как да отворите сайтове, блокирани от бюлетини, положителен интернет, здравословен интернет на Android без корен

По този начин можете лесно да отваряте сайтове, които са блокирани от здравословен, положителен интернет, бюлетини и мобилни оператори на Android без корен.

В момента достъпът до интернет в Индонезия вече не е труден. С различни видове клетъчни оператори, които предлагат интернет услуги, разбира се, можете лесно да получите достъп до различни видове сайтове от и извън страната директно от вашия Android.

 • 4 прости съвета за ускоряване на вашата интернет връзка
 • 7 най-добри БЕЗПЛАТНИ сайтове за онлайн обучение
 • 4 основни причини вашата интернет квота да изтече бързо

Не всички сайтове обаче могат да бъдат лесно достъпни. Много добри сайтове са блокирани от правителството по различни причини. Започвайки от блокиране със здравословен интернет, блокиране на положителен интернет и блокиране на бюлетини. С блокирането на много уебсайтове от правителството, разбира се, много потребители са разочаровани, че нямат достъп до тези сайтове.

За да се преодолее това, в тази статия JalanTikus ще обсъди как да отворите сайтове, които са блокирани от правителството. Като се започне от отваряне на сайтове, които са блокирани от позитивния интернет, отваряне на сайтове, които са блокирани от здравословен интернет, отваряне на сайтове, които са блокирани от бюлетини и отваряне на сайтове, които са блокирани от мобилни оператори, Bolt, Telkomsel, XL, Indosat, Tri и Smartfren

Отваряне на сайтове Блокирани бюлетини, позитивен интернет, здравословен интернет на Android без корен

Тук JalanTikus ще даде пример за това как да отворите сайта Ganool.com, който е блокиран от правителството на Индонезия. Този метод може да се използва и за отваряне на други блокирани сайтове.

За да отваря блокирани сайтове, JalanTikus използва приложение, наречено Rocket VPN. Ако повечето VPN приложения изискват root достъп, когато искате да ги използвате, можете да използвате това Rocket VPN приложение, без да изисквате root достъп .

Как да отворите блокирани сайтове на Android без корен

 • Изтеглете приложението Rocket VPN и инсталирайте както обикновено на Android. Apps Производителност Liquidum Limited ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Отворете приложението Rocket VPN, след което изберете менюто Свързване .
 • Когато се появи изскачащият прозорец „Внимание“ , Rocket VPN се опитва да създаде VPN връзка. Продължавайки, вие давате разрешение на приложението да прихваща целия мрежов трафик. НЕ приемайте, освен ако нямате доверие на приложението. В противен случай рискувате данните ви да бъдат компрометирани от злонамерен софтуер.
 • Проверете менюто „ Вярвам на това приложение “, след което изберете „ Ok“ .

 • Изчакайте малко, докато всичко е добре свързано.

 • Ако знакът е променен на Disconnected , това означава, че сте свързани и можете да използвате VPN, без да сте root .
 • По този начин можете да получите достъп до сайтове, блокирани от бюлетини, сайтове, които са блокирани от положителен интернет и сайтове, които са блокирани от здравословен интернет директно от вашия Android без root .

 • Екстра . Можете да промените държавата на местоназначение за това Rocket VPN приложение. Започвайки от VPN Сингапур, Япония, Обединеното кралство (Великобритания), САЩ (САЩ), Холандия, Швеция и Чехия.