5 начина за стабилизиране на пинг на pubg mobile, пилешката вечеря е още по-лесна!

Имате ли често проблеми с пинг, когато играете играта PUBG Mobile? Не се притеснявайте, ApkVenue има идеалното решение!

В онлайн игра, включително жанра Battle Royale като PUBG Mobile, интернет връзката играе важна роля, за да спечелите игра.

Когато връзката с интернет е лоша, шансовете да загубите са още по-големи. Особено ако пингът от вашия смартфон надвишава 100ms, уау признаците на поражение се приближават.

Следователно този път ApkVenue ще ви даде начин да стабилизирате пинг на PUBG Mobile, за да можете лесно да спечелите пиле !

Как да стабилизирам пинг на PUBG Mobile

Ping в играта показва закъснението в милисекунди между действието, което предприемате, и отговора, който дава на играта.

Когато играете интензивни онлайн игри като PUBG Mobile, пингът ще бъде много вреден за играчите. Вече натиснах бутона за стрелба, а, няма забавяне .

Да не говорим дали пингът на противника е по-добър от нашия пинг. Дори да натиснем бутоните заедно, пак ще загубим бързо.

И така, това, от което се нуждаете, е да поддържате този номер на пинг възможно най-нисък. Как да? ApkVenue има няколко решения!

1. Инсталирайте VPN

Снимка източник: NordVPN

Първият начин, по който можете да разрешите този проблем с пинг, е да използвате VPN приложение .

Мнозина казват, че този метод е един от най-лесните начини за намаляване на пинга на смартфона. Освен това много приложения за VPN са налични в Play Store и App Store.

Трябва да намерите най-бързия сървър, за да получите пинг номера в диапазона от 80 до 100 ms. Ако обаче използвате безплатна VPN, изборът на държави също е ограничен.

2. Превключете в самолетен режим

Източник на снимки: Android Gadget Hacks

Ако ви мързи да инсталирате допълнителни приложения, има и други начини, които можете да опитате. Можете да активирате самолетен режим .

Причината е, че чрез активирането на този режим вашата мрежа ще бъде временно прекъсната и свързана отново. Като рестартирате мрежата, можете да намалите пинга в играта.

Ще ви отнеме около 10 секунди, преди да изключите самолетния режим. Този метод обаче не винаги работи.

3. Инсталирайте приложението Pinger v.2

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Ако ви остава достатъчно вътрешна памет, можете да използвате това приложение Pinger v.2 .

Това приложение може да помогне за намаляване на ping, като предоставя директен път за достъп до сървъра.

По този начин това приложение е в състояние да намали допълнителни заявки, които често натоварват мрежата. Това приложение може да бъде изтеглено от Play Store или App Store.

Ако сте инсталирали това приложение, следвайте стъпките по-долу:

  1. Премахнете всички работещи приложения

  2. Отворете приложението Pinger v.2

  3. Изберете желания от вас режим на пинг , ApkVenue препоръчва Extreme

  4. Активирайте го и изчакайте това приложение да бъде активно

  5. Излезте от приложението и отворете играта PUBG Mobile или друга онлайн игра

4. Използвайте приложението Game Booster

Друго приложение, което можете да използвате, за да намалите пинга, е да използвате Game Booster .

Освен това някои смартфони вече имат свои собствени приложения за ускоряване на играта. Дори и да няма, можете да изтеглите приложението Game Booster, налично в Play Store.

Game booster може да оптимизира производителността на устройството, като намалява активността на фона на екрана, както и намалява латентността и дава приоритет на честотната лента за играта, която играете в момента.

5. Използване на функцията за поправка от PUBG

Източник на снимки: Reddit

Този проблем с ping може да възникне от самата игра. Възможно е да има пакет данни, който е повреден, така че да наруши вашата мрежова връзка.

За това можете да разрешите този проблем, като натиснете бутона Repair, който се появява на екрана за вход.

След натискане на този бутон ще преинсталирате PUBG от нулата и ще нулирате всички конфигурации на играта. Този метод обаче трябва ефективно да намали пинга.

Можете също да използвате ръчния метод, като отворите Настройки > Приложения > PUBG Mobile > Съхранение > Изчистване на хранилището .

Това са някои от начините, по които можете да опитате да разрешите проблема с ping, когато играете играта PUBG Mobile.

Ако пингът на вашия смартфон е нисък, разбира се, печелившите пилета ще бъдат по-лесно постижими. Но ако всъщност сте нуб , независимо в коя мрежа искате да сърфирате, все още е трудно да спечелите!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .