как да премахнете реклами на безплатен android bbm без корен

По следния начин можете да премахвате и блокирате всички реклами на вашия BBM Android безплатно, без да изисквате корен достъп, когато го използвате.

Следващата статия ще обсъди как да се отървете от рекламите на BBM Android безплатно, без да се изисква корен достъп . Трябва да знаете, с нарастващия брой потребители на BlackBerry Messenger ( BBM ), BlackBerry започна да вмъква реклами (спонсори), които бяха доста досадни в някои от неговите функции.

Повечето от тези реклами се показват в потребителските емисии или последните актуализации . Има дори някои реклами, които канят потребители.

Самият BlackBerry вече предлага функция, която може да се използва за премахване на всички реклами в BBM, но за да се използва тази функция, потребителите са длъжни да плащат допълнителна такса от $ 0,99 на месец.

  • BBM Mod COC: Задължителен BBM Mod за любителите на Clash of Clans
  • Как да използвам най-новата тема за Наруто BBM Mod на Android
  • 6 сигурни предимства, които получавате на BBM за Android, но не и на по-старите Blackberry

Премахнете рекламите на BBM безплатно

За тези от вас, които не искат да плащат месечна такса, но не искат реклами на вашия BBM, JalanTikus ще ви каже как в тази статия. По следните начини можете да се отървете от рекламите на BBM Android без корен и то безплатно!

Как да се отървете от рекламите в BBM безплатно без корен

Можете да направите как да се отървете от рекламите на BBM безплатно без корен със следното приложение на BBM MOD. Най-новият BBM MOD Official, направен от Erwintomy, има функция за премахване на реклами (спонсори) и много други.

Преди да използвате официалния BBM MOD за премахване на реклами на BBM Android, уверете се, че сте деинсталирали всички BBM на вашия Android, защото това приложение не може да работи рамо до рамо с оригиналния BBM.

  • Изтеглете BBM Mod Official на вашия Android.

  • Инсталирайте BBM MOD на вашия Android, както обикновено.

  • Влезте с вашия BlackBerry ID акаунт.

  • След като влезете , влезте в менюто Extended Settings и след това активирайте менюто Hide Sponsor .

  • След като активирате тази функция, автоматично всички реклами на вашия Android BBM ще изчезнат.