5 начина да проверите собствения си XL номер, бързо и лесно!

Как да проверите XL номера бързо и лесно? Можеш! Вижте пълна колекция от начини за проверка на вашия XL номер тук.

Проверката на XL номера е изненадващо лесна и бърза. Всъщност има някои тайни трикове, които можете да използвате, когато проверявате номера на собствената си карта.

Разбира се, това ръководство е много важно. Не искате, нали, не можете ли да закупите най-добрия и най-новият XL интернет пакет, защото сте забравили и не сте знаели как да проверите собствения си XL номер?

Но как? Отпуснете се, защото този път ApkVenue ще ви каже няколко начина да проверите XL 2020 номера, които можете да опитате. Виж това!

Как да проверите собствения си XL номер 2020

Подобно на това как да проверите номерата на Smartfren или как да проверите номерата на осите, можете също да проверите XL номерата чрез няколко много лесни метода, банда.

Има общо 5 начина да проверите вашия XL номер, като например чрез dial up / USSD, обслужване на клиенти, приложението MyXL, уебсайта MyXL и чрез SMS / телефон.

Можете да изберете кой метод смятате, че не е сложен. Любопитни ли сте Ако е така, вижте изцяло по-долу, банда!

Как да проверите номера на XL Axiata чрез Dial Up / USSD

Първият начин е през USSD менюто чрез dial up . Този метод е съвсем прост, защото изисква само няколко стъпки.

1. Въведете контролния код XL номер

 • На първо място, отваряте приложението Телефон на вашия мобилен телефон с Android или iOS.

 • След това въведете кода * 123 * 7 # и след това натиснете бутона Call с помощта на XL оператора.

2. Изберете номер 2

 • След като натиснете Call, ще се появят няколко опции от менюто. В менюто, което се показва, въведете числото „2“, за да разберете подробностите за номера XL, след което натиснете клавиша Enter.

 • След това въведете числото „1“, за да изберете опцията от менюто „Проверка на профила“.

3. Изберете номер 1

 • Следващата стъпка е да въведете цифрата „1“, за да изберете опцията от менюто My XL Card Info . Тада! сега можете да видите вашия XL номер!

Няма кратък път или кратък USSD код, за да можете да разберете вашия XL номер. Това е единственият начин да го направите.

Ако смятате, че начинът за проверка на XL номера с помощта на този метод е твърде сложен, можете да отидете на втория път, банда!

Как да проверите XL номера чрез обслужване на клиенти

Ако обикновено се обаждате на CS, известен още като Обслужване на клиенти, за да попитате нещо, наистина можете да опитате да помолите за тяхната помощ как да намерите следващия XL номер, банда.

По този метод можете да проверите своя XL номер с помощта на CS по два начина, а именно чрез телефон или имейл.

Как да проверите XL номера чрез телефонно обслужване на клиенти

Има 2 номера на телефонния център на XL, на които можете да се обадите директно от вашия XL номер, а именно 818 и 817 .

818 е номерът, който ще ви свърже с IVR ( Interactive Voice Response ) или автоматичен телефонен секретар.

Трябва само да следвате инструкциите, дадени от IVR, за да можете да проверите своя XL номер. О, да, как да проверите този XL номер е безплатен , наистина!

Сега, ако се обадите на 817 , ще бъдете свързани директно с Обслужването на клиенти. Условието е това обаждане да намали кредита ви с IDR 350 на разговор .

Междувременно, ако искате да проверите своя XL номер, но случайно не носите мобилния си телефон с този номер, можете да се обадите на + 6221-579-59817 .

Можете да се обадите на този номер, като използвате който и да е доставчик със скорост, определена от този доставчик. За да спестите повече пари обаче, можете първо да се регистрирате за XL пакети за обаждания, преди да се обадите на CS.

О, да, освен да знаете вашия XL номер, можете също да се обадите на CS, за да проверите XL номера, на чието име е . Но като цяло не можете да го получите лесно поради опасения за поверителност на клиентите.

Как да проверите XL номера чрез имейл обслужване на клиенти и уебсайт

Ако при предишния трик ви е бил необходим кредит, за да се обадите, тогава има други начини да се свържете с обслужване на клиенти на XL, които със сигурност са по-рентабилни.

Номерът е да се свържете с обслужване на клиенти чрез имейл и уебсайт. Можете да изпратите имейл до [email protected] .

Освен това, можете да чат на живо директно с обслужването на клиентите, като посетите официалния сайт на XL, който се намира в xl.co.id .

Как да намерите своя XL номер чрез приложението MyXL

Четвъртият начин, по който можете да направите, за да видите собствения си XL номер, е чрез инсталиране на приложението MyXL на вашия мобилен телефон .

Самият MyXL е официалното приложение на XL Axiata като инструмент за управление на данни, както и за да ви улесни при закупуването на кредит / квота.

1. Изтеглете и инсталирайте MyXL

 • За да направите това, трябва само да изтеглите и инсталирате приложението MyXL. Можете директно да изтеглите приложението чрез следната връзка:
Apps Productivity PT XL Axiata Tbk ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Отворете приложението, за да видите XL номера

 • След успешно инсталиране отваряте приложението. Също така, уверете се, че използвате интернет мрежата XL, когато правите този етап, добре.

 • Ако успеете, тогава вече можете да видите номера XL на началната страница на приложението MyXL. Наистина е лесно, банда?

Как да видите номера на XL Axiata чрез уебсайта MyXL

Ако не сте инсталирали приложението MyXL, се оказва, че можете да посетите MyXL и от браузъра си! Просто трябва да посетите сайта //my.xl.co.id/pre/index1.html#/ , банда.

След това можете да следвате стъпките от ApkVenue по-долу.

1. Въведете страницата за помощ

 • Веднъж на страницата на уебсайта MyXL, ще ви бъдат представени две опции за вход, а именно вашият телефонен номер и акаунт във Facebook.

 • Тук просто избирате менюто „Нуждаете се от помощ?“ който е в самото дъно.

2. Влезте с Facebook

 • Е, на страницата за помощ можете да изберете да влезете с Facebook, ако забравите собствения си номер XL.

Трябва също така да знаете, че този метод може да се направи успешно само ако преди това сте свързали своя Facebook с XL номера, който използвате.

Как да проверя XL номер чрез SMS / телефон

Е, последният начин да проверите самия номер на XL картата 2020, който можете да направите, и всъщност е най-ефективният и най-лесният начин е като правите телефонни обаждания или SMS, банда.

Можете да изпратите SMS или да се обадите на приятели / семейство / приятелка, след което да ги помолите да изпратят вашия номер.

Или ако нямате кредит за това, можете също да използвате приложението за чат WhatsApp, за да изпращате съобщения до някого.

След това всичко, което трябва да направите, е да помолите човека да изпрати вашия номер!

БОНУС: Как да проверя XL номер на чието име

Със сигурност сте получавали съобщения или обаждания от неизвестни номера, единият от които използва XL номер. Чудите се също кой притежава този номер и как да проверите номера?

Е, можете да опитате да проверите своя XL номер чрез различни чудесни съвети и трикове. Един от тях можете да прочетете статията на ApkVenue, озаглавена „ Как да проверите най- новия неизвестен телефонен номер 2020“ .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това бяха съвети от ApkVenue относно 5 начина да проверите номера си XL Axiata 2020.

Някои от методите са малко „сложни“, но можете да го направите алтернатива, ако искате да знаете своя номер XL.

Междувременно, за тези от вас, които искат да проверят загубения си XL номер , можете директно да се свържете с обслужване на клиенти за помощ, банда.

Моля, споделете и коментирайте тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.

Прочетете също статии за Как да проверявате числа или други интересни статии от Naufal .