гледайте филм за неверници (2018) пълен филм

Искате ли да гледате филм на ужасите, който е различен и анти-мейнстрийм? ApkVenue ви съветва да гледате този филм на Кафир, гарантирано сюжет!

Какво е синоним на филми на ужасите? Със сигурност зловеща фигура на призрак и много изненадващи сцени на скокове .

Този филм на Кафир обаче наистина представя различен филм на ужасите. Ясното е, че ще се насладите на филми на ужасите с сюжетни линии, които са анти-мейнстрийм.

За тези от вас, които искат да гледат този индонезийски филм на ужасите, просто превъртете надолу, банда!

Конспект на Кафир Филм

Снимката е предоставена от: Woman Talk

Имало едно време едно щастливо семейство, състоящо се от съпруг и съпруга Херман (Теди Сяч), Шри (Путри Аюдя) и двете им деца Анди (Рангга Азоф) и Дина (Надя Арина).

Докато вечеряли заедно, бащата изведнъж почувствал болка и извадил счупена чаша от устата си, убивайки го.

След този злощастен инцидент спокойствието на семейството е нарушено. Майка изглежда странно и уплашено.

Децата не искаха да виждат майка си да слиза така. Дина се опитва да разбере какво причинява мистичните събития около тях.

Вместо това Анди се опитва да достави радост на семейството си, като представя новата си приятелка Ханум (Инда Перматасари).

Майката поема по друг път. Той се приближи до селски шаман на име Jarwo (Sujiwo Tejo). Оказа се, че греховете от миналото са донесли цялото това бедствие.

Интересни факти за Kafir Movies

Снимката е предоставена от: Book My Show

Като филм на ужасите, който предлага много различни неща, разбира се, има интересни факти, които трябва да знаете. Нещо?

  • Снимките на Кафир са заснети в Банюванги, Източна Ява . Причината за избора на това място е, защото Банюванги е близо до много мистични неща.

  • Въпреки че е жанр на ужасите, този филм няма изненадващо отзвук . Въпреки това, този филм пак ще накара косата на врата ви да се надигне.

  • Този филм е на фона на 90-те , така че усещането за филма е доминирано от бледо жълти тонове .

  • Присъствието на Путри Аюдя, който играе персонажа Шри, е причината Судживо Теджо да има удоволствието да участва в този филм.

  • Този филм няма връзка с филма Kafir, който излезе през 2002 г. В стария филм Sujiwo Tejo също влиза в ролята на централен герой.

Гледане на филми на Кафир

Заглавие Неверник
На живо 2 август 2018 г.
Продължителност 1 час 37 минути
Производство Starvision Plus
Директор Азхар Киной Лубис
В ролите Putri Ayudya, Sujiwo Tejo, Indah Permatasari и др
Жанр Ужас
Рейтинг 7,2 / 10 (297)

Този филм Kafir се сравнява с филма Pengabdi Setan, режисиран от Joko Anwar. Причината е, че и двата филма разказват за семейство, което е тероризирано.

Въпреки това, според Джака този филм има своя уникалност. Разбира се, тук и там има недостатъци, но като цяло този филм заслужава оценка.

Нямам търпение да гледам този един филм? Просто кликнете върху връзката по-долу!

>>> Гледане на филми от Кафир <<<

Този филм за Кафир е доказателство, че индонезийското кино расте. Вече не правим филми на ужасите, които са бедни истории и продават чувствени неща.

Това е глътка свеж въздух за индонезийската филмова индустрия. Освен това този филм може да изглежда ужасно, въпреки че няма много сцени за скокове .

Има и други филми на ужасите, които бихте искали да гледате? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .