10 забавни и забавни игри за ядене на риба на Android

Игрите с риба не са само риболов и аквариуми, ето препоръки за игри, които ядат риби, които трябва да инсталирате на телефона си с Android! (Вълнуващо)

Вие ли сте от любителите на рибата?

Рибите са животни, които се отглеждат от много хора, особено като декоративни риби в аквариуми. Много развлекателни дестинации предлагат рибни или морски обиколки, като Seaworld.

Можете да играете със сладки рибки, без да се налага да имате истински риби. Разбира се, правите това, като играете рибни игри на Android.

ApkVenue регистрира препоръки за най-добрите Android игри за риба, които ви карат да се чувствате развълнувани . Елате да видите изцяло!

Забавни и забавни рибни игри на телефони с Android

1. Гладна еволюция на акула

Първата е Hungry Shark Evolution , игра на риба, която яде големи риби, която можете да играете безплатно. В тази игра ще се превърнете в акула, готова да изяде вашата плячка.

Можете да изберете много видове акули, които имат съответните силни страни, колкото по-силна е вашата акула, толкова повече видове храна можете да ядете.

Можете също да играете тази офлайн игра на риба, без да се нуждаете от интернет, момчета. Наистина добър!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 99 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

2. Риба срещу пирати

Следва Fish vs Pirates, която има игрална тема като Plant vs Zombie guys. Трябва да уредите армия риби, за да избегнете злите врагове, за да се доближите до русалката.

Можете да играете 40 нива, разделени на 4 епизода. Всяко ниво ще увеличи трудността на играта, готови ли сте да се биете с врага с армия риба?

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 36 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

3. Happy Fish

Е, ако играта с аквариумни рибки е готова за вас безплатно на Android. Можете да имате собствен аквариум със сладки рибки, за които трябва да се грижите.

Има 150 вида риби, които можете да отглеждате, а има 80 нива, които можете да изследвате в играта.

Можете да играете тази игра и без интернет, известни още като офлайн игри с риба. Хайде, събирайте сладките рибки в тази игра!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 86 MB
Android минимум 2.3 и по-нови

4. Моето шоу за делфини

Хареса ли ви да гледате предавания за делфини?

Въпреки че сега е обида да се показват делфини в цирк, все пак можете да гледате шоуто чрез My Dolphin Show.

Не само ги гледайте в изпълнения, но и можете да ги обучите да имат повече от 80 хитри трика. Можете също така да облечете делфина си.

Можете да играете на повече от 200 нива с избор от повече от 40 дрехи, които могат да се използват за вашия делфин. Няма да скучаете, ако играете тази игра, момчета!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 94 MB
Android минимум 4.2 и по-нови

5. Eatme.io

Така че, ако търсите следващата игра на риба, за да ядете риба, Eatme.io може да бъде вашият избор, момчета. Ще започнете играта като риба с нормален размер и готова за лов.

Можете също да играете онлайн мултиплейър, не забравяйте различните аксесоари, за да направите вашата риба по-готина.

Хайде, поканете приятелите си да играят заедно и да ги предизвикате кой ще яде!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 92 MB
Android минимум 4.0.3 и по-нови

6. Ловец на тълпи

Mobfish Hunter е екшън игра с тематична риба, която е забавна за вас, когато играете, когато сте уморени от момчета. Имате задачата да търсите уникални риби в морските дълбини.

Трябва обаче да се гмуркате и да се биете с различни порочни риби и смъртоносни капани. След това се върнете на повърхността, след като вземете рибата си.

Можете да играете до 110 и повече нива. За проблеми с отбраната можете да изберете 9 вида оръжия с хиляди стилове на игра.

Нека ловуваме риба в тази една игра!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 78 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

7. Докоснете Tap Fish

Следващото е Tap Tap Fish, безплатна игра за китове на Android, която можете да играете. Възложено ви е да правите корали или скали, за да бъде дом за много видове риби.

Тази игра може да ви накара да се отпуснете с успокояваща графика и аудио. Освен това можете да използвате VR в тази игра. Любопитни ли сте да опитате?

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 95 MB
Android минимум 4.4 и по-нови

8. Супер морска звезда

If Super Starfish Това е екшън игра с визуален празник за очите в Android. Ще се превърнете в красива рибка, готова да плува през красивия свят.

Тази игра има много цветни визуални ефекти и можете също да избирате от повече от 30 риби, които са готови за събиране. Подходящ за тези от вас, които са подложени на стрес или скука.

Нека да играем тази игра за момент, за да развалим очите!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 94 MB
Android минимум 5.0 и по-нови

9. Рибен магнат 2

Fish Tycoon 2 е най-добрата игра на симулатор с тематика за риба. Ще станете забавен мениджър на рибно стопанство и ще създадете декоративен бизнес за риби, който да продавате.

Можете да отглеждате повече от 400 вида риби в различни аквариумни форми. Но не забравяйте да пазите рибите, защото те могат да умрат, ако не се грижат правилно.

Нека имаме този сладък и забавен бизнес с декоративни риби!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 66 MB
Android минимум 4.2 и по-нови

10. Рибно стопанство 3

Точно както преди, Fish Farm 3 е симулация на рибна игра на Android, която ви прави рибовъд. Този път обаче мащабът беше по-голям от морския аквариум.

Можете да отглеждате повече от 280 вида дори акули! Можете също така да украсите вашия аквариум, както и вашите риби, момчета.

Ако искате вашата риба да има свой собствен цвят, можете да го смените свободно. Тази игра може да се използва и като жив тапет с помощта на приложението Fish Farm 3 Live Wallpaper . Хубаво!

Подробности Спецификация
Рейтинг Оценено за 3+
Размер на играта 80 MB
Android минимум 4.1 и нагоре

Това е препоръката на най-вълнуващите и забавни рибни игри на мобилния ви телефон, които можете да играете безплатно. Тази игра е подходяща, ако се играе от деца, но също така трябва да ги наблюдавате, когато играят.

Коя игра е вашата любима, момчета? Напишете мнението си в графата за коментари, да, ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за игри с Android или други интересни статии от Даниел Кахяди .