5 начина да измамите най-новия безплатен огън 2021 + измама ff apk

Измамата Free Fire се използва широко от измамниците. По-долу е Cheat + APK за най-новия FF мамят 2021, който често се използва от измамници в играта.

Измамата Free Fire може да се използва само от измамници, които не са уверени в способността си да играят игри.

Този метод на измама може да осигури по-големи щети и дори да получи безплатни FF диаманти.

Разбира се, във всяка игра има пропуски, които могат да бъдат злоупотребявани и модифицирани от невежи ръце. Няма значение дали е офлайн игра или онлайн мултиплейър игра.

По същия начин и със Free Fire, който също беше измамен от хакери. Тази измама позволява на вашия герой да прави неща извън стандартите на играта, като автоматични снимки на глава , неограничени куршуми и много други.

Е, сигурно ви интересува как да измамите FF диамант или нещо друго? Просто погледнете урока за това как да измамите FF, който често се използва от измамници.

1. Как да мамят FF с приложението Citer FF

Първият метод за измама на Free Fire е да се използва модифицирано приложение или MOD APK, комбинирано с приложението за измама за Android, Game Guardian .

Game Guardian обикновено се използва на мобилни телефони с корен, но ApkVenue има начин да използва Game Guardian, без да се налага първо да изкорени мобилния телефон.

Номерът е да използвате виртуален хост или приложение за клониране на Android, като Parallel Space или Virtual Xposed .

Също така трябва да имате скрипт или кодиране на Game Guardian, за да стартирате FF мамят APK и други игри за Android. Ето елементите, които трябва да изтеглите:

Безплатен скрипт за Fire Cheat (.lua):

 • Script Free Fire 1.27.2 Brutal Edition (Anti-banned, Damage ++, Antenna и др.)
 • Script Free Fire от Technical Sumar (Xray, Fly хак, неограничени амуниции, Immortal и др.)

FF MOD APK и OBB Free Fire:

 • Free Fire MOD APK 1.56.1
 • OBB Free Fire 1.56.1

Game Guardian APK:

 • Game Guardian v101.0

Виртуален хост и VPN:

 • Виртуален Xposed
 • Китайска VPN (за избягване на Force Closed)

Уверете се, че сте изтеглили всички материали по-горе, защото ще ви трябват всички, за да може мамят да се пусне в играта, банда.

Стъпки за измама на безплатен огън без корен

Тогава, как изневерявате с пълнотата, която сте изтеглили по-рано? Е, тук е урок за това как да мамите FF без root, който трябва да следвате.

 1. Инсталирайте приложенията Free Fire, Virtual Xposed, Game Guardian и китайски VPN на мобилния си телефон.
 1. Копирайте и поставете папката com.dts.freefireth в папката obb на мобилния си телефон. Стъпките са да отворите Internal Storage> Android> obb.
 1. Отворете VPN приложението специално за Китай , щракнете върху средното поле, докато стане синьо.

 2. Изчакайте, докато се свържете, как да разберете, като се появи знак за заключване в известието.

 1. Отворете приложението Virtual Xposed . Щракнете върху бутона с шест точки в долната част на екрана. Щракнете върху Добавяне на приложение , след което изберете приложенията Free Fire и Game Guardian. Щракнете върху Инсталиране и изберете Virtual Xposed .
 1. Върнете се на главната виртуална Xposed страница, плъзнете нагоре по екрана. Стартирайте играта Free Fire първо, докато влезете в лобито на играта. Излезте, без да затваряте играта.
 1. Отворете Game Guardian в приложението Virtual Host . Изберете Старт, за да стартирате приложението. Game Guardian ще се превърне в плаваща джаджа .

 2. Отворете отново безплатната си игра Fire, след това в лобито на играта отворете Game Guardian и изберете Execute Script, както е показано по-долу.

 1. Изберете файла на скрипта във формат .lua , който сте изтеглили в колоната Файл. След това щракнете върху Изпълнение . Изберете мамят, който искате и щракнете върху OK .
 1. Свършен. Измамата е активна и готова за игра!

Кодове под формата на скриптове обикновено се намират в интернет, играчите, които използват редовни мами, изтеглят най-новите мами в приложението за мами за Android, Game Guardian, банди.

Ако скриптът не работи, можете също да видите най-новата актуализация на скрипта на Free Fire тук.

Актуализирайте скрипта за измама на Free Fire

2. Как да мамят Free Fire Diamond с FF Generator

Free Fire винаги пуска най-новите кожи, които са не по-малко готини и дразнещи от предишните пуснати кожи. За съжаление тази кожа може да бъде закупена само с диаманти.

Е, вместо диамантеното допълнение на Free Fire, което може да изтощи портфейла ви, можете да опитате FF диамантената измама и пари . Този метод не е справедлив , но поне може да спаси портфейла ви.

Без диамантения APK мамят , можете също така да получите безплатни FF диаманти, като използвате Free Fire Generator. Можете да проверите пълния метод в следващата статия, банда.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Как да мамят FF Auto Headshot с Config FF

Безполезно е да имате кожа, но нямате умения. Съгласен ли си? Стрелбата точно в целта е основната способност, необходима за игра на Free Fire.

За съжаление не всички играчи имат тази способност. Всъщност, ако имате умения на ниво Бог, можете да продължите да получавате снимки на глава.

Ейтс, не се бъркайте! Въпреки че нямате умения като професионални играчи, можете да стреляте по целта дори без приложението за автоматично стрелба с глава.

Тогава, какво ще кажете за мамят FF auto headshot 2020 ? Лесно! Трябва ви само най- новата конфигурация на FF, която можете да изтеглите в статията по-долу.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Как да мамят Free Fire с Bellara VIP

Искате ли да можете да правите много „вълшебни“ неща, така че да спечелите мача? Ако е така, можете да използвате измама Bellara VIP APK , банда.

Bellara VIP е най-пълното приложение за мамят Free Fire, съдържащо колекция от FF мами. Така че, можете да търсите и да намерите най-добрия град в това приложение.

Ако искате да изтеглите Cheat на Free Fire имунитет, Cheat на Free Fire емулатор или други мами, можете също да разчитате на Bellara VIP, знаете ли! Гарантирано завършено!

ВИЖТЕ СТАТИИ

За тези от вас, които нямат търпение да изтеглят измама Bellara VIP MOD APK, просто кликнете върху връзката по-долу!

Инструменти за разработчици на приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

Или чрез следната връзка:

>>> Изтеглете Bellara Cheat Free Fire MOD APK <<<

5. Как да изневерявам на Fire Fire с Rendysc VIP

Освен Bellara VIP MOD APK, има и други APK файлове за измама на Free Fire, които трябва да опитате. Приложението е Rendysc MOD VIP .

С изтеглянето на най-новия Cheat на Free Fire, вие ще продължите да усещате вълнението на Booyah много лесно, особено ако сте използвали най-добрите настройки за контрол на Free Fire.

Едно от предимствата на Rendysc VIP MOD 1.47.0, което също е подобно на предишното приложение, е функцията за автоматично прицелване , която може да ви изстреля в главата .

Нямате търпение да изтеглите Rendysc VIP MOD APK и Booyah безкрайно? Можете веднага да кликнете върху връзката по-долу, банда!

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

>> Изтеглете APK на Rendysc VIP MOD <<

Рискове от използването на измама на FF в играта Free Fire

Не е без рискове, има някои опасни ефекти, които трябва да сте готови да понесете, когато използвате този таен код. Ето някои от тях:

 1. Забранен акаунт ; Гарена заплаши, че ще блокира акаунти, използвайки кода на играта на FF.
 2. Мобилният телефон на играча също беше забранен ; Въпреки че сте сменили акаунти, пак не можете да играете FF на мобилния си телефон. Решението е да замените нов мобилен телефон, банда.
 3. Вашите умения не се развиват ; Когато градът вече не може да се използва, ще ви е трудно, защото уменията ви не могат да се конкурират с други играчи.
 4. Нанесете вреда на други играчи ; Кой не се дразни, ако загубите от цитър?
 5. Възможни спам и хакване ; Тъй като това не е официално изтегляне от Google Play Store, качващият файл може да въведе вирус или злонамерен софтуер в APK за измама на FF по-горе.
 6. Вреди на играта ; Безплатните онлайн игри като FF разчитат на микротранзакция, за да спечелят. Ако играчите използват измамни диаманти, Garena може да затвори тази игра поради непрекъснати загуби.

Това е методът за измама на Free Fire, без да вкоренявате мобилния телефон, който можете да опитате. Но има голям шанс акаунтът ви да бъде забранен, ако бъде хванат в измама, банда.

ApkVenue също се надява, че тази статия не е злоупотребена за негативни дейности за играчите на Free Fire.

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, момчета, можете също да споделите съвети за Free Fire. Ще се видим в следващата статия със съвети!

Прочетете също статии за Free Fire или други интересни статии от Daniel Cahyadi .