5 андроид приложения за проверка на импулси и квоти за 3, ос, xl, indosat, telkomsel

Telkomsel, 3 (Tri), Axis, XL и Indosat са подготвили приложения, които могат да се използват за проверка на размера на кредита, интернет квотата и дори за търсене на промо пакети. Проверете заявлението на вашия доставчик тук.

За потребителите на приспособления те не могат да бъдат отделени от кредита и интернет , тези две неща са се превърнали в необходимост, която също е важна в тази модерна епоха. Поради тази необходимост всеки доставчик е подготвил заявление за проверка на интернет кредита и квотата. В допълнение към проверката на броя на импулсите и квотата за данни, това приложение може да се използва и за наблюдение на определени пакети на промоционални цени.

Ако сте потребител на услуги от Telkomsel, 3 (Tri), Axis, XL и Indosat, сега тези доставчици са подготвили приложение, което може да се използва за проверка на размера на кредита и квотата за интернет, освен че можем да използваме и това приложение за лов за промоционални пакети, които обикновено се дават в определени моменти.

  • Списък на най-новите цени на евтини XL интернет пакети (актуализация от февруари 2021 г.)

5 приложения за Android за проверка на кредит и квота за 3, Axis, XL, Indosat, Telkomsel

1. BimaTri - чеков кредит 3

Three или често наричан Tri е доставчик, който много иска да предоставя интернет пакети на ниски цени. Следователно Tri е подготвил приложение за 3 проверки на кредит, което има за цел да улесни своите клиенти. С приложението за проверка на кредит 3, наречено BimaTri , лоялните клиенти на Tri ще получат предимства като удобство при информация като данни за карти, салдо по кредит, оставаща квота, приложими бонуси, период на достъп до пакета с данни и налични видове пакети. Можете също така да закупите пакета директно или да се възползвате от менюто със съдържанието на ваучера, ако преди това сте закупили пакета под формата на ваучер .

Приложения Производителност PT Hutchison 3 Индонезия ИЗТЕГЛЯНЕ

2. MyCare - Проверете Indosat Credit

Приложението за проверка на пулса Indosat , MyCare , е много полезно и може да се използва за проверка на различна информация. Информацията включва броя импулси и периода на валидност, вида на пакета и периода на валидност, бонуси, историята на използване на пакета, закупуване на кредит и пакети директно от приложението, актуална промо информация, информация за ПИН и PUK код. Има и меню със съдържание на ваучери за DompetKu , кредитна карта , дебитна карта и други валидни ваучери .

Apps Productivity Indosat ИЗТЕГЛЯНЕ

3. Axis Net - Проверете Axis Credit

Това приложение е предназначено за лоялни потребители на услугите на Axis . Функциите на приложението Axis Net са същите като приложенията, обсъждани по-рано, но приложението Axis Net има относително повече функции, които са направени специално, за да поглезят своите лоялни клиенти.

Apps Productivity PT AXIS Telekom Indonesia ИЗТЕГЛЯНЕ

4. MyXL - Проверете XL Credit

Това приложение за лоялни клиенти на XL услуги също има функции, които са не по-малко добри от предишното приложение за проверка на кредит. Изглежда обаче, че приложението MyXL няма меню, което предоставя пакети на промоционални цени. Ще ви бъде представено само меню, за да видите пакети, закупени от много клиенти.

Apps Productivity PT XL Axiata Tbk ИЗТЕГЛЯНЕ

5. MyTelkomsel - Проверете Telkomsel Credit

Приложението MyTelkomsel е предназначено за лоялни клиенти на услуги на Telkomsel като HALO Card, simPATI, AS карта и Loop . Интересните функции, получени от това приложение за проверка на кредит Telkomsel, са лекотата на намиране на информация за развлекателни пакети, интернет, телефон и SMS. Това приложение също така улеснява попълването на кредита по по-практичен начин, като се използват услуги TCASH, кредитни карти и дебитни карти. Осребряването на награди може да се извърши и директно в менюто на Telkomsel POIN и ние можем да намерим друга важна информация в това приложение, като например сметки, кредит и информация за пакета, които се предлагат в момента.

Производителност на приложения Telkomsel ИЗТЕГЛЯНЕ

Това са 5 приложения за Android за проверка на кредита и квотата, които могат да се използват за всеки доставчик . Петте приложения са умишлено създадени, за да улеснят клиентите, които използват Android. Сега вече знаете по-добре за промоционалните пакети, предоставени от избрания от вас доставчик , нали!