8 от най-добрите безплатни и най-добрите офлайн игри на Наруто за Android през 2021 година

Търсите ли офлайн игра Наруто, която можете да изтеглите безплатно за вашия Android телефон? Тук ApkVenue има някои от най-добрите препоръки за вас (Актуализация 2021)

Голям фен ли сте на анимето на Наруто ? Искате ли да опитате да играете игри на Наруто офлайн на мобилния си телефон? Е, наистина е правилно, защото ApkVenue има някои препоръки, ето, банда!

Всъщност има толкова много игри, които са извадени от най-популярното екшън аниме на тази, като Naruto X Boruto Ninja Voltage .

За съжаление тази игра трябва да се играе с интернет връзка, известна още онлайн. Ако нямате WiFi или интернет квота, не можете да играете тази игра.

В тази статия ApkVenue ще ви даде препоръки и връзки за изтегляне на най-добрите офлайн игри Наруто, за да играете в свободното си време.

Не всички игри обаче можете да изтеглите и играете директно от Google Play Store. Някои от игрите по-долу изискват емулатор за игра.

Вместо да чакаме още малко, нека просто разгледаме следващата статия!

1. Ultimate Ninja Blazing

Първата офлайн игра на Наруто е Ultimate Ninja Blazing, която е изтеглена повече от 10 милиона пъти в Google Play Store.

В тази една стратегическа екшън игра трябва да създадете екип от най-великите шиноби от вселената на Наруто, за да изпълнявате мисии.

Освен страхотните снимки, тази игра има и същата мисия като в анимето на Наруто, нали знаете. Ако ви е скучно, можете да играете и с приятели в мултиплейър режим.

Подробности Ultimate Ninja Blazing
Разработчик BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Минимална ОС Android 5.1 и по-нови версии
Размер 94MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4,2 / 5 (541 222)

Изтеглете тук: Ultimate Ninja Blazing

2. Връщане на нинджа: Крайно умение

Обичате игрите в ретро стил? Опитайте тази игра Ninja Return: Ultimate Skill . Можете да изберете до 40 знака нинджа.

Има много различни режими на игра, включително обучение, оцеляване и режим срещу. Героите, които ще използвате, имат много способности, съобразени с оригиналната история.

В допълнение към изцяло пикселната графика, тази офлайн игра Наруто също е лесна за управление, за да правите смъртоносни комбинации, за да победите опонента си.

Подробности Връщане на нинджа: Крайно умение
Разработчик Dragon Nar ltd
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 81MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4,1 / 5 (22 068)

Изтеглете тук: Ninja Return: Ultimate Skill

3. Крайни шампиони по аниме

И двамата имат ретро стил, Ultimate Anime Champions също ви позволява да премествате герои, които приличат на Наруто.

Не само с помощта на героите от Наруто, тази игра може да ви позволи да играете герои от различни анимета.

От One Piece до Dragon Ball можете да използвате всичко. Ще контролирате героя си с лесни контроли, за да победите противника си.

Подробности Шампиони на ултра аниме
Разработчик данни за играта нинджа 2018
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 97MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Аркадни
Рейтинг 4,1 / 5 (44 328)

Изтеглете тук: Ultimate Anime Champions

4. Stickman Ninja 2

Искате ли да играете стила на стикера на героите от Наруто? Опитайте тази игра Stickman Ninja 2 , гарантирано ще ви накара да се чувствате развълнувани!

Тази игра има добра 2D графика и е много лесна за игра. Екшън сцените, макар и само двуизмерни, приличат на оригиналното аниме.

Ще преминете през различни вълнуващи приключения с много задоволителни бойни звуци. Освен това, тази офлайн игра Наруто за Android е сравнително лека.

Подробности Stickman Ninja 2
Разработчик Студио NoGame - NoLife
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 67MB
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4,0 / 5 (10 325)

Изтеглете тук: Stickman Ninja 2

5. Познайте Викторина за героите от Наруто

Искате игра, която тества вашите познания за Наруто? Трябва да изтеглите играта Guess the Naruto Character Quiz на тази, банда!

Тази пъзел игра е предназначена за истински фенове на Наруто. Много пъзели и любопитни факти, на които трябва да можете да отговорите правилно.

Една интересна характеристика е, че можете да помолите приятелите си да ви помогнат да решите пъзели, които ви задържат и не можете да продължите към следващото ниво.

Подробности Познайте Викторина за героите от Наруто
Разработчик CoolFunApps
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 24MB
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Пъзели
Рейтинг 3,6 / 5 (1,595)

Изтеглете тук: Познайте теста за героите от Наруто

6. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact

Ако не сте доволни от играта Наруто на Android, можете да опитате да играете играта PPSSPP Наруто, знаете ли. Един от тях е Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact .

Тази PSP игра е гарантирано наистина вълнуваща, защото ще имаме битка на банда в стил Династия Войни . Ако имате проблем, тази игра може да бъде правилният изход.

Историята, взета за играта Наруто, е спасителната мисия Kazekage до срещата Five Kage, която стартира Четвъртата световна война нинджа.

Можете да контролирате над 50 различни героя в тази игра, включително Hachibi и Gamabunta.

Подробности Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact
Издател BANDAI NAMCO Развлечения
Дата на излизане 18 октомври 2011 г.
Жанр Екшън, Борба
Размер 912MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг 4,87 / 5 (66 736)

Изтеглете тук: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Impact чрез Coolrom

7. Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Heroes 3

Следващата игра на Naruto PPSSPP е Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Heroes 3 . Ако търсите бойна игра в стил аниме, очевидно тази игра е подходяща за вас.

Тази игра е оборудвана с 50 знака от анимето на Наруто в комплект със съответните им способности. Някои герои дори могат да издават мощни комбинационни атаки.

В допълнение към основната история, която следва сюжета на анимето, има и допълнителна история, при която Наруто трябва да спре нукенин от Коноха на име Шинга. Той иска да събере чакра от цял ​​свят и да я унищожи.

Подробности Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Heroes 3
Издател BANDAI NAMCO Развлечения
Дата на излизане 10 декември 2009 г.
Жанр Екшън, Борба
Размер 1,1 GB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4,87 / 5 (12 971)

Изтеглете тук: Naruto Shippuden - Ultimate Ninja Heroes 3

8. Наруто Шиппуден: Легенди: Възходът на Акацуки

Ако сте от хората, които предпочитат организацията Akatsuki от останалите герои, по-добре играйте Naruto Shippuden Legends: Akatsuki Rising на този.

Чрез тази приключенска игра можете да играете различни герои от Акацуки като Итачи Учиха, Кисаме Хошигаки, Дейдара и Сасори.

Самата сюжетна линия следва потока на анимето. Има критици, които смятат, че историята на тази игра не се различава от играта Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 4.

Подробности Легенди на Наруто Шиппуден: Възходът на Акацуки
Издател BANDAI NAMCO Развлечения
Дата на излизане 24 септември 2009 г.
Жанр Екшън, Борба
Размер 473MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг 4,87 / 5 (20 663)

Изтеглете оттук: Легендите на Наруто Шипуден: Възходът на Акацуки

БОНУС: Как да изтеглите PPSSPP ISO игри на компютър и Android, Пълно!

От многото препоръки на ApkVenue по-горе, разбира се, вие сте решили кой избор да играете. Независимо дали става въпрос за игра за Android или PSP, наистина всичко е еднакво забавно!

Трябва обаче да има някои, които са объркани относно това как да играете игри на Наруто офлайн с емулатора на PSP на Android. За да отговорите на въпроса ви, ApkVenue е подготвил и специална статия за вас.

За да видите урок с пълно обяснение как да изтеглите и играете играта PPSSPP на Android , вижте статията по-долу, банда!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това бяха някои офлайн игри на Наруто, които ApkVenue може да препоръча за вас. Ако смятате, че опциите по-горе все още липсват, просто опитайте PSP игри и играйте с емулатора на мобилния си телефон.

Коя игра на Наруто е вашата любима? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .