как лесно и точно да откриете отпадащите от Instagram

Често ли ви дразни да видите броя на последователите, които внезапно намаляват? Любопитно ли е да разберете? Ето как да разберете кой прекрати следенето на нашия Instagram.

Като социални медии Instagram позволява на потребителите да си взаимодействат под формата на взаимно следване , смела снимка, подобна на Instagram, с несподелени истории . Instagram също е оборудван с функция за Push Notification , за да не пропускате вълнуващи моменти.

За съжаление на Instagram не се предоставят известия, ако някой ни прекрати следенето . Поради тази причина този път ApkVenue ще сподели съвети как да разберете кой е прекратил следенето на нашия Instagram .

  • 5 начина да направите бизнес в Instagram по-лесен!
  • Как да изтеглите снимки и видеоклипове в Instagram Stories
  • Как да промените външния вид на Facebook, WhatsApp и Instagram на Android без кодиране

Как да разберете кой отписва Instagram

Обикновено има много хора, които умишлено следват другите, но бъдете Followback и броят на последователите, които той е увеличил, ами дори да не ни следват . Nyeseknya отново, той все още ще бъде в нашия списък за следване, ако не бъде заловен. И така, нека да разберем как да разберете кой е прекратил следенето на нашия Instagram по-долу.

Как да намерим Instagram Unfollowers с Instafollow за Instagram

Тъй като Instagram не предоставя предупреждения за това кой ни отменя, ние трябва да разчитаме на други приложения за тяхната помощ. Що се отнася до това как да разберете хората, които са спрели да следват Instagram, а именно:

INNOVATTY, LLC Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Инсталирайте приложението InstaFollow за Instagram . Размерът на файла е малък, не достига до 1MB, така че не е нужно да се притеснявате за това, че квотата ви в Интернет е нарушена.
  • След като бъде инсталиран, стартирайте приложението InstaFollow за Instagram. След това влезте с вашия акаунт в Instagram.
  • При успех вход , кликнете върху вашия профил Instagram . Тук можете да започнете да проверявате всички данни за анализ на акаунта си в Instagram.

Adapun yang bisa kamu lihat di data analisis InstaFollow for Instagram yaitu: 1. Engagement: Untuk melihat performa akun Instagram kamu. 2. User Insight: Untuk melihat kebiasaan akun Instagram orang yang ada di timeline milikmu. 3. Blockers: Untuk mengetahui siapa yang nge-block akun Instagram kamu. 4. Gained Followers: Untuk mengetahui jumlah dan siapa saja Followers baru di Instagram kamu. 5. Lost Followers: Untuk mengetahui jumlah dan siapa saja yang unfollow Instagram kamu.

Колкото по-често използвате Instagram, толкова по-точни ще бъдат данните, генерирани от приложението InstaFollow за Instagram. Ще можете да използвате това приложение, за да разберете кои са Последователите, които често коментират, но никога не дават сърца , или често дават сърца, но никога не коментират. Готино, нали?

Как да намерим Instagram Unfollowers с Unfollow за Instagram

В допълнение към горепосочените приложения, още едно приложение, на което можете да разчитате като начин да разберете как да прекратите следенето на своя Instagram , а именно Unfollow за Instagram. Ето стъпките за използване на приложението:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения
  • Инсталирайте приложението Unfollow for Instagram в Play Store или директно изтеглете приложението по-горе. Веднъж инсталирани, можете веднага да влезете в акаунта си. След като влезете, така ще изглежда акаунтът ви в Instagram в приложението.
  • За да разберете кой е прекратил следенето на вашия Instagram, можете да опресните иконата горе вдясно (в червен кръг). След това ще започне процесът на сканиране , който е полезен за актуализиране на вашите данни, следващи и последователи.
  • След като процесът на сканиране приключи, изберете менюто Non Followers, за да видите непоследователите на Instagram, известни още като приятелите, които са ви прекратили следенето. Името на приятеля, който не ви следи, веднага ще се появи в списъка.
  • Не само един или два, оказва се, че сте намерили много приятели, които са ви отменили? Това приложение има функция, която може да ви помогне да прекратите следенето на много хора наведнъж. Можете да направите това, като щракнете върху UNFOLLOW 50 USERS в долния десен ъгъл на екрана.

Това са някои от начините лесно и с точни данни да разберем нашите отпадащи от Instagram . Сега не е нужно да бъдете любопитни или раздразнени, когато видите, че броят на последователите ви е намалял. Веднага можете да разберете и да решите, че незабавно ще „екзекутирате“, като прекратите следенето обратно или директно попитате човека. Късмет!

Прочетете също статии за Instagram или други интересни статии от Рейналди Манасе .