3 начина за чат във Facebook, без да инсталирате пратеник на Android

Раздразнен, защото приложението Facebook за Android ви моли да изтеглите Facebook Messenger, за да можете да отваряте съобщения? Следвайте този метод, за да го надхитрите

Бързо растящият Facebook никога не спира да предоставя иновации за новите си иновации. Едно от нововъведенията на Facebook, което може да бъде доста досадно, е Facebook Messenger, който е посветен на отговорите на съобщения с приятели във Facebook. Разделянето на функцията за съобщения от приложението Facebook наистина дразнеше много потребители на Facebook, включително Jaka. Е, този път ApkVenue ще ви даде 3 нови начина да можете да разговаряте във Facebook, без да се налага да инсталирате приложението Messenger .

  • Чат във Facebook без отворен Facebook Messenger Android
  • Как да проникна Facebook за други 2020 и съвети за предотвратяване!
  • Как да спестим квота, RAM и съхранение при използване на приложението Facebook Android

Messenger предлага пълни функции - от стикери до обаждания. За съжаление приложението Messenger е известно с това, че причинява изтощаване на батерията и изчерпване на RAM. Освен това Facebook е известен и с това, че причинява разточителни батерии. Не е ли досадно да се налага да инсталирате и двете наведнъж?

Браузър за приложения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

Как да чатите във Facebook без приложението Messenger на Android

За тези от вас, които имат голямо пространство за съхранение и голяма RAM, може да няма значение дали трябва да инсталирате приложенията Facebook и Messenger едновременно. Но какво се случва, ако мястото за съхранение и RAM на Android са едва достатъчни? Ето защо ApkVenue ви дава 3 начина да можете да разговаряте във Facebook, без да се налага да инсталирате приложението Messenger.

1. Използване на Facebook Chat Enabler

За да можете да чатите във Facebook, без да инсталирате Messenger, можете да използвате Facebook Chat Enabler . С Facebook Chat Enabler можете да активирате отново функцията за чат във Facebook. Номерът, просто инсталирайте това приложение, след което го активирайте. Ако вашето приложение за Android има инсталиран Messenger, това приложение ще го премахне.

Тъй като раздела входяща поща в най-новото приложение на Facebook е изтрит, когато ще чатите , трябва да щракнете върху иконата Messenger. По-късно ще бъдете насочени към изгледа на входящата поща. Интересното е, че този дисплей на входящата поща е дисплеят на входящата поща в мрежата на Facebook, така че е надежден и безопасен.

Интересувате ли се? Изтеглете Facebook Chat Enabler по-долу:

AntaresOne Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Използвайте Disa

Disa е приложение за Android, което ще събира всяко съобщение, което постъпва на вашия Android, в един контейнер. С Disa можете да видите чатове от WhatsApp, SMS и Facebook чатове в едно приложение. За да можете да отговаряте на Facebook чатове на Disa, не е необходимо да инсталирате приложението Messenger. Просто влезте с вашия акаунт във Facebook, след което можете директно да чатите с контактите си във Facebook чрез Disa.

Можете да използвате Disa като заместващо приложение за WhatsApp и SMS също. И отново, свежият външен вид на Disa ще ви направи удобно да го използвате.

Производителност на приложенията Disa.im ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Използвайте Facebook Lite

Използвайки Facebook Lite, можете да се насладите на пълните функции на Facebook, включително функцията за чат чрез входящата поща. Интересното е, че Facebook Lite е много по-ефективен от батерията и консумацията на RAM в сравнение със самото приложение на Facebook. Искате ли да знаете как Facebook Lite се различава от обикновения Facebook? Опитайте да прочетете статията Как да спестите квота, RAM и място за съхранение при използване на приложението Facebook Android.

Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

Използвайки Facebook Lite, ще можете да отговаряте на чатове във Facebook, без да се налага да инсталирате Messenger отделно. Друг плюс, дисплеят за чат във Facebook Lite е вдъхновен от Messenger.

Вместо да се налага да инсталирате Messenger, който има доста голям размер на файла и голяма консумация на RAM, защо не опитате един от методите по-горе? Кой начин предпочитате? Яка обича да използва Disa, защото изглежда свежо и събира различни съобщения в едно приложение.