5 универсални приложения за дистанционно управление за смартфони с Android

Освен за чат и други стандартни неща, смартфоните с Android могат да се използват за управление на всякакви други електронни обекти. Следователно, това е универсално приложение за дистанционно управление за смартфони с Android.

Развитието на технологиите тук става по-лудо. Това може да се докаже от величието на Android смартфона, който може всичко. Един от тях използва приложение за дистанционно управление на Android, за да прави различни неща.

Точно така, освен в чата и други стандартни неща, смартфоните с Android могат да се използват за управление на всякакви други електронни обекти. Следователно, това е универсално приложение за дистанционно управление за смартфони с Android.

  • 6 от най-добрите приложения за гледане на телевизия на телефон с Android
  • 10 най-добри онлайн телевизионни приложения за Android и PC през 2020 г., безплатно!
  • Как да гледате отвъдморски телевизионни канали безплатно на телефон с Android
ВИЖТЕ СТАТИИ

5 Многофункционални приложения за дистанционно управление за смартфони с Android

1. Унифицирано дистанционно

Когато сте "магьосник" , разбира се наистина искате да контролирате компютъра си с помощта на дистанционното вдясно. Е, можете да изтеглите Unified Remote . По този начин можете да управлявате компютъра си с операционни системи Windows, Mac и Linux. Така че, опитайте. Честито мързелуване!

Изтеглете Unified Remote Application

2. TeamViewer

Освен Unified Remote, можете да използвате TeamViewer и за управление на всички видове компютърни устройства, както Windows, Mac, така и Linux. Всъщност, не само компютрите, можете да контролирате и други смартфони с Android, знаете ли. Така че е подходящо да се грижите за по-малките си братя и сестри, когато играете мобилни телефони.

Производителност на приложения TeamViewer GmbH ИЗТЕГЛЯНЕ

3. AnyMote

Е, ако сте дете на пансион, може би можете да използвате това приложение за дистанционно управление на Android. Името е AnyMote , с това приложение можете да контролирате цялото електронно оборудване като телевизор, AC, DVD, BluRay и т.н. Искам да опитам?

Изтеглете приложението AnyMote

4. Mi Remote

Ако искате да изпробвате други приложения, можете да направите Mi Remote опора. Да, това приложение за дистанционно управление за смартфони с Android също може да регулира телевизора или променлив ток от разстояние. Така че, ако загубите телевизора или дистанционното за променлив ток, не е необходимо да го купувате отново. Просто използвайте това приложение.

Изтеглете приложението Mi Remote

5. SURE Universal

Друго приложение за електронно управление е SURE Universal . С това, в допълнение към управлението на електронно оборудване, което можете да управлявате от вашия смартфон, това приложение може също да изпраща снимки и видеоклипове на вашия смарт телевизор. Така че, можете да видите видео съдържание на по-широк екран.

Изтеглете SURE Universal Application

Днешните смартфони се поддържат от функцията IR Blaster, така че все още можете да използвате приложението, въпреки че на вашия мобилен телефон няма InfraRed. Уверете се също, че сте чели статии, свързани с приложения или други интересни статии от Jofinno Herian.