как да направя уебсайт в андроид приложение без кодиране

Разбира се, имате любими уебсайтове, които отваряте всеки ден, нали? За да го направи по-вълнуващо, ApkVenue има лесен начин да превърне уебсайт в приложение за Android без кодиране. Наистина е лесно, това е начинът.

Наистина ли любими сайтове, които посещават всеки ден донг , например JalanTikus и Facebook. Както знаете, Facebook предоставя мощно приложение за потребителите на смартфони с Android и iOS.

За съжаление, приложението Facebook също е известно, че губи много място за съхранение и батерия. Разбирайки това, Facebook най-накрая пусна по-леко приложение Facebook Lite .

Не всички от любимите ни уебсайтове обаче предлагат приложения за смартфони и не всички приложения на смартфони имат лека версия като Facebook Lite.

Докладвайки от Wonderhowto, ApkVenue откри нещо наистина страхотно. Позволява ви да превърнете уебсайта си в приложение за Android само за няколко секунди. Любопитни ли сте Ето как да направите уебсайт приложение за Android .

  • 5 лесни начина за създаване на приложения за Android без кодиране
  • Как да направите свое собствено приложение за чат на Android без кодиране
  • Как да направите просто приложение за Android безплатно, просто кликнете!

Как да направим уебсайт като приложение за Android

1. Инсталирайте приложения за браузър Hermit - Lite

За да направим мрежата приложение за Android, се нуждаем от помощта на браузъра Hermit - Lite Apps, който можете да изтеглите от JalanTikus или от Google Play Store. С това приложение можете да превърнете мрежата в Lite приложение.

Apps Производителност Chimbori ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Превръщане на мрежата в приложение за Android

След като го изтеглите и отворите, след това щракнете върху Feature Tour , има 6 страници, които накратко обясняват предимствата на приложението Hermit. Сега, за да направите мрежата приложение за Android, изберете бутона за добавяне в долния десен ъгъл.

След това въвеждате URL адреса на уебсайта в лентата в горната част на екрана, например JalanTikus.com или изберете една от популярните препоръки за уебсайт от Hermit.

След като уебсайтът на Jaka се отвори, можете да промените името на приложението Lite, което ще създадете. След това щракнете върху бутона за добавяне, ще се появи изскачащ прозорец за потвърждение и щракнете върху създаване .

Сега приложението JalanTikus Lite е създадено успешно и можете да го намерите на началния екран .

3. Персонализиране на външния вид на приложението Lite

Оттук можете да персонализирате приложението Lite, което сте създали. Можете да включите издърпването, за да опресните , да превъртите нагоре , на цял екран и без рамки . За заредено съдържание опциите включват Блокиране на реклами , Зареждане на изображения , Отворени връзки в Lite App , Не проследявайте , Сайт на работния плот и режим за спестяване на данни .

Освен това можете да управлявате и разрешенията на приложението Lite. Например за достъп до местоположение, снимки, видеоклипове, камери и микрофони . Що се отнася до предложението на Jaka, важното е да включите режима на цял екран и без рамки, за да получите изживяване като използването на реално приложение.

О, да, плъзнете отстрани, там е раздела Теми , където можете да зададете цвета на лентата на състоянието, лентата за действие и да изберете иконата на приложението, както искате. След това има раздел Интеграция, който ви позволява да настроите известия и функция за търсене.

4. Разглеждате любими уебсайтове без реклами и пестете батерия

Как, как да превърнете уебсайт в приложение за Android по-горе е много лесно, нали? Сега можете да бъдете по-доволни и удобни за сърфиране в любимите си уебсайтове, които са без реклами и са по-ефективни от батерията.

О, да, ако например пряк път на приложението Lite не се появи на началния екран . Решението е, че можете да преминете към друг стартер , като се има предвид, че много стартери вече имат само един слой.

5. Опознайте уеб приложението JalanTikus

Знаете, донг , ако JalanTikus 'mejeng' в Google I / O 2016 JalanTikus.com е първият уебсайт в Индонезия и вторият в света, който прилага PWA (Progressive Web App).

Едно от най-големите предимства на използването на това PWA (Прогресивно уеб приложение) е, че той може да има достъп до JalanTikus PWA, дори когато не сте свързани с интернет.

Можете да направите това, като отворите //app.jalantikus.com на вашия браузър Android Chrome, след което добавете към началния екран . Сега можете да получите достъп до JalanTikus като приложение за Android, без да е необходимо приложението Hermit. Наистина луд, нали ? Късмет.

Прочетете също статии за приложения или други писания от Lukman Azis .