7 от най-добрите приложения за android root 2020, oprek до сърце!

Искате ли да изкорени вашия Android телефон? Ако е така, ApkVenue е подготвил най-доброто коренно приложение за Android, което да използвате. Всичко е лесно и безплатно!

Смартфонът с Android наистина е приспособление, с което можете да се занимавате по желание.

Освен че можете да инсталирате различни стандартни приложения в Play Store, можете също да изкорени любимия си телефон с Android, за да инсталирате други приложения по-свободно.

Чрез тази статия ApkVenue представи списък с най -добрите 2020 root приложения за Android, които можете да опитате, но помислете внимателно, преди да го направите, защото вкореняването на Android има свои собствени рискове.

7 най-добри Android root приложения за 2018 г., които трябва да опитате!

Наистина ще получите повече свобода, ако мобилният телефон, който използвате, е вкоренен, защото имате директен достъп до операционната система.

Това не е без вратички, тъй като някои приложения като Мобилното банкиране ще откажат да се отворят в коренна операционна система Android. Ако мобилният ви телефон се използва само за игри, добре е да го накарате да се изкорени .

Ето ApkVenue, за да споделите най-доброто коренно приложение, което можете да използвате през 2020 г., но не забравяйте, че рисковете при използването на това приложение са на ваш риск.

1. Framaroot

Основното приложение, наречено Framaroot, е популярно приложение, което често се използва за вкореняване на телефони с Android.

Корен на приложение без компютър, този наистина практичен за вас, тъй като можете директно да извършите вкореняването на използваните смартфони.

Не можете да изтеглите Framaroot чрез Play Store , така че ако искате да използвате това едно приложение, просто щракнете върху връзката по-долу.

Инструменти за разработчици на Alephzain Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Кърпа

Следващото най-добро Android приложение за корен е Towelroot . Това приложение е идеално за тези от вас, които са луди по света на вкореняването.

Причината е, че това приложение е в състояние да изкорени много видове Android смартфони и таблети и как да ги използвате също е класифицирано като много лесно.

Подобно на други приложения на root, само с едно щракване можете да опитате вкуса на вкореняването.

Приложения за производителност на Towelroot ИЗТЕГЛЯНЕ

3. KingRoot

Основното приложение за Android, което можете да опитате отново, е KingRoot . Това основно приложение за мобилен телефон може да се използва за Android OS 4.22 - 5.1 .

Не всички смартфони с Android могат да бъдат вкоренени с помощта на Kingroot. Преди да използвате това едно приложение, първо се уверете, че вашият смартфон е съвместим .

Root Android с приложението KingRoot, ще ви даде разнообразни функции за оптимизиране на вашия любим Android смартфон.

Инструменти за разработчици на приложения KingRoot Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Zenfone RootKit

Zenfone RootKit е специално коренно приложение за смартфони ASUS Zenfone, което е лесно за вас да опитате.

Използвайки това приложение, вие ще изпробвате нов начин за лесно изкореняване на ASUS Zenfone за всички видове .

Можете незабавно да изтеглите root APK за този един мобилен телефон, така че вашият ASUS смартфон е още по-свободен за използване за игра на различни видове игри.

Nano ИЗТЕГЛЯНЕ Инструменти за разработчици на приложения

5. Root Genius

Приложението Root Genius е най-доброто коренно приложение, което е подходящо да опитате, ако искате смартфонът ви да бъде още по-свободен да прави различни неща.

Само си представете, това приложение поддържа над 10 хиляди устройства с Android в света и може да се използва и чрез компютър или директно чрез смартфон с Android.

Въпреки че е класифицирано като добро приложение, все пак бъдете внимателни, когато използвате това приложение, тъй като разработчикът също ви напомня, че вкореняването не е процес, който може да се извърши небрежно .

Помощни програми за приложения Root Genius ИЗТЕГЛЯНЕ

6. Key Root Master

Ако не владеете чужди езици, особено английски, можете да изтеглите Key Root Master, който вече има индонезийска версия.

Тъй като вече използвате индонезийски, не е нужно да се страхувате от вкореняване по грешен начин, ако искате да опитате да изкорени любимия си Android смартфон .

Можете директно да изтеглите това коренно приложение за мобилен телефон по-долу. Въпреки че говорите индонезийски, бъдете внимателни, когато го използвате.

Приложения Помощни програми Androids Мобилни приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

7. iRoot

Следващото приложение за вкореняване за Android е iRoot . Може би на пръв поглед ще почувствате, че това приложение е за iPhone мобилни телефони, но по-лесно това приложение е специално за Android наистина.

Използването на това приложение ще ви улесни да изкоренявате , защото мнозина са предоставили отзиви за това колко добро е приложението iRoot.

Просто изтеглете приложението iRoot чрез връзката, която ApkVenue предоставя, банда, и все пак бъдете внимателни при използването му.

Помощни програми iRoot ИЗТЕГЛЯНЕ

Е, това е списък с най -добрите и най-усъвършенстваните root приложения на Android , които трябва да опитате.

Не забравяйте, че при извършване на процеса на вкореняване все пак трябва да сте бдителни и внимателни, защото малко грешно може да доведе до фатални последици за вашия Android смартфон.

Ако има проблем, който искате да зададете, моля, напишете го в колоната за коментари. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за корен на Android или други интересни статии от Daniel Cahyadi .