бутонът за захранване на смартфона е счупен? не се паникьосвайте, използвайте тези 3 приложения

Това води до лесно повреждане на бутона. Като отговор много приложения предлагат функции като бутон за включване / изключване

Кой не познава смартфоните, смартфоните са много важни за ежедневието, особено в днешната ера, където технологиите стават все по-усъвършенствани.

При използването му автоматично трябва да натиснете бутона за захранване. Това води до лесно повреждане на бутона. Като отговор има много приложения, които предоставят функции като бутон за включване / изключване , добре, нека просто да обсъдим 3 приложения, които служат като бутон за включване / изключване на смартфон

  • Как да запазите квотата в интернет, когато използвате тези 5 популярни приложения за Android
  • Не купувайте водещ смартфон, ето 8 причини!
  • 5 най-добри Android смартфона с камери през 2017 г.

3 приложения, които служат като бутон за включване / изключване на смартфоните

1. Екран за заключване на въздуха

Следните приложения са приложения, които предоставят функции като заместител на бутона за включване / изключване на вашия смартфон. С използването на това приложение не е нужно да се притеснявате да докосвате екрана или да натискате бутон на смартфона си, просто като го преместите над екрана като движение с плъзгане и вашият смартфон автоматично ще се включи / изключи сам .

2. Докоснете Tap App

Следващото приложение е Tap Tap App, както подсказва името, tap означава докосване на екрана с двоен таб или 2x , с това приложение можете да освободите бутона за захранване от риска от повреда поради чести натискания.

3. Бутон за захранване до бутон за сила на звука

Следващото приложение, а именно Бутон за захранване към Бутон за сила на звука , това приложение предоставя функция, която променя вашия бутон за захранване, за да използвате бутона за сила на звука . Можете да използвате това приложение, ако вашият бутон за захранване е повреден, с това приложение може да бъде изход за тези от вас, които са объркани, когато бутонът за захранване на вашия смартфон е повреден.

Е, това е начинът да реагирате, ако бутонът за захранване на вашия смартфон е повреден . Имаш ли друг начин? Споделете в графата за коментари.