шшшш! това е лесен начин да разберете шаблоните / темите на wordpress на други хора

Ето как да разберете шаблоните / темите на WordPress на други хора. Можете незабавно да разберете какви са шаблоните на блогове или уебсайтове на другите хора и всички техни приставки.

Никога, когато се забавлявате да сърфирате в интернет, не качвате в блог / уебсайт, чийто шаблон е наистина страхотен. След това ставате любопитни и искате да знаете темата. Спокойно, тук ApkVenue ще ви каже как да разберете WordPress шаблони / теми на други хора.

За да изпълним тази задача, ще разчитаме на ново уеб-базирано приложение, наречено Каква тема на WordPress е това? Как да?

  • Blogger срещу WordPress, кое е по-добро?
  • Ето как да проверите цената на уебсайт, колко струва Google?
  • 7 задължителни приложения за блогъри на Android, безплатни и лесни за използване!

Как да намерим други хора Wordpress шаблони / теми

Как да използвам каква тема на WordPress е това?

За да разберете темите на блога на WordPress, които други хора използват, методът е много лек, само с едно щракване . Ето как:

  • Първо посетете каква тема на WordPress е това? Или чрез браузър на вашия компютър, или използвайте браузър на вашия смартфон.
  • Следващата стъпка, всичко, което трябва да направите, е да копирате и поставите адреса на базиран на WordPress блог / уебсайт, който искате да знаете за шаблона / темата, които използват.
  • Щракнете върху търсене и не чакайте дълго, можете веднага да разберете за WordPress теми на други хора.

Забележка: Можете незабавно да разберете какви шаблони на блогове или уебсайтове на други хора се основават само на WordPress. Ако данните в блога / уебсайта не се показват, това означава, че те използват собствена тема или не използват Wordpress.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Показвана информация

Показваната информация за шаблона / темата е доста пълна. Започвайки от името на темата, разработчика, връзката към сайта на разработчика и темата, описанието, версията, лиценза и екранните снимки на нейния външен вид.

Ето как незабавно да намерите шаблони / теми на WordPress на други хора. О, да, освен информацията за темата, ще получите и някои подробности за всички приставки, които те използват.

Наистина готино, нали? Със сигурност това ще ви помогне да създадете не по-малко готин блог / уебсайт. Да, ако съдържанието е цар, а шаблонът / темата е кралицата. Какво мислиш?

Прочетете също статии за WordPress или други писания от Lukman Azis .