5-те най-добри анти-рансъмуер инструменти за предотвратяване на злонамерен софтуер на вашия компютър

Можете да използвате някои от тези инструменти против рансъмуер, за да предотвратите най-различни неща, които ще ви досаждат по-късно. Затова четете внимателно колекцията от инструменти, които ApkVenue ще ви предостави.

Неотдавна сигурно сте чували новината за избухване на рансъмуер, наречено WannaCry, което шокира целия свят. За да предотвратите влизането му във вашия компютър, ApkVenue има препратка към най-добрите инструменти за анти-рансъмуер за вас.

Да, можете да използвате някои от тези инструменти против рансъмуер, за да предотвратите най-различни неща, които не ви харесват по-късно. Затова четете внимателно колекцията от инструменти, които ApkVenue ще ви предостави.

  • 10 хакерски софтуер за извършване на DDoS атаки
  • 9 най-големи хакерски атаки през 2016 г.
  • Премахнете Израел от интернет, това са 5-те най-изумителни хакерски атаки!

5 най-добри анти-рансъмуер инструменти за предотвратяване на злонамерен софтуер на вашия компютър

1. Trend Micro Internet Security

Един от най-добрите инструменти за освобождаване на притесненията ви от заплахи за рансъмуер е Trend Micro Internet Security . С това вашите данни на вашия компютър ще бъдат запазени. Така че, опитайте! Въпреки че харчите малко пари, важното е, че сте в безопасност.

Изтеглете Trend Micro Internet Security

2. MalwareBytes Anti-Ransomware

С инструмент, наречен MalwareBytes Anti-Ransomware , ще можете да наблюдавате цялата си компютърна активност и да идентифицирате видовете дейности, които са заплашителни. Така че можете бързо да действате, преди рансъмуерът да атакува напълно компютъра ви.

Изтеглете MalwareBytes Anti-Ransomware

3. Cybereason RansomFree

Трябва да харесвате всичко, което е безплатно? Така че, за това можете да изтеглите софтуера Cybereason RansomFree, за да осигурите още по-добра защита за вашия компютър. Следователно този софтуер ще открие рансъмуера и ще го унищожи незабавно.

Изтеглете Cybereason RansomFree

4. Zemana Antimalware

Ransomware е ужасяваща заплаха през последните години. Следователно можете да разчитате на Zemana Antimalware, за да го предотвратите. По този начин защитата на вашия компютър ще бъде още по-ефективна. Така че, вече няма да се притеснявате много за тази заплаха.

Изтеглете Zemana Antimalware

5. Bitdefender Anti-Ransomware

Инструмент за защита , наречен Bitdefender Anti-Ransomware, е подходящ инструмент за осигуряване на допълнителна защита за вашия компютър или лаптоп. Изтегляйки това, можете да се чувствате по-сигурни от заплахите в обращение. Затова бързо го изтеглете!

Изтеглете Bitdefender Anti-Ransomware

Има 5 анти-рансъмуерни инструмента, които можете да използвате за защита на вашия компютър или лаптоп. Не забравяйте да прочетете статии, свързани със злонамерен софтуер или други интересни статии от Jofinno Herian.