как да се измери височината със смартфон (точно)

Как измервате собствената си височина? Тук ApkVenue ви казва как лесно да измервате височината със смартфон. Гарантирано да бъдем точни!

Изискаността на съвременните смартфони е безспорна. Със смартфон можете не само да пишете и да се обаждате, но и да играете игри, да слушате музика и да заснемате изображения чрез снимки и видеоклипове. Дори и нуждите от работа могат.

Все по-сложен, iPhone 6s, който е оборудван с технологията Force Touch, може да се използва като цифрова везна.

Но знаете ли как да измервате височината с помощта на Android смартфон? Любопитен? Нека разгледаме статията по-подробно.

Как да се измери височината със смартфон

Всъщност има много сложни сензори, които се предлагат на смартфоните. Това не е само сензор за околна светлина за функцията за автоматична яркост; или Магнитни сензори, Жироскоп и Акселерометър за VR слушалки.

Дори смартфоните също могат да бъдат управляващи!

Е, един от сензорите, който ще се използва за измерване на височината на смартфон, е сензорът за измерване. Приложението, което ще се използва за измерване на височината, е Smart Measure и следните стъпки:

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението Smart Measure

  • Инсталирайте приложението Smart Measure на вашия смартфон.

Стъпка 2 - Измерете разстоянието на човека от смартфона

  • Веднъж инсталиран, можете веднага да го използвате. На първо място, всичко, което трябва да направите, е да измерите разстоянието от смартфона до човека, чиято височина искате да изчислите. След това щракнете върху Вземи разстояние .

Tips: Bidik ke bumi (permukaan tanah) ya! Misal mau menghitung tinggi teman badan teman kamu, maka kamu harus hitung jarak awalnya ke sepatu.

Стъпка 3 - Готово

  • Когато приключите, можете да започнете да изчислявате височината си с помощта на смартфон.

Други функции

  • Не само измервайки височината на смартфон, приложението Smart Measure може да се използва и за изчисляване на ширина и площ.

Готино, нали? Отново лесен за използване. Сега не ви е необходим ръчен метър, за да изчислите височината си. Просто пребройте височината си с помощта на смартфон.

Късмет!