30 вълнуващи приложения за Android издание от декември 2018 г.

Търсите ли най-вълнуващото приложение за Android тази година? Тук ApkVenue дава колекция от най-добрите и вълнуващи приложения за Android през 2018 г. (Може да се изтегли)

Като потребител на Android със сигурност ще бъдете разглезени от милиони приложения, вариращи от никели, които изглеждат по-малко полезни, до сериозни приложения, които са наистина полезни .

Всички са налични в Google Play Store .

Този път ApkVenue ще даде препоръки за 30 вълнуващи приложения за Android за изданието от декември 2018 г. Какво ви интересува? Вижте отзивите по-долу.

Вълнуващо приложение за Android от декември 2018 г.

Всеки месец винаги има нови приложения. От поредица нови приложения има такива, които могат да бъдат категоризирани като най-вълнуващите приложения, защото освен че са полезни, те са и забавни за използване. Примери за тези приложения:

1. Vero - True Social

Източник на снимки: Android Headlines

Въпреки че не е 100% социални медии, Vero е безспорно приложение за социални медии, което прави споделянето по-скоро като реалния живот.

С помощта на това приложение можете да споделяте снимки, любими песни, препоръки за филми, готини разговори и каквото и да било. Можете също така да контролирате кой може да вижда какво споделяте.

Изтегляне: Vero - True Social

2. iOS 12 Launcher

Не е нужно да харчите голям бюджет, за да можете да разберете функциите на най-новия iPhone XS. Можете да усетите усещането за използване на iPhone XS, като използвате iOS 12 Launcher на вашия смартфон или устройство с Android.

Дори евтините смартфони с Android могат да ви дадат опит да държите iPhone XS с този стартер .

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Sniper WhatsApp Pro

Едно от най-новите приложения, което може да се използва за забавни трикове в приложението WhatsApp.

Да, можете да използвате Sniper WhatsApp Pro, за да намерите до хиляди нови контакти в WhatsApp в определена област, която сте избрали. Пълният начин? Можете да разберете и научите в тази статия.

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Firefox Rocket

Firefox Rocket - Fast and Lightweight е най-новата версия на браузъра, издадена от Mozilla Organization. Този браузър е проектиран да бъде много лек и бърз, заедно с функцията Turbo Mode.

Интересното е, че можете да използвате този браузър, за да правите много лесно дълги екранни снимки !

ВИЖТЕ СТАТИЯТА ЗА ИЗТЕГЛЯНЕ на приложенията за браузър Mozilla Organization

5. Fake Call Ghost Prank

Както подсказва името, това едно приложение е приложение, което трябва да опитате, ако искате да се шегувате с най-близките си.

Гарантираната шега с фалшиви повиквания гарантирано ще изплаши всеки, с когото се опитвате да работите, защото това приложение ще накара „жертвата“ да се почувства така, сякаш получава телефонно обаждане от астрално същество, наричано още призрак. Интересувате ли се да опитате веднага?

Apps Entertainment ИЗТЕГЛЯНЕ

№ на заявлението 6-10

6. Nimo TV

Това приложение, чието истинско име е Nimo TV за Streamer - Go Live , е приложение, което трябва да опитате, ако твърдите, че сте геймър.

Това приложение е платформа за стрийминг на живо , предназначена за геймърите да играят и да го показват на други геймъри или всички последователи, които ги следват в приложението. Можете да научите пълния начин да го използвате тук.

Приложения Видео и аудио Nimo TV ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Проследяване на двойки

Най-вълнуващото приложение за тези от вас, които имат връзка с партньор. Да, Couple Tracker - Mobile Monitor е приложение, което можете да използвате, за да наблюдавате активността на партньора си в продължение на 24 часа без прекъсване!

Да, това приложение е в състояние да наблюдава SMS активност, телефонни разговори и дейности в социалните медии, като Facebook и Instagram, след като мобилният ви телефон и партньорът ви са свързани.

Приложения за производителност ИЗТЕГЛЯНЕ

8. LINE TODAY News & Exclusive Videos

Вие сте лоялни потребители на приложението Line chat, разбира се, често спирате до раздела LINE TODAY, който съдържа най- новите актуализации на новини от различни области.

Сега можете да имате специално приложение LINE TODAY, което се фокусира само върху четенето на последните новини. Приложението се нарича LINE TODAY News & Exclusive Videos .

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

9. Кой разгледа моя Instagram

Често ли ви е любопитно кой ви преследва или наблюдава най-активно вашия Instagram? Приложението Who Viewed My Instagram е отговорът.

Това приложение ще ви каже кой най-много посещава вашия профил в Instagram, заедно с броя посещения и времето.

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Моден урок за хиджаб

Друго забавно приложение за Android е урокът за модерен хиджаб . Ейд денят, който пада през юни 2018 г., наистина е подходящият момент да опитате това едно приложение.

За жени, които искат да се появят оптимално на Ейд, трябва да използвате това приложение, защото то ще ви насочи да използвате хиджаб, който е едновременно красив и модерен .

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

№ на заявлението 11-15

11. Реплики

Източник на снимки: Среден

Replica е доверено приложение на приятел, с което можете да разговаряте на Android .

Спокойно, не е нужно да се страхувате, че чатът ви няма да се свърже, защото това приложение вече използва изкуствен интелект, известен още като изкуствен интелект (AI). Ставате приятел в чата, който се чувства като гадже, което е готово винаги, когато имате нужда.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

12. AR стикери: Foodmoji

Източник на снимки: Android Police

Имате ли любима емоджи за храна ? Мога! Едно от най-вълнуващите приложения, които трябва да са на вашия смартфон с Android, е Foodmoji.

Това приложение ви дава богат избор от стикери, по-точно стикери с добавена реалност (AR) под формата на храна, която можете да използвате или да споделяте с приятелите си. Вълнуващо, нали?

Изтегляне: AR стикери: Foodmoji

13. AR стикери: Текст

Ако Foodmoji предоставя емотикони и стикери под формата на храна, този път е ваш ред да използвате AR стикери под формата на текст или думи.

AR Stickers: Текстът е приложение, което ви позволява да създавате стикери, съдържащи всякакви думи, които искате да въведете, и можете да ги проектирате възможно най-привлекателно.

Изтегляне: AR стикери: Текст

14. Думи с приятели 2

Тези от вас, които харесват игри скрабъл , със сигурност не са по-непознати да играят тази игра.

Почти същото като първата серия, Words With Friends 2 изисква играчите да съставят думи, за да получат най-високите точки. Победител, разбира се, е този, който събере най-много точки.

Изтегляне: Думи с приятели 2

15. Дневник на историята на известията

Често ли плъзгате и изтривате непрочетени известия?

Не се страхувайте, приложението Notification History Log ви позволява да изведете липсващото известие. Можете да прочетете пълното ръководство в тази статия.

Помощни програми ikva eSolutions ИЗТЕГЛЯНЕ

№ на заявлението 16-20

16. Южен парк: Телефонният разрушител

Игра, която е идеална за вас, за да играете, когато сте уморени и стресирани. South Park: Phone Destroyer, който има около 80 сладки героя и различни режими на игра, гарантирано ще бъде забавно за игра и ще ви забавлява.

Вие ли сте този, който наистина не харесва тежки игри, но се нуждаете от леки игри, които не са скучни? Тази игра е отговорът.

Изтегляне: South Park: Phone Destroyer

17. Паметник долина 2

Точно като първата серия, Monument Valley 2 също представя вълнение, което не е за изпускане.

С по-малко сюжетна линия и по-добър графичен дизайн, тази игра дори се счита за една от най-очакваните игри за пускане през 2017 г.

Изтегляне: Monument Valley 2

18. Яснота на парите - лични финанси

Това едно приложение всъщност е приложение, което помага на потребителите да управляват своите финанси. Тогава какво е забавлението?

Яснота на парите - Личните финанси имат много полезни функции, които могат да управляват вашите разходи, като препоръчителни приоритети на разходите, планове за пазаруване, мониторинг за забрана на по-малко важни покупки. Разбира се, хубаво е да имате безплатен „финансов асистент“, който може да ви направи по-икономични, нали?

Apps Производителност Яснота Money, Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

19. Facebook Local

Изглежда, че няма край да се говори за социални мрежи в тази. Марк Зукърбърг и колеги пресъздадоха приложение на Facebook, наречено Facebook Local.

Това вълнуващо приложение за Android има предимството на функция, която позволява на потребителите да наблюдават актуализации и информация в околната среда, където живеят, така че потребителят вече няма да бъде изоставен или наречен преврат, известен още като не се актуализира.

20. Squarespace Analytics

Това приложение служи за процеса на анализ на онези, които са ангажирани в света на бизнеса. Вълнуващо? Освен че е лесен за използване, Squarespace Analytics е лек и не е сложен.

За потребителите ще бъде по-лесно да наблюдават различни данни, за да им улесняват вземането на решения, дори ако те са от решаващо значение.

Изтегляне: Squarespace Analytics

№ на заявлението 21-25

21. Viewster

За тези от вас, които обичат да гледат да гледат, това едно приложение определено е задължително. Viewster е приложение, което предлага безплатна услуга за стрийминг на филми и телевизионни сериали.

Въпреки че не е толкова голям, колкото други услуги за стрийминг , Viewster има няколко отлични функции, които могат да бъдат взети под внимание, като например не е необходимо да се регистрирате , функции за гледане по-късно в стил YouTube, за пълна колекция от серия Anime.

22. PUFnPOW Храна

За тези от вас, които често са наистина объркани какво да ядат, или защото имате твърде много пари, или сте объркани относно избора на храна за дъвчене, тогава наистина трябва да имате това приложение.

PUFnPOW Food ще предостави препоръки относно това коя храна е най-подходяща за консумация по това време. Вярвате или не, със сигурност ще следвате препоръките.

Изтегляне: PUFnPOW Храна

23. Графика - извличайте цветове от вашите снимки

Уморени ли сте от същите филтри и функции за редактиране на снимки? Трябва да опитате Graphice - извличайте цветове от вашите снимки или просто наречен Graphice.

Това приложение предлага палитра от атрактивни цветове, които можете да използвате, за да редактирате всичките си снимки. Няма нужда да се усложнявате, това приложение ще коригира подходящия цвят за вашата снимка за по-добри резултати.

Изтегляне: Graphice

24. HabitHub - Проследяване на навици и цели

Не забравяйте решението си от началото на годината да живеете здравословно. Това забавно приложение за Android, наречено HabitHub, ще ви помогне да поддържате последователност, за да сте здрави и във форма.

Това приложение ще организира ежедневен график за упражнения , ще следи напредъка ви и ще препоръчва здравословна храна.

Randome Studios Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

25. Домашна тренировка - без оборудване

Подобно на приложението по-горе, Home Workout - No Equipment също е забавно приложение за Android, което е полезно за поддържане на здравето ви чрез упражнения.

Това приложение има предимството да предоставя уроци за упражнения у дома без специални инструменти.

Leap Fitness Group Productivity Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

№ на заявлението 26-30

26. Пресичане на животни: Джобен лагер

Nintendo се завръща към създаването на игра, която гарантирано ще бъде успешна в пристрастяването на своите играчи.

Animal Crossing: Pocket Camp е този, който трябва да опитате да играете. Тази игра с ядрото на играта, извършваща къмпинг дейности с тези животни, е подходяща за вас, за да запълните свободното си време.

Изтегляне: Преминаване на животни: Джобен лагер

27. Fly ADS-B VR

Едно от приложенията, което използва технологията за виртуална реалност (VR) , наречена Fly ADS-B VR, също трябва да опитате.

Тези от вас, които се стремят да бъдат пилоти или просто искат да почувстват усещането, че са в пилотската кабина на самолета, могат да практикуват използването на това приложение.

Производителност на приложения Федерална авиационна администрация ИЗТЕГЛЯНЕ

28. ProtonVPN - Неограничен безплатен VPN

За тези от вас, които са жадни за поверителност и искат да имат достъп до имейли и да сърфират с поверителност, можете да изпробвате това вълнуващо приложение за Android.

ProtonVPN позволява на своите потребители да използват безплатна и сигурна VPN. Това приложение е идеално за тези от вас, които се занимават с журналистика или сте активист.

Помощни програми за приложения ProtonVPN AG ИЗТЕГЛЯНЕ

29. LightX Photo Editor & Photo Effects

Повече от обикновено приложение за редактиране на снимки. Това може да опише ApkVenue за приложението LightX Photo Editor & Photo Effects .

Както подсказва името, това приложение предлага функции от клас Photoshop и разнообразие от страхотни филтри, за да направи снимките ви фантастични.

Приложения за снимки и изображения Andor Communications Pvt Ltd ИЗТЕГЛЕТЕ

30. Телеграм X

Това приложение за чат заслужава да бъде посочено като едно от най-вълнуващите приложения. Създаден като алтернативно приложение за Telegram, Telegram X всъщност се използва широко, защото е по-лек.

В допълнение, различни подобрения на функциите, особено в потребителския интерфейс, правят Telegram X да изглежда по-привлекателен.

Изтегляне: Telegram X

Това са препоръките за най-вълнуващото приложение за Android за изданието от декември 2018 г. Как? Пробвали ли сте някое от горните приложения? Или изобщо го няма?

Ако не, моля, инсталирайте тези приложения и незабавно почувствайте вълнението. Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .