как да изпращате безплатни онлайн sms до всички оператори 2021

Отново условието е спешно, но не можете да изпратите SMS, защото нямате кредит? Спокойно, ApkVenue има начин да изпраща безплатни онлайн SMS на вашия смартфон. (Актуализация 2021)

Как да изпращате безплатни SMS онлайн, разбира се, може да ви помогне, когато кредитът или квотата ви изведнъж изтекат, въпреки че е наистина спешно да изпращате съобщения.

Откакто съществуват най-новите поколения смартфони, различни най-добри приложения за онлайн чат продължават да се появяват безкрайно.

Всъщност в определени ситуации все още наистина се нуждаем от SMS като средство за ежедневна комуникация. Всъщност ApkVenue също е мързелив да допълва кредита само за 1 или 2 SMS.

Така че, за да не бъдете напразно купуване на кредит само за SMS, по-добре е да използвате SMS Online, който е безплатен! Как да се направи? Вижте следния преглед на ApkVenue!

Предимства на онлайн SMS в сравнение с обикновените SMS

Тарифите за изпращане на SMS в Индонезия варират според политиките на оператора, като средно са Rp150 до Rp350 на SMS . Ако се изчисли, са ви необходими до 3 500 IDR, само за да изпратите 10 кратки съобщения.

Това със сигурност е пагубно в наши дни. Нещо повече, можете да получите интернет пакети за чат сега, започвайки само от 5000 IDR.

Е, първото предимство на онлайн SMS е ясно, че изобщо не ви е необходим кредит, за да изпратите SMS. Необходима ви е само интернет мрежа, за да можете да изпращате SMS онлайн.

Освен това няма ограничение за това колко SMS можете да изпратите. Всъщност можете да изпратите до много различни хора за най-кратък период от време. Готино, нали?

Въпреки това ApkVenue не носи отговорност, ако това ръководство се използва неправилно, тъй като това ръководство е само за спешни случаи . Разбрахте, банда?

Как да изпращате SMS онлайн с приложения

Може би си мислите: „Какво правите с текстови съобщения?“ . В края на краищата, използвайки приложението за чат , можем да разговаряме безплатно колкото искаме, без да е необходимо да мислим за импулси.

Но има моменти, когато този SMS е важен , знаете ли , защото в Индонезия все още има много хора, които не използват смартфони, обикновено възрастни хора.

Ако по всяко време имате нужда от SMS, но нямате кредит, ApkVenue има начин да изпрати безплатни SMS на Android. Без да се задържате, ето ръководството!

 1. Изтеглете първо приложението SMSin . Не се притеснявайте, това приложение е 100% безплатно и не струва нищо! За връзката за изтегляне ApkVenue го предостави по-долу:
Habibihza Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете SMSin v2.4 тук <<<

 1. Веднъж изтеглени, няма специални настройки за започване на изпращане на безплатни SMS. Въведете номера на дестинацията, съобщението и показания CAPTCHA. За номера можете да ги вземете от контакти.
 1. Всеки SMS, изпратен от приложението SMSin, ще бъде изпратен с произволен номер. Така че, не забравяйте да споменавате името си във всяко съобщение, което изпращате!

 2. Свършен. Ето как да изпращате безплатни SMS онлайн чрез приложението Android. Наистина лесно, нали?

Как да изпращате SMS онлайн без приложение

Освен да използвате приложението, можете също да изпращате безплатни SMS, без да използвате каквото и да е приложение. По-късно ще отворите сайтове, на които гарантирано се вярва. Любопитен? Ето стъпките!

1. Използване на индонезийския онлайн сайт за SMS

Освен че използвате офлайн приложения за чат , можете да използвате и надеждни сайтове, които предоставят безплатни SMS функции.

Един от сайтовете, използвани за изпращане на SMS онлайн, е sms-online.web.id . Смята се, че този сайт е една от платформите за предоставяне на безплатни SMS, които често се използват при извънредни ситуации.

Без да е нужно да се бавим, ето насоките:

 1. Отворете сайта sms-online.web.id .
 1. Просто въведете номера на мобилния телефон, който е дестинацията за изпращане на SMS, след това въведете съобщението, което искате да предадете.

 2. След това щракнете върху ИЗПРАТИ . Можете да изпращате SMS до всички местни GSM и CDMA оператори.

 3. Имайте предвид, че въпреки че е безплатен, този сайт има слабост, която е, че не може да приема кодове или цифри. Това е възможно, за да се избегне злоупотреба със сайта за неща, които не носят отговорност.

2. Използване на сайта Afreesms

Освен да използвате индонезийски онлайн SMS, можете да използвате и сайта Afreesms, ако предишният сайт не работи.

Този сайт е в горната част на списъка за търсене на Google, с други думи този сайт вече се използва от много хора. Няма нужда да се бавите, ето как да изпращате безплатни SMS чрез Afreesms!

 1. Моля, посетете сайта //www.afreesms.com/ .
 1. Изберете континента и държавата, до която искате да изпратите SMS. В този случай изберете Азия, след това Индонезия.

 2. По-късно можете незабавно да въведете номера на мобилния си телефон, поръчката, заедно с кода за потвърждение по-долу. След това щракнете върху ИЗПРАТИ , позицията му е в долната част след рекламата.

 1. Свършен! Готиното на този сайт е, че освен че е безплатен и не е нужно да се регистрирате, този безплатен онлайн сайт за SMS може също да изпраща SMS до повече от 640 оператори на мобилни мрежи по целия свят.

3. Алтернативни сайтове за изпращане на безплатни онлайн SMS

Освен 2-те уебсайта по-горе, има и много други уебсайтове за изпращане на безплатни SMS онлайн. Ако горните 2 метода не работят, можете да опитате някои от уебсайтовете по-долу.

Начинът на използване всъщност не се различава от другите уебсайтове. Освен че е безплатно, използването на мрежата по-долу също е лесно, изпращането на безплатни SMS отнема само няколко секунди.

Вижте го !

 • //www.sms-free.xyz
 • //www.freesms4us.com/
 • //www.kusms.com/
 • и още много.

Колко лесно е да изпратите SMS онлайн и безплатно по двата начина по-горе? Необходим ви е само пакет с данни, няма повече редовен кредит за изпращане на SMS. Късмет!

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com