10 безплатни ssh сайтове и как да създадете свой собствен ssh акаунт

За да не продължите да търсите SSH акаунти, можете да създадете безплатен SSH премиум акаунт по следните начини.

SSH ( Secure Shell ) е мрежов протокол, който позволява обмен на данни по защитен канал между две мрежови устройства.

SSH е версия за разработка на Telnet с много по-добро ниво на сигурност, тъй като всеки обмен на данни, използващ SSH, ще премине през процес на криптиране.

Повечето хора, които използват SSH, получават акаунтите си, като купуват от търговци или търсят в блогове, които раздават безплатни SSH акаунти всеки ден.

За да не продължите да търсите SSH акаунти, ApkVenue ще осигури начин, по който можете да създадете свой собствен SSH акаунт безплатно и разбира се с висока и стабилна скорост.

Най-добрите безплатни и най-добрите SSH сайтове 2020

Има няколко безплатни сайта за доставчици на SSH услуги, които можете да използвате днес, а от многото сайтове за доставчици на SSH акаунти ApkVenue е подредил най-добрите 10 от тях.

Как да направите SSH на препоръчаните от Jaka сайтове е доста лесно и някои от тях ви позволяват да влезете в техния сайт, без да се налага първо да се регистрирате .

Скоростта на сайта за SSH също е доста добра, а също така осигурява неограничен достъп до честотната лента , въпреки че те предоставят безплатни услуги.

Този безплатен сайт за доставчик на SSH услуги се използва широко по целия свят. Без повече шум, ето няколко сайта, за да направите най-добрия безплатен SSH acus, до който можете да влезете в момента.

1. FastSSH

Първата препоръка за безплатен сайт за доставчик на SSH услуги е FastSSH (//fastssh.com/). Този сайт предоставя SSH сървъри в 6 региона по целия свят, до които имате достъп безплатно.

Можете да създадете SSH акаунт, за да получите достъп до сървъри в Азия, Европа, Северна Америка, Южна Америка, Африка и Океания . Във всеки от тези региони има няколко възможности за избор на държави, от които можете да избирате.

На този сайт можете да създавате безплатен SSH акаунт всеки ден, с максимален лимит от 3 акаунта на ден. Как, банда? Колко страхотна е тази безплатна услуга на сайта?

2. SSHKit

Следващият безплатен SSH сайт, който ApkVenue препоръчва, е SSHKit (//sshkit.com/). Този сайт разделя техните услуги на 3 основни региона , а именно Азия, Северна Америка и Европа .

В SSHKit можете да създадете безплатен акаунт, който ще бъде валиден 30 дни и можете да го подновите по всяко време.

Въпреки че е безплатно, получавате неограничена честотна лента без никакви ограничения за техните сървъри, за които се твърди, че имат отлична скорост и функционалност.

3. FullSSH

Следващата безплатна препоръка за SSH сайт от ApkVenue е FullSSH (//fullssh.com/). Този сайт предоставя SSH услуги безплатно на премиум сървър.

Има много сървъри, които можете да използвате безплатно на този сайт, а скоростта на връзката на всеки наличен сървър е доста добра.

За достъп до безплатни услуги от този сайт, първо трябва да създадете SSH акаунт, като просто въведете потребителското си име и парола .

Как да създадете безплатен SSH акаунт

Всеки безплатен сайт на доставчик на SSH услуги прилага малко по-различен начин за създаване на акаунт на своя сайт, но най-вече използва същия модел .

Следователно този път ApkVenue ще предостави пример за това как да създадете SSH акаунт на един от уебсайтовете, които ApkVenue препоръчва.

Ето няколко лесни стъпки, които трябва да предприемете, за да получите достъп до безплатен SSH акаунт на сайтовете, които го предоставят.

  • Стъпка 1 - Отидете на един от уебсайтовете на доставчика на SSH акаунти. Тук ApkVenue използва //fastssh.com/ като пример и избира един от наличните региони .
  • Стъпка 2 - След като изберете един от регионите, които искате да използвате, изберете държавата, в която се намира сървърът. Тук ApkVenue избира сървър в Сингапур .
  • Стъпка 3 - Ако сте избрали държавата, в която е сървърът, изберете сървър, който все още е достъпен за използване. Напълно заредените сървъри са означени ПЪЛНО в червено, а останалите все още могат да се използват.
  • Стъпка 4 - След като изберете сървър, който все още е наличен, ще бъдете насочени към страницата за създаване на акаунт. Превъртете надолу, за да въведете вашето потребителско име и парола .
  • Стъпка 5 - Ще видите информацията за SSH акаунта, която сте създали, а информация относно SSH IP и порта може да се намери в горната част на този уебсайт.

SSH Server Singapore е най -търсеният сървър , освен че е бърз, връзката е по-стабилна от обикновено. На ден обаче се създават само шепа акаунти на сървър.

Не се притеснявайте, сървърът ще нулира акаунта ви в 00.01 ч. , Така че пак можете да създадете такъв, ако квотата ви не е изпълнена. Късмет!

Препоръки на сайта за създаване на други Premium Free SSH

В допълнение към 3-те уебсайта, които ApkVenue обсъдиха специално преди, има много други безплатни SSH сайтове, които можете да опитате и използвате.

Подобно на сайтовете, които ApkVenue препоръчва преди, този сайт предоставя безплатно своите услуги на потребители по целия свят.

ApkVenue събра 10 от най-добрите SSH сайтове, налични през 2020 г. Jaka избра тази линия от сайтове поради лекотата на предлагания достъп, както и добрата скорост на сървърна връзка зад тяхната безплатна услуга.

Ето списък на други безплатни SSH сайтове, които можете да използвате през 2020 г., които Jaka внимателно е филтрирал въз основа на предоставените функции и функции.

Не. Име Сайт
4. SSHDropBear //www.sshdropbear.net/
5. SkySSH //skyssh.com/
6. SpeedSSH //speedssh.com/
7. SSH Android //sshandroid.com/
8. VPN Jantit //www.vpnjantit.com/
9. JetSSH //jetssh.com/
10. MyTunneling //mytunneling.com/

Това е лесен начин да направите SSH Premium безплатно, както и препоръки за безплатни сайтове за доставчици на услуги на SSH Premium, които можете да опитате точно сега.

SSH сървърите имат по-добро ниво на сигурност от Telnet, така че не е чудно, че много хора винаги ловят безплатни SSH доставчици.

Какво ще кажете, банда? Готови ли сте да изпробвате препоръчаната от Jaka SSH услуга? Ако имате други препоръки за сайта, не забравяйте да споделите в колоната за коментари. Късмет!

Не забравяйте също да прочетете статии, свързани със SSH или други интересни статии от Em Yopik Rifai .