10 най-добри приложения за блокиране на реклами на Android 2018

Е, тук ApkVenue има 10-те най-добри приложения за блокиране на реклами за Android през 2018 г. Слушайте, нека!

Кой не се притеснява от рекламите, които често се появяват, докато използвате смартфон? Някой не би искал реклами, които често пречат дори на покриването на екрана на смартфона. Тези реклами обикновено се показват, когато смартфонът е свързан с интернет . Това разбира се е много досадно и ни кара да искаме незабавно да се отървем от тези реклами.

Рекламите, които се показват на смартфони, могат да бъдат унищожени по различни начини. Един от начините е да използвате приложения за блокиране на реклами . Е, тук ApkVenue има 10-те най-добри приложения за блокиране на реклами за Android през 2018 г. Слушайте, нека!

  • Опасностите от играта Mobile Legends за здравето на ръцете, как така?
  • 6 неща, които правят работата на разработчиците на игри много нещастна
  • 10-те най-трагични сцени в историята на видеоигрите

10 най-добри приложения за блокиране на реклами на Android 2018

1. Браузър на Adblocker

Ако винаги ви притесняват рекламите, които се показват в браузъра, който използвате, е време да преминете към браузъра Adblocker . Това приложение ще блокира всички видове досадни реклами, ще защити вашия смартфон от злонамерен софтуер и рекламен софтуер и ще спести батерия и интернет данни. Можете да сърфирате свободно, без да се разсейвате от реклами със супер бърз и безплатен предварително зареден браузър .

Браузърни приложения Adblock ИЗТЕГЛЯНЕ

2. DNS66

DNS66 е просто приложение за блокиране на реклами на мобилни устройства . Това приложение има функции, които лесно могат да се използват, за да се отървете от досадни реклами . DNS66 предоставя VPN услуга, която ще предотврати всякакъв вид входящи реклами и ще ги постави в черен списък.

Можете също да изберете сървъра , който искате да блокирате или разрешите на страницата с настройки. Много практично и отнема само едно докосване, за да се отървете от досадни реклами.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

3. NetGuard

Рекламите често се показват не само в приложенията на браузъра, но и в други приложения като клавиатурни приложения, игри и други. NetGuard ще блокира достъпа до интернет до всички приложения, инсталирани на вашия смартфон.

Можете сами да решите кое приложение трябва да бъде блокирано от достъп до интернет, за да може смартфонът ви да бъде без досадни реклами . Освен че блокира реклами, NetGuard може също да помогне за спестяване на данни , за пестене на енергия и за защита на смартфоните от заплашващи вируси.

Производителност на приложенията Марсел Бокхорст ИЗТЕГЛЕТЕ

4. AdGuard

AdGuard е приложение за блокиране на реклами, което е доста лесно за използване. Това приложение е много полезно за блокиране на изскачащи прозорци, които често се появяват сами поради реклами. Освен че блокира рекламите, AdGuard служи и за защита на смартфоните от опасни неща при инсталиране на приложения.

5. Adblock Plus

Adblock Plus има функции, които могат да се използват за защита на вашия смартфон от опасни реклами. Това приложение е снабдено с урок, така че ще можете лесно да го използвате и да ви помогне при настройването на конфигурацията . Adblock Plus ще блокира реклами, които често се показват в браузърите, както и в други приложения, инсталирани на вашия смартфон.

Производителност на приложения AdBlockPlus ИЗТЕГЛЯНЕ

6.1 Блокер

Не само може да се използва на персонални компютри / лаптопи, 1Blocker вече е тук и за защита на мобилните устройства от всякакви досадни реклами. Това приложение ще блокира изскачащите прозорци и ще предпази смартфона ви от опасност от злонамерен софтуер. Лесният начин да го използвате ще ви улесни да използвате това едно приложение.

Изтеглете 1Blocker

7. AppBrain Ad Detector

Това едно приложение няма да позволи нито една реклама да премине във вашия смартфон. Със своите сложни функции, AppBrain Ad Detector ще гарантира вашия комфорт при сърфиране или отваряне на приложение, което е свързано с интернет. Това приложение може дори да го открие непосредствено преди рекламата действително да се опита да проникне във вашия смартфон.

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

8. AdAway

Можете да използвате AdAway на вкоренен смартфон, за да премахнете рекламите бързо и ефективно. Това приложение е много ефективно за премахване на изскачащи прозорци и всякакви реклами, които се появяват във всички приложения, включително игри. AdAway също така осигурява допълнителна защита за смартфони от заплахи със злонамерен софтуер и други опасности от вируси.

Apps Productivity AdAway ИЗТЕГЛЯНЕ

9. MinMinGuard

Подобно на AdAway, вашият смартфон също трябва да бъде вкоренен, преди да можете да използвате това приложение. MinMinGuard осигурява защита за устройства с Android, които често се дразнят от ненужни реклами. Рекламите ще бъдат блокирани от всякакъв вид, независимо дали се показват в игрални или неигрови приложения .

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

10. Мънчери

Последният е Muncher , удобно приложение за блокиране на реклами за вашия смартфон. С това приложение ще се освободите от досадни реклами и ще бъдете в безопасност от различни опасни зловредни програми . Muncher ще гарантира сигурност и комфорт на данните при използване на смартфон, без да се притеснявате за появата на реклами, които понякога затварят екрана на смартфона.

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Това са 10-те най-добри приложения за блокиране на реклами в Android 2018 . Ако все още често се дразните от ненужни реклами на вашия смартфон, нека изтеглим приложението сега!