най-модерното приложение за заключен екран за Android досега

Lockscreen, известен още като заключване на екрана, е първият интерфейс, който срещаме, когато искаме да използваме смартфон. Уморени ли сте от това как изглежда? Това са 5-те най-модерни приложения за заключен екран на Android, които ТРЯБВА да инсталирате.

Що се отнася до персонализирането на интерфейса, никоя друга операционна система не може да победи Android . Можете да направите много персонализиране на външния вид, който харесвате, от прилагане на теми, икони и дори промяна на стартера и заключващия екран .

О, да, този път JalanTikus иска да обсъди най-модерното приложение за заключен екран на Android. Lockscreen, известен още като заключване на екрана, е първият интерфейс, който срещаме, когато искаме да използваме смартфон. Докладвайки от Wonderhowto, следващите 5 препоръки за приложение са не само добре изглеждащи, но и впечатляващи характеристики.

  • Направете LockScreen още „Greget“ с модел 6x6
  • Най-доброто приложение за заключен екран за телефони с Android
  • Лесно е да направите Android LockScreen като iOS

Най-модерното приложение за Android Lockscreen досега

Всъщност има много приложения за заключен екран в Google Play Store. Трябва да сте объркани при избора му, трябва също да внимавате, защото някои може да съдържат злонамерен софтуер . Затова ApkVenue избра 5 от най -напредналите и най-добрите приложения за Android Lockscreen , които наистина трябва да опитате!

1. Екран за заключване на корицата (бета)

Първото най-усъвършенствано приложение за Android Lockscreen е Cover Lock Screen , не само че изглежда привлекателно. Cover също осигурява ред приложения отстрани на екрана. Много практично, не е нужно да отваряте заключения екран и да отваряте приложението. Просто от Lockscreen, всички приложения могат да бъдат достъпни с едно плъзгане. Интересното е, че приложенията отстрани на екрана ще се променят според вашето местоположение. Изискано нали?

Приложение Антивирус и защитно покритие ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Корги за списание Feedly News

Следващото най-добро приложение за Android Lockscreen е Corgi for Feedly News Magazine . Ако преди това Cover разчиташе на възможността за бърз достъп до приложението, Corgi предлага информация за новини директно на заключения ви екран. Така че гарантирано няма да пропуснете новините. Можете да изберете темите за новини, които харесвате, а също така да интегрирате своя акаунт в Instagram . Още нещо, Corgi е интегрирана с функции за сигурност, достъпни на смартфони като пръстови отпечатъци, ПИН кодове, модели или пароли .

Apps Antivirus & Security Corgi за Feedly Lock Screen ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Екран за интелигентно заключване SnapLock

В iOS 10 дисплеят на заключения екран на iPhone има голям успех . Сега SnapLock предлага най- новия екран с заключен екран в стил iPhone на вашия Android смартфон. Можете да се интегрирате с известия, а вляво има специална страница, която показва джаджа за времето, преки пътища за настройки и предложения за приложения, които отваряте често. Минималистично, но функционално!

Ripple Technology Антивируси и приложения за сигурност ИЗТЕГЛЕТЕ

4. Следващ екран за заключване

Следващото най-напреднало и най-добро приложение за Android Lockscreen е Next Lock Screen на Microsoft, който е много богат на функции. Много други настройки, които можете да персонализирате, Next е интегриран с Bing Images и има интелигентни преки пътища . Така че всеки ден ще бъдете посрещани от нови красиви снимки, когато използвате смартфона си.

Microsoft Corporation Антивирусни и защитни приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

5. AcDisplay

Последният запис в списъка с най-усъвършенстваните приложения за Android Lockscreen е AcDisplay и това е може би най-уникалният. AcDisplay предлага нов начин за работа с известия на Android, където вашият Lockscreen може да функционира като център за известия. Така че, няма да пропуснете по-важни известия, които влизат.

Artem Chepurnoy Антивирусни приложения и приложения за сигурност ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 5-те най-модерни приложения за Lockscreen на Android, които заслужавате да изпробвате. Освен че намалява скуката, новият заключен екран може да подобри и изживяването на смартфона. Това е по-лесно и може да увеличи производителността. И така, от списъка по-горе кой от тях е вашият избор?