мощен начин да получите безплатен VIP в Joox всеки ден

В тази статия ще обясня съвети и трикове, за да може златният VIP на JOOX да издържи всеки ден. Ето как всеки ден да получите безплатен VIP за JOOX.

Съгласно заглавието по-горе, това може да бъде много полезно за тези от нас, които често използват приложението JOOX . Това приложение, направено от Tencent Mobility Limited, е чудесно за стрийминг на готина музика с много добро качество. Освен стрийминг , JOOX може да възпроизвежда и офлайн музика , която преди това изтеглихме!

JOOX също има много голяма колекция от песни, което прави това приложение много популярно сред много хора. Има и предимството на JOOX, което е, че има текста на всяка песен, която се играе, така че можете да правите караоке с приятели.

  • JOOX VS Spotify: Кой е коравият убиец?
  • Как да запазите квота при стрийминг на JOOX
  • 5 най-добри приложения за стрийминг на музика днес

JOOX VIP има два вида акаунти. Първият е JOOX VIP White, а вторият е JOOX VIP Gold . JOOX VIP Putih, предимството е, че е безплатно, но качеството на поточното предаване също е стандартно и списъкът с песни е само песни, които не са VIP. Да, името също е безплатно. Междувременно JOOX VIP Gold е обратното на бялото VIP, но ние ще получим този златен VIP, когато влезем за първи път в акаунта си. За съжаление този златен VIP важи само за няколко месеца. В тази статия ще ви обясня как да получите безплатен VIP за JOOX и съвети и трикове, така че златният VIP на JOOX да издържи всеки ден, нека го проверим !

Ефективни начини да получите безплатен VIP на JOOX всеки ден

1. Подготовка

Първоначално въведете вашия акаунт в JOOX и ще получите безплатно VIP злато за няколко месеца. Изтеглете толкова песни, обозначени като VIP злато, колкото искате. Когато VIP акаунтът се промени на бял VIP, можете да преминете към следните стъпки.

2. Изберете JOOX VIP

Когато VIP акаунтът се промени, разбира се се случват досадни неща, VIP песните, изтеглени по-рано, не могат да бъдат възпроизведени. Но успокойте се, всичко, което трябва да направите, е да плъзнете екрана надясно, ще се появи следният екран:

3. Изберете Споделяне всеки ден

След това изберете JOOX VIP. След като изберете JOOX VIP, изберете дневния дял по следния начин:

4. Изберете песен

Моля, щракнете върху споделяне всеки ден, след което следващата стъпка е да изберете песните, които ще се споделят, и носителя на местоназначението. Тук използвам Facebook.

5. Споделете песента

След като изберете песента, сега просто щракнете върху изпрати, за да споделите песента.

6. Получен VIP

Веднага ще получите JOOX VIP Gold, след като изпълните стъпките по-горе, безплатно! Но за съжаление този VIP важи само за 24 часа , така че след 24 часа можете да повторите горните стъпки отново. Това е външният вид, след като получите VIP.

Това е моят акаунт след получаване на JOOX VIP Gold:

По този начин статията, която направих за това как да получите безплатен VIP от JOOX. Със сигурност вие също не знаете как да го направите, нали? Успех и късмет. Ако имате други начини да получите VIP JOOX, споделете го в графата за коментари!

Tencent Mobility Limited ИЗТЕГЛЯНЕ на видео и аудио приложения