най-новият безплатен интернет път 2020, всички оператори!

Всъщност можете да направите метода на безплатния интернет чрез много методи. Вижте най-новата колекция от безплатни интернет методи без неограничени приложения 2020 тук! ⬇️

Методът на безплатния интернет е може би едно от най-търсените неща днес. Като се има предвид, че интернет наистина се превърна във важна необходимост за почти всички.

Независимо дали става въпрос за подкрепа на работни дейности или просто за намиране на забавление.

Следователно нуждите на интернет за квоти на някои хора са станали по-разточителни от обикновено. Особено ако често го използвате, за да играете игри и да гледате стрийминг.

За тези от вас, чиято икономика е достатъчна, може би това няма да е проблем, банда, но как сте с училищни деца или чуждестранни ученици, чиито джобове едва стигат? Безплатният интернет определено ще бъде правилното решение!

Сега, говорейки за безплатен интернет, в тази статия ApkVenue иска да ви даде колекция от най-новите методи за безплатен интернет през 2020 г., които можете да опитате. Хайде, вижте дискусията по-долу!

Колекция от най-добрите безплатни интернет начини 2020, които можете да опитате

Можете ли да сърфирате в интернет безплатно, особено до края на живота си, което е мечтата на всички, банда? Всъщност не малко хора в крайна сметка търсят истински начин за живот без интернет в интернет.

Въпреки че изглежда малко невъзможно да се случи, се оказва, че има някои алтернативни начини за безплатен интернет на Android, които можете да направите.

Какво са те? Ето колекция как!

1. Искайте безплатна квота за Интернет

Може да не го знаете, оказва се, че няколко доставчика на телекомуникации в Индонезия предлагат безплатна квота за интернет на своите клиенти, знаете ли, банда.

Един от тях, който предлага това, е доставчикът Tri (3), който е известен със своите супер евтини цени на интернет пакета.

Сега, за да заявите самата 3 безплатна квота за интернет е много лесно, трябва само да изпратите SMS във формат MAUPM1 и да го изпратите на 234 .

След това ще получите и отговор в съобщение, че пакетът е регистриран успешно.

Източник на снимки: JalanTikus (Искате ли да знаете как да получите безплатен интернет 3? Можете да поискате безплатна квота за интернет чрез SMS).

Въпреки че съдържанието на съобщението е сякаш сте купили интернет пакет, се оказва, че това изобщо няма да изсмуче кредита ви, банда. Подходящ е за тези от вас, които търсят безплатни интернет методи 3!

Просто този метод може да се използва само на 3 AON карти, известни още като Always On .

2. Придвижване с Wi-Fi на някой друг

Вие не сте потребител на 3 карти, така че не можете да използвате начина за заявяване на безплатната квота по-горе? Тихо! Все още има реална алтернатива на този безплатен интернет за цял живот, банда.

Едно от нещата, които можете да направите, е да карате Wi-Fi на някой друг, независимо дали става въпрос за членове на семейството у дома, приятели или дори съседи.

По този начин можете също да изпитате безплатен интернет, без да харчите пари, за да си купите собствен неограничен интернет пакет!

Тогава какво, ако WiFi е паролиран и не знаете каква е паролата? Е, ако това всъщност може да бъде преодоляно с помощта на приложение за разбиване на WiFi, банда.

За повече подробности за това как да разбиете WiFi с помощта на приложението, можете да прочетете статията на ApkVenue по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Искайте прехвърляне на квота в Интернет

Все още не можете да използвате двата начина за безплатен интернет по-горе? Да, все още можете да следвате метода на ApkVenue за този!

Номерът е да помолите приятели, членове на семейството или дори приятелки да ви изпратят квота за интернет , банда.

Понастоящем почти всички доставчици на телекомуникационни услуги в Индонезия като Telkomsel, Indosat, Tri и Axis предоставят услуги за прехвърляне на квоти в интернет на други потребители. Така че, не само можете да прехвърлите кредит, да.

Така че, ако искате да изпробвате безплатния интернет трик Indosat, използвайки метода за прехвърляне на квоти, можете да прочетете статията на ApkVenue за това как да прехвърлите квотата на Indosat по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Осребряване на бонус точки

Източник на снимки: SemutImut (Обменяйте бонус точки с квота за интернет за други безплатни трикове в интернет).

Като форма на роялти за клиентите, в момента редица доставчици като Telkomsel, XL и Tri започнаха да прилагат система за възнаграждение с бонус точки.

Тези бонус точки обикновено могат да бъдат получени само след като клиентът е закупил кредит в определен размер, който е посочен в условията и реда.

Е, без да знаете, се оказва, че този тип точки са наистина ценни, знаете ли, банда. Особено ако сте любители на безплатните.

Виждате ли, можете да обменяте събраните точки за различни атрактивни награди, включително безплатна квота за интернет.

За тези от вас, които са заседнали, размяната на бонус точки за интернет квота като тази със сигурност ще бъде брилянтно решение! Интересувате ли се да опитате?

Безплатен интернет начин в самолетен режим

В допълнение към колекцията от методи за безплатен интернет за 2020 г. по-горе се оказва, че има и много хора, които са любопитни за безплатния интернет за самолетен режим , ген.

Самият безплатен интернет в самолетен режим означава, че имате достъп до интернет, въпреки че сте в самолетен режим. По този начин квотата за интернет няма да намалее.

Искате ли да знаете как? Хайде, просто вижте стъпките по-долу:

1. Включете самолетен режим

  • Първо, първо активирате самолетен режим на мобилния си телефон.

2. Въведете кода * # * # 4636 # * # *

  • Следващата стъпка е да отворите приложението Телефон, след което да въведете кода * # * # 4636 # * # *.

3. Изберете менюто „Информация за телефона“

  • След това на страницата за тестване избирате менюто „Информация за телефона“ .

4. Активирайте „Мобилно радио захранване“

  • Накрая превъртете надолу и активирайте превключвателя „Мобилно радио захранване“ .

  • Свършен! Сега все още можете да имате достъп до интернет, дори когато е активен самолетен режим.

Снимката е предоставена от JalanTikus (Активирайте превключвателя за захранване на мобилното радио за безплатен интернет в самолетен режим).

Лесно, нали, интернет за безплатен самолетен режим? Но за съжаление, до знанието на Jaka, само няколко марки смартфони могат да имат достъп до тази страница с информация за телефона, банда.

Един от тях, който може да направи това, е мобилният телефон Xiaomi. Самият ApkVenue използва мобилен телефон Xiaomi, за да направи стъпките за безплатен интернет по-горе.

Освен това е проучено, според редица хора, опитали този метод, се оказва, че безплатният интернет в самолетен режим наистина не може да ви направи интернет без квоти .

Съобщава се, че този метод е само за манипулиране на външния вид на иконата за самолетен режим в лентата с инструменти и вашата квота за интернет все още ще бъде намалена. И така, сигурен ли си, че все още искаш да опиташ?

Как да получите безплатна интернет квота

Как да получите безплатна квота е безспорно един от най-търсените от много хора.

Особено по време на пандемия като сега, когато работата и училищните дейности се извършват почти всеки ден у дома, което означава, че интернет квотата е по-разточителна от обикновено.

За тези от вас, които не инсталират WiFi у дома, със сигурност това е един от проблемите, за които трябва да се намери решение. Е, за щастие има, банда, трикове как да получите безплатна квота.

Номерът е да се поиска безплатна квота от правителството . По време на настоящата пандемия почти всички доставчици на телекомуникации предлагат безплатни квотни програми, насочени към студенти, студенти и учители.

Така че, за тези от вас, които попадат в една от трите категории и искат безплатен интернет метод без приложение, можете да изпробвате този един метод.

За стъпките ApkVenue го обсъди в статията на тема „Как да получите безплатна квота за всички оператори“ . Можете да го прочетете чрез следния линк:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Чрез статията по-горе можете също да получите информация за безплатния интернет метод на Telkomsel за цял живот, безплатния интернет метод на Indosat за целия живот и други доставчици.

Безплатен интернет начин за карти AXIS

Въпреки че цената на интернет пакета AXIS все още е доста достъпна, но ако има такъв, който е безплатен, със сигурност няма да откажете и двете?

Е, за щастие има, банда, някои трикове, за да получите безплатна квота на AXIS, за да можете да сърфирате, без да харчите и стотинка.

Започвайки от заявяване на безплатна квота, претендиране на бонус AXIS Surprize в приложението AXISnet, до търсене на безплатна квота на AXIS Giga Hunt с помощта на допълнително GPS приложение, наречено Fake GPS.

Любопитни ли сте за пълните стъпки, за да се насладите на интернет без квота или безплатно за тази? Ако е така, можете да прочетете статията на ApkVenue за това как да получите най-новата безплатна квота за AXIS 2020 .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Безплатен интернет начин 3

Почти същата като AXIS, цената на интернет пакет 3 също е много достъпна, дори от Rp.5 хиляди. Но ако често гледате стрийминг, изтегляне и т.н., които консумират голяма квота, това определено също ще бъде напразно, нали?

Така че, не е чудно, че много потребители в крайна сметка избират да търсят метод за безплатен интернет през целия живот без приложения и подобни неща.

Но има ли наистина? Отговорът, разбира се, е налице! Да, въпреки че и това не е за цял живот. Например безплатната квота, която правителството предоставя, е 30 GB за студенти, студенти и учители.

За съжаление безплатната квота може да бъде заявена само от 3 клиенти, които отговарят на критериите. Тогава какво ще стане, ако не въведете една от трите категории?

Е, освен да претендирате за безплатната правителствена квота, все още има редица други начини, които можете да направите, включително един, ако искате безплатния интернет метод 3 без приложение.

ApkVenue обсъди това изцяло в статия, озаглавена „Как да получите най-новата безплатна квота за 34G за 2020 г.“ . Можете да го прочетете веднага, ако искате да знаете стъпките как.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Как да освободите Интернет 3 карти чрез UC браузър

Трябва да сте запознати с едно от най-бързите приложения за браузъри, UC Browser , нали? Е, оказва се, че това приложение също се казва, че се използва от вас, за да сърфирате безплатно, знаете ли, банда!

Трябва да изпратите формата на съобщението mfb & twit 1, след това първо да го изпратите на 333 , след което да продължите с настройката на APN 3.

Това не спира дотук, трябва също така да промените някои настройки в UC Browser като Премахване на порт , прокси и порт сървър .

Тогава наистина ли работи този метод или е само измама? След като Яка го опита, той просто стигна до етапа на изпращане на съобщение и то веднага се провали. Къде, съобщенията с този формат не се изпращат успешно .

Освен това, дори на етапа на настройка на UC Browser, ApkVenue не намери страницата с настройки за Премахване на порт, прокси и порт сървър.

С други думи, 3-те безплатни интернет начина, използващ UC Browser, които намирате в интернет, най-вероятно са измама .

Smartfren Безплатен Интернет начин

Потребител ли сте на карта Smartfren и искате да знаете как да можете да сърфирате в интернет без квота, иначе не е нужно да харчите пари?

Е, ако сте студент, студент или преподавател, можете да се присъедините към програмата за безплатни квоти, предоставена от Smartfren. Чрез тази програма Smartfren по-късно ще разпространи безплатно 1 милион стартови пакета от 10N + .

Този стартов пакет 10N + има активен период до 365 дни със седмичен бонус до общо 52GB. Докато опциите за ваучер за данни са налични, вариращи от 1GB до 30GB.

Сега, за да получите този стартов пакет 10N +, просто трябва да се свържете с кол центъра на 888 и да предоставите информация за училището или кампуса, където учите.

По-късно Smartfren ще дойде в училището или кампуса, за да раздава безплатни SIM карти.

Програмата за стартов пакет 10N + е най-новата от Smartfren, като преди това е провела безплатна образователна квотна програма от 30 GB, която за съжаление периодът за регистрация приключва на 11 септември.

Безплатни начини за използване на HTTP инжектор

Последната алтернатива на метода за безплатен интернет през 2020 г. е чрез помощта на допълнително приложение, наречено HTTP Injector .

За тези от вас, които не знаят, самият HTTP Injector е приложение, което функционира за откриване на пропуски в доставчика чрез използване на VPN, Proxy и SSH мрежи.

Това приложение е много популярно и широко използвано от хора, които искат безплатен интернет. Да, въпреки че действителният начин на използване може да се каже, че е лесен, банда.

Но не е нужно да се притеснявате! Тъй като ApkVenue също обсъди как да използвате интернет безплатно с помощта на HTTP Injector, което можете да прочетете в следната статия:

Е, това е най-новият метод за безплатен интернет през 2020 г. от ApkVenue, който можете да опитате точно сега, банда.

Въпреки че всъщност може да има много други алтернативни начини, които са разпръснати в интернет, тук ApkVenue предлага само начин, който, ако държи мобилния ви телефон в безопасност и разбира се легален .

И така, знаете ли вече кой метод да опитате? Или имате други съвети за интернет без квота? Можете да споделите в коментарите по-долу. Късмет!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Shelda Audita