите от различни видове устройства. За вас потребители на Android, ето седем от най-добрите игри на SmackDown през 2018 г., които можете да играете на вашия смартфон или устройство с Android.

1. WWE хаос

Е една от най-популярните WWE игри. Това се доказва от включването на тази игра в един от изборите на редакторите, известен още като Избор на редактора, в Google Play Store. WWE Mayhem също получава най -високата оценка в сравнение с други игри на SmackDown, която е 4,5.

Можете да съберете WWE суперзвездите, които искате, и да създадете екип мечта в тази игра, създадена от Reliance Big Entertainment . Играейки отборни отбори или биейки се за шампионския пояс на WWE, можете да изберете много други събития, които също съществуват в реалния свят като Royal Rumble, Hell in a Cell или Wrestlemania .

Изтегляне: WWE Mayhem

2. WWE Immortals

Искате ли да почувствате различно усещане от играта на SmackDown? Тогава наистина трябва да изпробвате тази игра на WWE Immortals . Както можете да видите на корицата , тази игра включва WWE суперзвезди, които никога досега не сте виждали. Ранди Ортън, Гробарят и други суперзвезди ще бъдат пълни като воин в стила на Mortal Kombat.

Арената и нейният боен стил не са в ринга на SmackDown и стилът на борба е професионална борба, но е модифициран като бойна игра като Street Fighter или Tekken. Той възкликна, че всяка суперзвезда ще има супердвижения, известни още като крайния ход, за да довърши кръвта на противника и да спечели битката.

Аркадни игри на Warner Bros. ИЗТЕГЛИ

3. WWE Champions - безплатна пъзел RPG игра

Както е името на играта, този път това е SmackDown тематична екшън RPG игра, която можете да направите. В тази игра няма да се биете директно, а просто трябва да съберете наличните пъзели . След това вашият ход ще премести суперзвездата, която сте избрали да победи врага.

Носейки различна концепция, тази игра, направена от Scopely, се превърна в една от най-популярните. Това се доказва от броя на потребителите на Android, които са изтеглили WWE Champions - Безплатна пъзел RPG игра, която е достигнала повече от десет милиона. Получената оценка също е доста висока, а именно 4.3.

Изтегляне: WWE Champions - Безплатна пъзел RPG игра

4. Борба с революция 3D

Wrestling Revolution 3D е направен с абсолютно същата концепция като тази в WWE. Можете да играете битки с един мач или да участвате в различни събития като Tag Team Championship, Royal Rumble to Cage Mode според вашите желания.

Въпреки че от гледна точка на графиката не е толкова сложна, колкото предишните игри, играта, създадена от MDickie, също е доста популярна, защото е изтеглена от повече от петдесет милиона потребители на Android. Вие сте един от тях?

Изтегляне: Wrestling Revolution 3D

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. WWE 2K

WWE 2K е признат за една от най-автентичните игри за Android на SmackDown с герои, подобни на оригиналните суперзвезди на WWE. Не само с помощта на съществуващи герои, можете да създадете свой собствен суперзвезда в тази игра.

2K, Inc. като разработчик, направил тази игра, той също така предоставя режим на кариера, който позволява на вашата суперзвезда да започне кариера от дебют до спечелване на различни титли и да влезе в редиците на Залата на славата.

Изтегляне: WWE 2K

6. WWE Tap Mania

Играта с оригиналното заглавие WWE Tap Mania: Get in the Ring в този Idle Tapper също носи малко по-различна концепция от останалите. Начинът на игра е по-лесен, като просто докоснете или почукате колкото се може повече пъти, за да контролирате суперзвездата по ваш избор.

Макар и прости, графиките, направени от SEGA , всъщност все още са с най-добро качество. Всъщност героите, направени като герои от карикатури, правят суперзвездите на WWE още по-забавни и забавни за игра. Интересувате ли се да се присъедините към повече от един милион потребители на Android, които вече са играли тази игра?

Изтегляне: WWE Tap Mania

7. Крайна суперзвезда борба

Последният е Ultimate Superstar Wrestling, който е игра, създадена от Open Sky Studio. Тази игра предлага различни режими, които са абсолютно същите като тези в WWE в реалния свят. Можете да играете най-новите герои или легенди на WWE.

Въпреки че до написването на тази статия тази игра е била изтеглена само от сто хиляди потребители на смартфони с Android, тази игра е един от най-популярните избори за тези от вас, които търсят най-добрата тематична игра на SmackDown .

Изтегляне: Ultimate Superstar Wrestling

Това са препоръките за седемте най-добри игри за Android на SmackDown, за които да играете през 2018 г. От седемте игри по-горе коя искате да играете първо? Или имате други препоръки за игри, които са не по-малко вълнуващи от горните седем? Не се колебайте да го кажете в графата за коментари.

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Рейналди Манасе .