Освен go-food, тук са 7 от най-добрите приложения за доставка на храна за Android!

В днешната сложна ера поръчването на храна чрез смартфон не е трудно нещо.

В днешната сложна ера поръчването на храна чрез смартфон не е трудно нещо. Всъщност има много ресторанти или места за хранене, които не осигуряват начин за покупка чрез доставка, така че е малко трудно за клиентите, които искат да поръчат храна от вкъщи.

Отпуснете се, защото сега има много приложения за Android, които предоставят услуги за доставка на храна от ресторанти там. Това, което знаем, може да е само Go-Food, въпреки че има много други приложения, които предлагат подобни услуги. Тук ApkVenue дава информация за 7-те най-добри приложения за доставка на Android освен Go-Food . Провери го!

  • 15 най-добри и безплатни iPhone задължителни приложения 2020, трябва да са на вашия мобилен телефон!
  • Приложения за пелети и 5 странни приложения за Android!
  • 15 най-бързи приложения за печелене на пари 2021, Liquid Direct и най-надеждни!

Освен Go-Food, Ето и 7-те най-добри приложения за доставка на храна за Android!

1. Хайвер

Caviar е приложение за доставка на храна от Square. За тези, които не знаят, Square е компания, която произвежда четци за кредитни карти на смартфони. Хайверът предлага повечето от типичните функции за доставка на храна .

Можете да намерите ресторанти във вашия район, да поръчате храна, след което да я доставите. Има допълнителни функции в зависимост от града, в който се намирате. За повече функции или списък с места можете да го проверите в Play Store.

2. Доордаш

DoorDash е приложение за доставка на храна, което е относително бързо и отзивчиво. Това приложение поддържа над 300 големи градове по света. Повечето от тях обаче работят в САЩ и Канада. Това приложение също си партнира с много популярни ресторанти по целия свят. Не само качеството на храната, удовлетвореността на клиентите при получаване на техните поръчки навреме също е проблем в Doordash.

3. Deliveroo

Deliveroo е едно от най-добрите приложения за доставка на храна. Това приложение поддържа различни страни, особено в европейския регион като Англия, Франция, Германия, Ирландия и няколко други страни. Средното време за доставка е само 32 минути , което прави Deliveroo често използван за поръчка на храна.

Освен това външният вид на това приложение също изглежда доста опростен и привлекателен, което улеснява потребителите, когато искат да поръчат храна.

4. Яжте24

Eat24 е едно от приложенията за доставка на храна, което е по-популярно от останалите. Eat24 предлага над 1500 града и 30 000 ресторанта по целия свят. Това приложение е оборудвано и с интеграция на Yelp.

В допълнение, потребителите също получават поддръжка за Android Wear или плащания чрез PayPal и Android Pay. Въпреки честите си възходи и падения, това приложение остава любимо за някои.

5. GrubHub

В Америка Grubhub е най-популярното приложение за храни. Това приложение работи и в около 1100 града там. Самият Grubhub е снабден с проста функция за търсене, поддръжка на плащания чрез Android Pay или PayPal, система за класиране и др.

Едно от предимствата на това приложение, което другите приложения нямат, е, че купувачите могат да направят предварителна поръчка поне 4 дни преди изпращането на храната.

6. Foodpanda

Foodpanda е друго популярно приложение за доставка на храна. Foodpanda е подкрепила повече от 450 града, 26 000 ресторанта и 24 държави в света. По-голямата част от фокуса е върху регионите около Източна Европа, Западна Азия и Северна Африка.

Това приложение също работи като приложение за доставка като цяло, където потребителите поръчват и след това го доставят. Foodpanda не е най-бързото приложение за доставка , но поне това приложение винаги е точно и гладко при изпращане на поръчките на купувачите.

7. UberEATS

UberEATS е приложение за доставка на храна, направено от Uber. Това приложение използва съществуващата инфраструктура за доставка на храна. UberEATS също работи в десетки страни в света, включително Индонезия. Тази услуга работи като всички други приложения за доставка на храна.

Поръчате и драйверът на Uber ще го достави до вашата дестинация. Както повечето, проблемът с това приложение се върти само около въвеждането на драйвера и лошата комуникация. Такива неща обаче не се появяваха много често.

Това бяха 7-те най-добри приложения за доставка на храна за Android освен Go-Food . За тези от вас, които са любопитни, можете да го изтеглите директно от PlayStore, след което да го опитате. Кое приложение според вас е най-доброто? Или може би сте го опитали? Пишете в коментарите по-долу!