7 най-добри дизайна на къщи за Minecraft

Изграждането на къща в Minecraft изисква творчество и търпение. Подобно на следния дизайн на къщи в Minecraft, който има страхотна архитектурна форма!

Обичате ли да играете Minecraft?

Minecraft наистина е много вълнуващо за игра - от предизвикателствата за оцеляване срещу враговете до изграждането на собствена империя.

Нищо чудно, че много играчи споделят своите строителни продукти в интернет. Не малко също го правят като видео материал за Youtube.

Изграждането на Minecraft обаче изисква търпение и умения. За тези от вас, които са мързеливи, можете също да използвате дизайни на други хора.

Подобно на следните най-добри проекти на къщи в Minecraft, които можете да изтеглите и инсталирате на Minecraft Java. Хайде, вижте изцяло по-долу!

Най-добрите проекти на къщи в Minecraft с професионална архитектура

Minecraft е пясъчник или игра с отворен свят, създадена и разработена от Mojang. Тази игра е пусната за първи път през 2011 г. за Windows, Mac и Linux.

След това тази игра се разви и продължи да преживява обновяване, така че тя стана известна игра и до днес.

Самият Minecraft е обичан от много хора заради уникалния и интересен стил на игра. Освен това има много режими на игра, от които можете да избирате.

Като се започне от режим на оцеляване, творчески, хардкор, приключенски и зрителски. Можете да се предизвикате, за да оцелеете през студената нощ в режим на оцеляване.

Можете също така да създадете империя със собствена архитектура в творчески режим. Тези от вас, които обичат да строят сгради или къщи, са подходящи да играят тази игра.

Изграждането на сгради в тази игра обаче не е толкова лесно, колкото игрите на градски симулатори, а. Трябва да построите сграда от основата.

Подобно на реалните сгради, изграждането в Minecraft е доста трудно и отнема много време. Подобно на следните сгради, които могат да бъдат най-добрият дизайн на къщи в Minecraft.

Можете да изтеглите и инсталирате всеки от дизайните по-долу във вашата Minecraft Java. Ако не разбирате как да го инсталирате, ApkVenue ви казва и как в тази статия.

1. Вила Падронале

Първият дизайн на къща в Minecraft е Villa Padronale . Този дизайн е създаден от плейър с потребителското име BIRBO_ .

Вила Падронале е луксозна вила, сгушена в планината. Можете да намерите 4 закрити и външни басейна, 4 спални, 3 бани, повече от 7 дневни и много други.

Сградата е доминирана от бяло с луксозни материали като смърчови дъски , брезови дъски , стъкло и кварц . Велика душа!

Можете да инсталирате тази карта само в Minecraft версия 1.13.2.

Изтеглете безплатната карта на Villa Padronale тук.

2. Имение Уентуърт

Искате ли да се отбиете в луксозна сграда с класически дизайн?

Можете да спрете до имението Уентуърт, направено от MINDBENDER0007 . Тази сграда има много голяма сградна площ.

В комплект с 36 стаи, разпределени на 4 етажа. Не само това, пред къщата има и градина с фонтан.

Интериорният дизайн на тази къща също е много готин с различни луксозни архитектури в стил сграда. Можете да се насладите на Wentworth Mansion само в Minecraft версия 1.8.

Изтеглете безплатната карта на имението Уентуърт тук.

3. Райското имение

Следващото имение е Paradise Manor, направено от MR. БУКВИ . Както подсказва името, тази къща има много красива форма и пейзажи като в рая.

В Paradise Manor се предлага и разнообразие от домашни мебели като шкафове, пейки, телевизори, кутии за трофеи, лампи и водни фонтани.

Не само това, има гигантски мост, предвиден за пътя към къщата, което я прави още по-луксозна.

Освен това има гора и море, които заобикалят тази къща, така че си струва да бъдете наречени Райско имение. Paradise Manor можете да се насладите само в Minecraft версия 1.12.2.

Изтеглете безплатната карта на Paradise Manor тук.

4. Бъдещ дом

Не само Paradise Manor, MR. LUMKKINS също прави модерна къща с различни футуристични елементи в една къща.

Future Home е оборудван с различни технологии и игри от камери за видеонаблюдение до игрища за боулинг.

Тази къща е доминирана от бели стени и много прозорци, които я правят луксозна. Можете да се наслаждавате на Future Home само в Minecraft версия 1.12.2.

Изтеглете безплатната папка Future Home тук.

5. Модерна плажна къща

Спомняте ли си филма за супергероите, The Dark Knight Rises?

Къщата на Брус Уейн на ръба на езерото с красива гледка. Играч на име MARCUSYU прави подобна къща.

Modern Beach House е оборудван с тераса с изглед към плажа и различни уютни стаи.

Подобно на луксозна къща, Modern Beach House също е оборудвана с различни луксозни стаи, които ви правят удобни само като я погледнете.

Можете да се насладите на Modern Beach House само в Minecraft версия 1.8.

Изтеглете безплатната карта Modern Beach House тук.

6. Прахът

Прахът е не само в онлайн играта Counter Strike, но и в Minecraft. Създаден от играч с потребителското име DANIEL , дизайнът на къщата му в Minecraft е много уникален.

Може би по-точно се нарича много готино бивше миньорско село. Можете да се насладите на редица сгради, заобиколени от пясък и мръсотия.

Не забравяйки езерцето на върха на селото, което го прави още по-привлекателно. Можете да се насладите само на The Dust в Minecraft версия 1.13.2.

Изтеглете безплатната карта The Dust тук.

7. Модерен дом на брега

Този модерен дом на брега е следващият дом, създаден от MARCUSYU . Дизайнът на къщата на Minecraft, който той направи този път, е по-сложен с използването на мостове.

Той използва блатото, за да построи модерния дом на брега. Подобно на вилата над езерото, различните сгради на тази карта са свързани с хладни дървени мостове.

Студеният екстериор е непълен, ако не е оборудван с квалифициран интериор. Modern Waterfront Home е оборудван със стая, изпълнена със светлини.

И има изцяло стъклена стая, която води към гледка към гората. Можете да се насладите на Modern Waterfront Home в Minecraft версия 1.8.

Изтеглете безплатната карта Modern Homefront Home тук.

Как да инсталирам Map към Minecraft Java

Инсталирането на карта във вашия Minecraft е относително лесно, банда. Първо се уверете, че версията на Minecraft, която имате, е същата като версията на картата.

След това изтеглете файла, който ApkVenue е предоставил. Наличните файлове са в zip формат , така че трябва да ги отворите с приложение, за да отворите RAR файлове.

След това ще се появи папка, съдържаща картата с данни. Можете веднага да преместите папката в местоположението за запазване по подразбиране на вашия Minecraft.

Ако имате проблеми с намирането на папката за запазване, изпълнете следните стъпки, за да разберете нейното местоположение:

Стъпка 1 - Отворете стартовия панел на Minecraft

  • Отворете стартера на Minecraft според същата версия като картата на къщата, която искате да инсталирате.

Стъпка 2 - Изберете опция за стартиране, след което щракнете върху Добавяне на нова

Стъпка 3 - Щракнете върху зелената стрелка

Стъпка 4 - Въведете папката Saves, преместете папката с папки.

  • Трябва само да преместите папката с папки, която е изтеглена в този файл. След това картата ще се появи на страницата за зареждане на играта. Лесно е, нали!

Това е най-добрият дизайн на къщи в Minecraft, който можете да изтеглите и да се насладите за себе си. Интересувате ли се да направите свои собствени сгради и да ги споделите с други?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за Minecraft или други интересни статии от Даниел Кахяди .