15 от най-добрите комедийни аниме, най-новата весела 2020

Търсите ли комедийна аниме препоръка, която ви кара да се смеете, докато не ви боли стомахът? ApkVenue събра най-доброто комедийно аниме, което гарантирано ще бъде весело!

Кой не обича комедията? Можем да се наслаждаваме на различни видове комедии, от комедия до стендъп до шамар, както често се показва по телевизията.

Аниме също не иска да бъде надминат, като представя комедиен жанр, който е много забавен и предизвиква смях. Много качествени комедийни анимета, които трябва да гледате.

ApkVenue обобщи тук, 15-те най-добри комедийни анимета , които гарантирано ще ви разсмеят!

15 най-добри комедийни аниме

Готови ли сте да видите списъка с версията на Jaka за комедийни аниме препоръки? Внимавайте, не се смейте толкова, че да пикаете гащите си!

Най-добрият комедиен аниме сериал, който ApkVenue препоръчва този път, беше избран въз основа на техния рейтинг и популярност.

Любопитни ли сте кое аниме е включено в препоръчителния списък на Jaka? Ето още информация.

1. Геккан Шуджо Нозаки-кун

Първото комедийно аниме, което ApkVenue ще ви препоръча, е Gekkan Shoujo Nozaki-kun, което се основава на манга със същото име.

Разказва историята на момиче от гимназията на име Чийо Сакура, която се влюбва в Уметару Нозаки . Когато изразява чувствата си, Сакура всъщност получава автограф от Нозаки.

Очевидно Нозаки е мангака с псевдоним Сакико Юмено! Неразбирателствата продължиха, докато накрая Сакура не стана един от помощниците на Нозаки.

Започвайки от този инцидент, има много забавни събития, които ще ви разсмеят. Нещо повече, Сакура и Нозаки са заобиколени от уникални приятели!

Геккан Шуджо Нозаки-кун

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,13 (247 139)
Брой епизоди 12
Дата на излизане 7 юли 2014 г.
Студио Дога Кобо
Жанр Комедия


Училище

2. K-On !!

Това комедийно аниме разказва историята на гимназистка, която иска да се присъедини към музикален клуб, въпреки че не може да свири музика.

Хирасава Юй , весело момиче, което току-що е влязло в гимназията, се интересува от присъединяването към Light Music Club, след като вижда плаката си в списанието на училищната стена.

Когато отиде в клубната стая и се срещна с други членове ( Ritsu, Mio и Tsumugi ), беше открито, че Yui изобщо не може да свири на никакъв музикален инструмент!

Тъй като се нуждаеше от членове, в крайна сметка Юй беше приет и започна да се учи да свири на китара. Оттогава те създават групата After Time Tea Time и се представят на училищни фестивали.

K-On !!

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,14 (189 483)
Брой епизоди 26
Дата на излизане 7 април 2010 г.
Студио Анимация от Киото
Жанр Комедия


Късче живот

3. Коно Субарашии Секай ни Шукуфуку уо!

Това весело аниме заема темата за isekai, където главният герой е отведен да пътува до друг свят, който никога досега не е посещавал.

След мизерна и нелепа смърт, антисоциален студент на име Казума Сато се оказва седнал в друг свят. Пред него седеше красива, но досадна богиня на име Аква .

На Сатоу са дадени два избора: отидете в рая или се превъплътете във фантастичен свят. Той избра да започне нов живот и веднага му беше възложено да победи Краля Демони, който тероризираше селото.

Сату може да получи всякакъв предмет, който да му помогне при изпълнението на мисията, и той избра богинята! Смешното е, че Aqua се оказва напълно безполезна!

Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,18 (414 076)
Брой епизоди 10
Дата на излизане 14 януари 2016 г.
Студио Студио Дийн
Жанр Приключение


Свръхестествено

4. Kaichou wa Maid-sama!

Мисаки Аюдзава е първата жена председател на студентски съвет в нейното училище, гимназия Сеола . Училището е известно като място за престъпници, а Аюдзава се опитва да подобри доброто име на училището.

Аюдзава обаче има голяма тайна: тя работи на непълно работно време в кафене като камериерка ! Това той направи, за да помогне на икономиката на бедното си семейство и трябваше да плаща много видове сметки.

Той успя да скрие тайната толкова добре, че красив студент на име Такуми Усуи случайно разбра за този факт.

Оттогава двамата често преживяват нелепи събития с нотка на романтика. Това комедийно аниме е идеално за гледане през свободното ви време.

Kaichou wa Maid-sama!

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,19 (334 620)
Брой епизоди 26
Дата на излизане 2 април 2010 г.
Студио JCStaff
Жанр Комедия


Shoujo

5. Ansatsu Kyoushitsu

Ами ако вашият класен ръководител е този, който е отговорен за унищожаването на Луната и може да се движи на 20 Маха? Можете да попитате децата в клас 3-E в училище Kunugigaoka.

Ансацу Кюшишу разказва историята на клас за убийство, който има за цел да убие опасните извършители на разрушаването на Луната.

Просто целта на покушението е самият учител, а именно Коро-сенсей, който е под формата на жълт октопод.

Много весели действия, предприети от учителя, които ни карат да се смеем на глас. За тези, които обичат абсурдната комедия, този комедиен аниме жанр е задължителен за гледане.

Ansatsu Kyoushitsu

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,21 (357 414)
Брой епизоди 22.
Дата на излизане 10 януари 2015 г.
Студио Lerche
Жанр Действие


Шунен

Номер 6-10. . .

6. Бакуман

Кой би си помислил, че популярният писател на манга Death Note също може да създаде весел аниме като Бакуман. Това аниме разказва историята на пътуването на Маширо и Акито в правенето на манга.

Като дете Моритака Маширо се стреми да се превърне в мангака като герой от детството си Тару Кавагучи, който е легенда в правенето на популярни ганг манга.

Трагедия обаче го накара да се откаже от преследването на мечтата си и да живее в училище като ученик.

Докато един ден неговият съученик на име Акито Такаги намери снимките, направени от Маширо, и видя големия потенциал, който имаше.

Бакуман

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,31 (177 809)
Брой епизоди 25
Дата на излизане 2 октомври 2010 г.
Студио JCStaff
Жанр Комедия


Шунен

7. Sakurasou no Pet na Kanojo

Тъй като не искаше да изхвърли котетата, които намери, Сората Канда трябваше да бъде готов да напусне общежитието на гимназията Сумей и да се премести в зала Сакура . Това накара живота на Сората да се промени напълно.

На това място той среща странни хора, като енергичния аниматор Мисаки , плейбой Джин , самотният програмист Рюуносуке , до учителя на лидера на общежитието на име Чихиро .

Сората, подпомаган от приятел на име Нанами, се опитва да намери нов собственик, за да може веднага да излезе от странния хостел.

Ще станете свидетели на различни забавни сцени, които са невъобразими в една от най-добрите комедийни аниме по тази.

Sakurasou no Pet na Kanojo

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,31 (342 076)
Брой епизоди 24
Дата на излизане 9 октомври 2012 г.
Студио JCStaff
Жанр Комедия


Късче живот

8. Клуб домакин на Ouran Koukou

Харухи Фуджиока е кандидат за стипендия в елитно училище, наречено Ouran High School. Като умен студент, разбира се, той обича да намира тиха стая, за да може да се концентрира върху ученето.

Един ден той небрежно влиза в Musk Room # 3 и се среща с членовете на Host Club , които са известни с добрия си външен вид и често забавляват момичетата в академията.

Докато се опитвал да излезе от стаята, Харухи случайно счупил осем милиона йени, принуждавайки я да стане пратеник на групата.

Харухи беше в капан от групата момчета в това училище и тя трябваше да премине през много странни неща. Това весело аниме гарантирано ще ви накара да се смеете на глас, когато го гледате.

Клуб домакин на Ouran Koukou

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,32 (350 804)
Брой епизоди 26
Дата на излизане 5 април 2006 г.
Студио Кости
Жанр Комедия


Shoujo

9. Danshi Koukousei no Nichijou

Търсите аниме, което е леко, но все пак предизвиква смях? Опитайте да гледате аниме Danshi Koukousei не Nichijou която се съсредоточава върху живота на трима приятели от училище: Hidenori , Yoshitake и Tadakuni .

Животът им е заобиколен от гигантски роботи, истинска любов и интензивна драма. Просто всичко това се случва само в тяхното въображение.

В действителност тримата бяха просто обикновени хора, които се опитваха да запълнят свободното си време. Ясно е, че това аниме е пълно със странни, но забавни ситуации, които са напълно необичайни.

Това най-смешно комедийно аниме може да бъде приятел, който ще ви помогне да забравите за тъгата, която сте изпитали.

Danshi Koukousei no Nichijou

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,33 (206 702)
Брой епизоди 12
Дата на излизане 10 януари 2012 г.
Студио Изгрев
Жанр Късче живот


Училище

10. Торадора!

Само защото имаше жестоки очи, приятелите му се страхуваха и избягваха Рюуджи Такасу . Всъщност той е просто ученик от гимназията, който е нежен и обича домакинските задължения.

От друга страна, Тайга Айсака е ученичка, която е мъничка като кукла. Дори и така, останалите ученици се страхуваха толкова много, че му дадоха прякора Тигърът на дланта .

Поради невнимание, направено от Тайга, двамата се срещнаха и откриха изненадващ факт: Тайга харесва най-добрия приятел на Рюуджи, а Рюуджи харесва най-добрия приятел на Тайга.

Това накара двамата да сключат съюз. Най-доброто комедийно аниме по този начин е обвито в романтични истории в стил гимназия, които могат да ви разсмеят и да се почувствате отегчени едновременно.

Торадора!

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,38 (600 232)
Брой епизоди 25
Дата на излизане 2 октомври 2008 г.
Студио JCStaff
Жанр Късче живот


Училище

Числа 11-15. . .

11. Баракамон

Млад и талантлив калиграф на име Сейшуу Ханда трябваше да бъде готов да бъде изпратен в отдалечено село на островите Гото по погрешка.

Той бие ветеран калиграф, защото работата му е етикетирана като неоригинална. В село, където животът е различен от Токио, Ханда трябва да се адаптира.

Животът му е по-пъстър с присъствието на буйни деца като Нару и селяните, които са уникални.

Ханда, която първоначално беше нарцистична и арогантна, постепенно научи много неща в селото и всъщност се чувстваше като у дома си, живеейки там.

Баракамон

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,46 (190 927)
Брой епизоди 12
Дата на излизане 6 юли 2014 г.
Студио Кинема Цитрусови
Жанр Комедия


Късче живот

12. Ничиджу

Nichijou е аниме, което се фокусира върху ежедневието на трио момичета от гимназията: Mio Naganohara , Yuuko Aioi и Mai Minakami .

След това те ще се срещнат с Hakase Shinonome , робот-сестрата Nano и говорещата котка Sakamoto .

Шестимата водят живот, който е едновременно тих и абсурден. В това комедийно аниме ще бъдете поканени да наблюдавате забавното им поведение, което е наистина странно.

Nichijou

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,52 (165 885)
Брой епизоди 26
Дата на излизане 3 април 2011 г.
Студио Анимация от Киото
Жанр Късче живот


Шунен

13. One Punch Man

Сайтама, на когото се гледа като на обикновен човек, има необичайно хоби: да бъде герой.

За да преследва детската си мечта, той продължи да тренира толкова усилено в продължение на три години, че загуби цялата си коса.

Резултатите от обучението му позволиха да победи всичките си врагове само с едно попадение. Това го караше да се отегчава, защото вече не можеше да се наслаждава на тръпката от борбата.

Въпреки че е класифициран като комедийно аниме, вие също ще бъдете третирани с различни напрегнати бойни сцени, когато Сайтама изкорени враговете си.

One Punch Man

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,71 (779 626)
Брой епизоди 12
Дата на излизане 5 октомври 2015 г.
Студио Лудница
Жанр Действие


Сейнен

14. Великият учител Онизука

Лидер на банда на име Онизука има нова, почтена амбиция в живота си, ставайки учител. Да, въпреки че истинската му цел беше, за да може да се срещне с момичета от гимназията.

Със стръмния път, по който трябва да премине, за да постигне целта си, Онизука използва всички средства, независимо дали е незаконно или не.

Когато успя да стане учител, той стана учител, който беше напълно различен от повечето други учители.

Освен че може да ви разсмее, това весело аниме е изпълнено и с морални послания, които заслужават да бъдат обмислени.

Великият учител Онизука

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 8,73 (199 692)
Брой епизоди 43
Дата на излизане 30 юни 1999 г.
Студио Студио Perrot
Жанр Комедия


Късче живот

15. Джинтама

Извънземните в космоса са нахлули на Земята и са превзели Япония. Те се наричат Аманто .

Откакто са дошли на власт, мечовете са забранени за използване и японските самураи се третират с неуважение.

Гинтоки Саката е един от последните останали самураи. Заедно с колеги като Shinpachi Shimura и Kagura , те работят като йорозуя, известен още на свободна практика, който приема всякакъв вид работа.

Разбира се, има много странни и странни работни места, което прави Gintama често наричан едно от най-добрите комедийни аниме на всички времена.

Джинтама

Информация Подробности
Рейтинг (Брой рецензенти) 9,00 (152 721)
Брой епизоди 201
Дата на излизане 4 април 2006 г.
Студио Изгрев
Жанр Действие


Шунен

Как е банда, не е ли списък с комедийни анимета? Смехът се превърна в необходимост, за да се наруши рутината на живота, която ви уморява.

Ако няма хумор, включително под формата на аниме, можете да си представите колко сух ще бъде животът ни.

Надяваме се, че тази комедийна аниме препоръка от ApkVenue може да забавлява всички вас и да се видим по-късно в следващите статии.

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah