как да направя wa отметка, въпреки че е прочетена

Искате ли да прочетете WA чат, но мислите, че е офлайн? Е, можете да следвате как да направите WA отметка 1 в редовната WA, но сте го прочели изцяло, както следва.

WhatsApp сега е може би най -доброто приложение за чат , което е сигурно, че всеки от вас има и го използва за ежедневни нужди.

При използването на приложението за чат, което сега е под егидата на Facebook, разбира се, имате всеки тип употреба, нали?

Включително тези от вас, които обичат да четат съобщения, но са мързеливи да им отговорят, известен още като мълчалив читател !

Е, този път ApkVenue има съвети, за да можете да знаете как да накарате WA да провери 1 в редовния WA , но е онлайн и можете да го прочетете, без да се притеснявате, че ще бъдете „тероризирани“, за да отговорите. Как се чувстваш?

Ето как да направите WA Chat Check 1 Въпреки че сте чели, това е толкова лесно!

Самият WhatsApp всъщност има вградена или официална функция, която ви позволява да деактивирате сините отметки .

Самите сини отметки могат да бъдат знак, че съобщението илиWA чатът, които сте изпратили, са получени и прочетени от получателя на съобщението, банда.

Източник на снимки: Специален (трикове за WA, за да проверите този, могат да бъдат направени въоръжени с приложение на WA MOD, като GBWhatsApp.)

Но наистина ли искате да дадете знак, че WA чатът на други хора не е приет, но сте го прочели? Е, можете да използвате приложението WA MOD, което ApkVenue препоръчва, тук!

Тук ApkVenue ще използва най- новото приложение GBWhatsApp, което гарантирано ще реши този проблем. Работата е там, че можете да накарате WA да провери такъв, но да влезете в мрежата, за да прочетете съобщението.

Преди да изпълните стъпките, нека изтеглим най- новото приложение APK GBWhatsApp, което можете да получите чрез връзката по-долу за потребители на Android.

GBWhatsapp Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 1 - Регистрирайте се за WA акаунт в приложението GBWhatsApp

 • Ако сте използвали предишен акаунт в WA, ApkVenue препоръчва да направите резервно копие на чата WhatsApp, който ApkVenue е прегледал преди.
 • След това сте meng- деинсталирате приложението WhatsApp официално и инсталирате нови приложения на Android Mobile GBWhatsApp вие, банда.
 • Отворете приложението, което вече е инсталирано, тук можете да изберете опцията Restore, за да възстановите резервното копие на WA чата или да приемете и да продължите, за да създадете нов акаунт.

Стъпка 2 - Отворете настройките за поверителност в GBWhatsApp

 • Ако сте влезли в основния изглед на GBWhatsApp, както следва, всичко, което трябва да направите, е да докоснете иконата с три точки в горната част.
 • Тук просто изберете опцията AlexMods / FouadMods и след това отидете на Поверителност и сигурност .

Стъпка 3 - Променете настройките за поверителност за контакти и групи

 • На страницата за поверителност и сигурност всичко, което трябва да направите, е да плъзнете надолу, докато намерите раздела за чатове . Тук можете да изберете настройки за Контакти и Групи .

Стъпка 4 - Включете опциите Hide Blue Ticks и Second Ticks

 • Ще се появи изскачащ прозорец, съдържащ няколко опции, които можете да активирате. Тук просто трябва да изберете опцията Скриване на сините отметки и Скриване на вторите отметки, така че WA да отбележи 1 на дисплея на подателя на съобщението.
 • Ще се появи предупреждение, което казва на потребителя риска от контролен списък 1 на WA, който можете да игнорирате, като докоснете OK .

Стъпка 5 - Показване на WA Check One на WhatsApp Sender

 • Сега начинът да направите WA check 1 е работил за вас и ето как изглежда в WhatsApp изпращащо съобщение, банда.
 • В допълнение към контактите на WA, които водят частни чатове, можете да активирате тази опция за семейната WA група, където обикновено действате като тих читател , нали?

Стъпка 6 - Показване на WA Check One в WhatsApp на получателя

 • Е, дори ако сте онлайн или сте прочели съобщението, то пак ще има статус на отметка, знаете ли. И ето как съобщението се показва в приложението GBWhatsApp, което използвате.

DISCLAIMER:


Pada beberapa kasus, chat WA akan berubah menjadi centang dua setelah beberapa saat penerima meninggalkan ruang obrolan. Untuk memastikan langkah ini berhasil, disarankan kamu terus meng-update aplikasi GBWhatsApp yang digunakan.

Бонус: Препоръчителен WhatsApp MOD APK за най-добрия Android през 2020 г.

Освен GBWhatsApp, които ApkVenue използва в този метод, всъщност има различни приложения на WhatsApp MOD (WA MOD), които предлагат подобни и дори по-сложни функции.

Що се отнася до това, ако методът по-горе не е работил, можете да опитате и други препоръки за приложението WA MOD APK за телефони с Android, които ApkVenue прегледа тук.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е урок за това как да направите WA check 1 в редовен, но онлайн WA, който можете да прочетете, без да е необходимо да ви хванат, банда.

Сега не е нужно да се страхувате от други хора да се разстройват, защото не сте отговорили на съобщението. Защото те сигурно смятат, че чатът на WA е в очакване и не е изпратен.

Колко вълнуващо е, нали? Така че, ако имате препоръки за други съвети и трикове на WhatsApp, не се колебайте да ги запишете в колоната за коментари по-долу. Късмет!

Прочетете също статии за WhatsApp или други интересни статии от JalanTikus .