как да реша Instagram не може да влезе

Вашият акаунт в Instagram не може да влезе? Може би акаунтът ви има проблем. Вижте причините и начините за решаване на IG акаунта, който не е в състояние да влезете изцяло тук!

Акаунтът в Instagram не може да влезе внезапно? По-добре е да идентифицирате причините и как да ги преодолеете чрез дискусията на ApkVenue този път!

Като една от най-популярните и широко използвани социални медии днес, определено ще изпадате в паника, ако нещо нежелано се случи с вашия IG акаунт, така че изобщо да не може да бъде достъпен.

Особено ако сте знаменитост, която използва Instagram като поле за печелене на доходи. Този проблем със сигурност ще бъде главоболие, нали?

Като решение, нека видим какви са причините и начините за преодоляване на Instagram, ако не можете да влезете по- долу!

Защото Instagram не може да влезе

Причините, поради които акаунтът в Instagram не може да влезе, са доста различни, в зависимост от случая. Някои от тях се дължат на нарушаване на поверителността или правото да използвате акаунта.

Instagram продължава да наблюдава потребителите и да предприема действия, които са доста строги, за да блокират „непослушни“ акаунти. Това е изброено в Помощния център на Instagram.

Тогава, какви са причините акаунтът в Instagram да не може да влезе? Вижте следния списък.

1. Блокиран акаунт в Instagram

Първата причина е акаунт, който е блокиран от Instagram или чрез доклади от други потребители. Вашият акаунт може да бъде блокиран от Instagram поради нарушения на Насоките на общността или Условията за ползване.

Тези нарушения включват маскировки, измами, подвеждащи, незаконни дейности и други. Освен това може да възникне блокиране на акаунта, защото много други потребители са блокирали акаунта ви.

Ако сте блокирани от друг потребител, няма начин да го деблокирате, освен ако този потребител не го деблокира.

Единственото решение да избегнете блокирането е да използвате своя Instagram, без да нарушавате дадените условия.

2. Акаунтът в Instagram е деактивиран

Следва деактивиран акаунт в Instagram . Подобно на блокирането, решението за деактивиране на акаунта се дължи на нарушение на Насоките на Общността и Общите условия.

Този деактивиран акаунт обаче беше извършен от Instagram, когато откри нередности в акаунта.

Потребителите на деактивиран акаунт ще получат известие, че техният акаунт в Instagram е деактивиран. Това може да се случи, въпреки че потребителят е влязъл в системата .

Ако получите известие, че акаунтът ви е деактивиран и се чувствате невинен, можете да подадете жалба.

Можете да обжалвате в приложението Instagram, като отидете в приложението Instagram, след което попълните потребителското име и паролата. След това просто следвайте инструкциите от Instagram.

3. Хакнат акаунт в Instagram

Случаи на хакване на акаунти в IG често се срещат сред потребителите. Това може да се случи, защото акаунтът ви е хакнат от хакери с цел хакване на данни или просто за да се забие.

Можете да научите за тази хакерска дейност чрез публикации, които се извършват без ваше знание, или вашия профил, който се променя извън вашия контрол.

Особено сега, когато наистина има много уроци за това как да проникват IG акаунти на други хора, които са разпръснати в интернет, което улеснява безотговорните хора да правят това.

4. Необичаен опит за влизане

Необичаен опит за влизане еподозрителна активност за влизане от неизвестно лице от необичайно място. Това често се прави от хакери.

Ще получите известие от Instagram, което се появява при откриване на необичаен опит за влизане . Цитирано от Cyclonis , това може да се случи поради бъг в приложението.

Освен проблеми , може да имате умишлено или неволно упълномощени подозрителни приложения или уебсайтове.

За да поправите това, можете да отворите www.instagram.com/accounts/manage_access/ чрез мрежата и да изтриете приложения, които не разпознавате.

5. Забравен акаунт или парола

Последното е много тривиално, но това е един от проблемите, които често възникват от потребителите.

Ако сте забравили акаунта си, защото не сте влезли дълго време , това може лесно да бъде разрешено с помощта на функцията Получаване на помощ при влизане , която ApkVenue също ще обясни в долната част.

Можете да нулирате вашата IG парола, като използвате свързан имейл адрес, телефонен номер или акаунт във Facebook. Можете да приложите този метод на Android или iOS.

Как да преодолея IG акаунт не може да влезе

Знаете ли вече причината, поради която профилът ви в Instagram не може да бъде отворен? И така, какви са нещата, които можете да направите по въпроса?

Въпреки че все още ви кара да се паникьосвате, за щастие има няколко решения как да се справите с IG, който не може да влезе лесно.

За да знаете повече подробности, по-добре е да видите пълната дискусия по-долу.

1. Възползвайте се от функциите на Помощния център на Instagram

Объркани сте, защото вашият IG акаунт е хакнат или сте забравили паролата си, така че вече не можете да влезете в Instagram?

Тихо! Instagram предоставя решение за хакнати потребители на акаунти, където ще получите имейл, ако има дейност за промяна на имейла в акаунта на Instagram.

Ако смятате, че тази промяна е извън контрол, тогава можете да изберете да я върнете . Ако обаче хакерът успее да смени паролата и не може да върне имейла, докладвайте го на Instagram.

За потребители на Android можете да докладвате чрез страницата за вход, като следвате тези инструкции:

 1. Щракнете върху Помощ за влизане под бутона за вход .
 1. Въведете вашето потребителско име, имейл или номер на мобилен телефон. Щракнете върху Напред .
 1. докоснете текст Нуждаете се от още помощ? .
 1. Попълнете имейла си, изберете опцията Моят акаунт беше хакнат .

 2. Докоснете бутона Изпращане на заявка .

За потребителите на iOS стъпките са съвсем същите. На страницата за вход обаче избирате Забравена парола? .

Тогава Instagram ще провери отчета ви, изчакайте отговора в имейла, който сте включили на страницата с отчета.

Отговорът във вашия имейл ще съдържа проверка на самоличността . Следвайте инструкциите от Instagram относно хакерството на акаунти.

2. Нулирайте IG парола

Следващият начин за решаване на проблема с IG, тъй като не можете да влезете, е да нулирате паролата за акаунта в Instagram. Кой знае, оказва се, че сте забравили паролата си, така че влизането ви винаги да се проваля.

Самите стъпки са почти същите като в предишната точка. За да стане по-ясно обаче, ApkVenue предоставя пълен урок.

 1. Натиснете Забравена парола? или на друг телефон Потърсете помощ за влизане .

 2. Въведете вашия имейл, телефонен номер или потребителско име за IG, които не могат да влязат. Докоснете бутона Изпращане на връзка за вход .

 1. Проверете входящата поща от Instagram в използвания имейл.

 2. Докоснете Влезте като ... бутон .

 3. Въведете новата парола 2x в предоставената колона.

 4. Докоснете бутона Промяна на паролата .

На този етап веднага ще бъдете отведени до началната страница на вашия IG акаунт. И така, сега можете да разгледате или дори да изтеглите историята на IG отново!

3. Проверете Интернет мрежата

Гладката и бърза интернет мрежа със сигурност е един от важните фактори, за да може процесът на влизане в акаунта да работи безпроблемно безпроблемно.

Затова се уверете, че интернет мрежата, която използвате, наистина е гладка и може да се използва за достъп до Instagram или други уебсайтове.

За тези от вас, които използват смартфон, можете също да опитате да активирате самолетен режим за известно време, след което да го изключите отново. След това опитайте да влезете отново в своя IG акаунт.

4. Опитайте да влезете на друго устройство

Не можете да влезете в Instagram и се появява известие „съжалявам, че има проблем с вашата заявка“ ? Ако причината не е във вашата интернет мрежа, трябва да опитате да влезете в акаунта си с друго устройство.

Независимо дали става въпрос за лаптоп или можете да използвате и други смартфони, които имате. Ако се окаже, че можете да влезете в IG с друго устройство, тогава вероятно проблемът е във вашия смартфон.

И обратно, ако все още не работи, възможно е акаунтът в Instagram да има проблеми и неизбежно трябва да създадете нов IG акаунт.

Въпреки това, въпреки че може да бъде разрешен чрез нулиране на паролата , по-добре е да използвате тази опция.

Това е причината и как да решите Instagram, че не можете да влезете , има ли други проблеми, които причиняват невъзможност да влезете в профила си в Instagram?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Даниел Кахяди .