7 марки от най-здравите и еластични калъфи за мобилни телефони

За съжаление скъпият ви смартфон е надраскан или напукан, защото не сте внимателни. За да сте по-сигурни и защитени, просто използвайте еластичен калъф за мобилен телефон, банда

Смартфоните се превърнаха в основна нужда за съвременните хора. Честно, добре. Кои са нещата, които търсите за първи път, когато се събудите? Мнозинството ще каже смартфон, банда.

За съжаление сме със смартфони, до степен, че се опитваме да защитим смартфона от все сърце. Но понякога нещата все пак се случват.

Едно от основните решения за предотвратяване на лоши неща да се случват с нашите смартфони е използването на калъф. Обикновен корпус обаче не е достатъчен, банда.

В тази статия ApkVenue ще ви даде препоръки за най-здравите и устойчиви калъфи за мобилни телефони, които могат да защитят вашия смартфон в пълна степен.

7 най-силни и твърди марки мобилни калъфи

Преди това ApkVenue беше обсъждал траен смартфон, който можете да използвате. Като алтернатива можете да прикрепите защитен калъф за мобилен телефон, за да защитите вашия смартфон.

Калъфът на HP с високо ниво на защита се различава от обикновения калъф. Ако обикновеният корпус е по-загрижен за стила, докато защитният корпус е по-загрижен за аспекта на сигурността.

Всъщност някои от тези устойчиви случаи имат военни стандарти, които ще гарантират безопасността на вашия смартфон от напукване, дори счупване на банди.

Любопитни ли сте Вместо да купувате време, ето 7-те най-силни и издръжливи марки калъфи за мобилни телефони за вас.

1. Композитен калъф Urban Armor Gear

Urban Armor Gear или обикновено съкратено като UAG е корпус, направен с военен дизайн. Заради военната, определено силна и издръжлива, банда.

Въпреки че е издръжлив и здрав, композитният калъф UAG не прави вашия смартфон обемен и тежък. Така че все още е добре да държите.

Комбинираният калъф UAG е специално предназначен за тези от вас, които обичат екстремни дейности на открито. Няма нужда да се притеснявате, ако просто падне, банда.

Този защитен калъф осигурява най-добрата защита по отношение на удара в сравнение с други случаи. Наистина в безопасност.

Можете да закупите този здрав калъф за мобилен телефон за 50 000 IDR - 500 000 IDR в зависимост от смартфона, който използвате.

2. Дело Nillkin Defender

Калъфът Nillkin Defender е защитен калъф, който ще предпази любимия ви смартфон от удари, драскотини или удари.

Въпреки че този калъф е направен за защита на любимия ви смартфон, производителите не забравят естетическия аспект.

Освен че е здрав и издръжлив, калъфът Nillkin Defender има и много малък дизайн. Ако ApkVenue обърне внимание, като Transformers, банда.

Калъфът Nillkin Defender се състои от комбинация от два първокласни материала, изработени от термопластичен полиуретан ( TPU ) и поликарбонат. И двата материала са в състояние да осигурят допълнителна защита за вашия смартфон.

Можете да закупите калъфа Nillkin Defender за диапазон от 20 хиляди IDR - 185 хиляди IDR в зависимост от смартфона, който използвате. Доста достъпни.

3. Spigen Slim Armor

Spigen Slim Armor е защитен корпус, който е доста популярен сред потребителите на смартфони. Освен че осигурява защита, този корпус има и стилен дизайн, знаете.

Калъфът Spigen Slim Armor разполага с двуслойна ултра защита срещу падане . Освен това Spigen е оборудван с военна стандартна защита с технология на въздушни възглавници във всички ъгли на кутията.

Вече няма нужда да се притеснявате, че смартфонът ви ще падне. Случаят Spigen също е доста тежък, банда. Освен че е предпазен от сблъсъци, този корпус е защитен и от надраскване.

Тъй като е оборудван с функция за въздушна възглавница, съвсем естествено е Spigen Slim Armor да е доста дебел, банда. Въпреки това заоблените ръбове ще ви държат удобно да държите смартфона си.

Можете да закупите Spigen Slim Armor за 10 хиляди IDR - 495 хиляди IDR в зависимост от смартфона, който използвате, банда.

4. Калъф Anker Toughshell

Калъфът Anker Toughshell е защитен корпус, който е здрав и еластичен и е оборудван с разнообразни модерни технологии за защита на любимия ви смартфон.

Този здрав калъф ще защити вашия смартфон с гравитационна защита и технология за защита от удари, която отговаря на високите стандарти на американските военни (САЩ).

Ако другият калъф предпазва само гърба на смартфона, калъфът Anker Toughshell ще защити вашия смартфон с пълна защита.

Този калъф ще образува обвивка, която ще защити всички части на смартфона. Тази обвивка ще защити смартфона дори когато се използва във всякакви екстремни условия.

Ако се интересувате от този случай, трябва да похарчите 30 хиляди IDR - 550 хиляди IDR в зависимост от смартфона, който използвате.

5. Калъф на Otterbox Defender

Калъфът Otterbox Defender е защитен корпус с една от най-пълните защити, банда. Причината е, че този един случай прави вашия смартфон прахоустойчив, водоустойчив и удароустойчив.

Otterbox е направен от здрав поликарбонатен материал, за да може да издържа на топлина и студ. Твърди се, че този случай може да защити смартфона по време на пожари или снежни бури.

Този калъф включва три ултра слоя, за да предпази смартфона ви от удар поради падане, замърсяване и драскотини.

Освен това екранът ви ще бъде защитен и със слой устойчив на надраскване филм. Наистина хубаво или не, банда? Оригиналният калъф на Otterbox Defender е в ценовия диапазон от 210 000 IDR - 1,4 милиона IDR в зависимост от варианта.

6. Случаят на Грифин Сървайвър

Грифин Сървайвър Кейс има наистина здрав външен вид, банда. Това обаче не е само солиден външен вид. Този корпус също е издръжлив и много здрав, разбира се.

Калъфът Griffin Survivor използва обвивка като Anker Toughshell, но има множество материали. Черупките използват собствената ексклузивна дисперсионна система на Griffin.

Тази твърда обвивка може да предпази смартфона от удари, прах и водни пръски. Всъщност калъфът Griffin Survivor е в състояние да защити смартфоните, които падат на височина от 2 метра до максимум.

Силната външност може да накара вашия смартфон да стане вдлъбнат. Затова Griffin използва поликарбонатна обвивка, която предпазва смартфона ви от вдлъбнатини.

Калъфът Griffin Survivor е в ценовия диапазон от 40 хиляди IDR - 600 хиляди IDR в зависимост от смартфона, който използвате. Интересувате ли се?

7. X Doria Defense Lux

Както подсказва името, X Doria Defense Lux предлага максимална защита на любимия ви смартфон, като същевременно създава луксозно впечатление.

С външен твърд калъф от поликарбонат и външна рамка от алуминий, този здрав калъф ще предпази вашия смартфон от удари и драскотини.

За да изглежда луксозно и елегантно, на гърба на корпуса е добавен луксозен текстурен панел, който ще добави първокласно впечатление.

Премиум панелът не е само за шоу, банда. Панелът служи и като двойна защита за вашия смартфон.

Можете да закупите този първокласен корпус за 100 000 IDR - 500 000 IDR според смартфона, който имате.

Това е статията от ApkVenue относно 7-те най-силни и еластични марки калъфи за мобилни телефони, които можете да използвате. Вместо скъпият ви смартфон да бъде изтъркан, по-добре е да го защитите веднага, като използвате корпуса по-горе, банда.

Ще се видим в следващата статия на Jaka, да!

Прочетете също статии за Gadgets или други интересни статии от Prameswara Padmanaba