10-те най-добри аниме игри на най-добрите компютри и телефони с Android 2020

Търсите ли най-вълнуващата аниме тематична игра? Ето най-добрите аниме игри на компютри с компютър и Android, които можете да опитате още сега!

Скучно ли ви е да гледате аниме филми и искате да преминете към игра на аниме игри?

Разбира се, гледането на бандата не е достатъчно, особено ако сте любители на неща, свързани с аниме. Самите аниме игри са многобройни и се разпространяват в много конзоли.

По същия начин на момчетата от HP можете да намерите много от най-добрите игри за Android с аниме теми, които са безплатни за игра и разбира се забавни.

Е, ApkVenue има регистрирани препоръки за аниме игри на компютър / лаптоп и най-добрите 2020 HP за Android, които можете да играете безплатно! Нещо? Хайде, вижте пълния списък!

Най-добрата аниме игра от 2020 г.

Анимето се използва широко като тема на играта, като не само създава сладко впечатление, но и фантазия, пълна с приключения и решаване на проблеми. Ето защо, тук са най-добрите аниме игри, които можете да играете до насита!

Най-добрите аниме игри на компютър / лаптоп през 2020 г.

Повечето игри с тематични аниме се развиват оптимално на компютри и лаптопи. Можете да се насладите на вълнуващия сюжет и да играете любимите си герои в играта.

За тези от вас, които търсят препоръки за тематични игри с японски карикатури на компютър, ето списъкът!

1. Атака срещу Титан 2

Издадена през 2018 г., тази най-добра компютърна игра е продължение на първата серия, която също имаше огромен успех на пазара. По-късно ще намерите сюжет, който е подобен на най-добрата аниме Attack on Titan сезон 2 (2017).

Според играчите това издание е може би доста трудно от предшественика си, като се има предвид, че ще се биете с нов тип титан, който е по-агресивен и силен. Наречете го Звярът, Колосал и Брониран Титан.

Тази компютърна игра разполага с режими за един играч и мултиплейър. По този начин можете да го играете с приятелите си.

Подробности Атака срещу Титан 2
Разработчик KOEI Tecmo Games Co., Ltd.
Издател KOEI Tecmo Games Co., Ltd.
Дата на излизане 15 март 2018 г.
Жанр Действие
Рейтинг 9,1 / 10 ( Steam )
Цена 859 000 Rp, - ( Steam )

2. Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition

Издаден през 2017 г., Sword Art Online е екшън RPG игра, която няма да ви отегчи заради своите епични и наистина страхотни битки.

По-късно тук, със системата RPG, можете да използвате различни смъртоносни опорни ходове за борба с врага.

Можете също така да изберете разнообразни бойни стратегии според вашите интереси, независимо дали става въпрос за кучешка или партийна система. Тримата могат да бъдат насочени да предприемат действия като излекуване, комбинационни умения и бягство.

Подробности Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition
Разработчик AQURIA
Издател BANDAI NAMCO Развлечения
Дата на излизане 27 октомври 2017 г.
Жанр Екшън, приключенски, ежедневни, RPG
Рейтинг 9/10 ( Steam )
Цена 560 000 Rp, - ( Steam )

3. DRAGON BALL FighterZ

Познати ли сте и обичате да играете бойни игри? Е, тази една игра е точно за вас. В DRAGON BALL FighterZ можете да играете около 24 герои и злодеи по желание.

Включени в най -добрите игри Dragon Ball , можете да използвате страхотни герои като Goku, Bezita, Frieza, Cell и много други ..

Можете също така да изпитате емблематичните промени в Super Saiyan и агресивни и разрушителни битки. Благодарение на страхотните си аудио визуални изображения, тази игра получава висока оценка от Steam, която е 9/10 .

Подробности DRAGON BALL FighterZ
Разработчик Arc System работи
Издател BANDAI NAMCO Развлечения
Дата на излизане 27 януари 2018 г.
Жанр Екшън, Борба
Рейтинг 9/10 ( Steam )
Цена 590 000 Rp, - ( Steam )

4. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Издадена през 2016 г., най-добрата аниме игра в този отразява фона на 4-та световна война за нинджа.По-късно ще се биете с Obito и Madara Uchiha , точно както в поредицата за манга и аниме.

В тази игра можете да изберете режима на игра, който ви харесва, от Story Mode до Free Battle , наистина е забавно да играете с приятелите си.

Не само това, тази игра на тема аниме е много лесна за разбиране и не е сложна. Нищо чудно, че толкова много хора обичат да играят тази бойна игра.

Подробности Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
Разработчик CyberConnect2 Co. ООД
Издател BANDAI NAMCO Развлечения
Дата на излизане 5 октомври 2016 г.
Жанр Екшън приключение
Рейтинг 9/10 ( Steam )
Цена Rp. 330.000, - ( Steam )

5. Съдба / Extella Link

Още ли помните това аниме? Да, това аниме с наистина добра графика и CGI качество има версия на играта!

Последната аниме игра, базирана на лекия роман на Gen Urobuchi, беше официално пусната през 2019 г. вчера. Тук ще играете ролята на Карл Велики, който живее във виртуален свят, наречен SE.RA.PH.

Вашата работа е да защитите виртуалния свят, както и да надградите силата си, така че да бъде още по-яростен и по-силен, за да защити SE.RA.PH. С интересен сюжет сюжет, тази игра ApkVenue гарантира, че е наистина забавно!

Подробности Съдбата / Extella Link
Разработчик Marvelous Inc.
Издател XSEED Games, Marvelous USA, Inc., Marvelous
Дата на излизане 19 март 2019 г.
Жанр Действие
Рейтинг 9/10 ( Steam )
Цена 209 000 Rp, - ( Steam )

Най-добрите аниме игри на телефони с Android през 2020 г.

Освен компютър или лаптоп, можете да намерите различни най-добри аниме игри на телефони с Android. По-специално, тъй като има все повече игри за мобилни джаджи, както онлайн, така и офлайн, можете лесно да ги намерите. Без да е нужно да се бавим, ето списъкът!

1. Ultimate Ninja Blazing

Издаден през 2016 г., Ultimate Ninja Blazing е една от най-добрите аниме игри на Наруто, които можете да играете на телефона си с Android, като се има предвид, че популярността на самото това аниме все още е доста висока.

Тук по-късно можете да изберете роля според вашия идол, започвайки от Наруто, Саске, до Какаши. Тази игра е жанр Arcade RPG с интересен геймплей.

В играта Ultimate Ninja Blazing можете да завършите вълнуващите налични мисии. Има няколко опции, история на мисията или мисия на събитието. И двата начина си струва да се попълнят!

Подробности Ultimate Ninja Blazing
Разработчик BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 94MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Жанр Екшън RPG
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете играта Ultimate Ninja Blazing по-долу:

Игри Аркада BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Dragon Ball Z Dokkan Battle

Кой наистина харесва аниме Dragon Ball? За тези от вас, които харесват Dragon Ball, трябва да играете тази една игра.

В тази офлайн аниме игра ще ви бъде възложено да предотвратите бедствие от изкривяване на измерения. Сюжетът е интересен плюс качеството на страхотната графика ще ви накара да се почувствате като у дома си, играейки тази игра.

Можете също така да играете типичните герои на Dragon Ball, така че да може да създаде носталгично впечатление, ако сте любител на Dragon Ball от детството.

Подробности Dragon Ball Z Dokkan Battle
Разработчик BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 85MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4.6 / 5 ( Google Play )

Изтеглете играта Dragon Ball Z Dokkan Battle по-долу:

>>> Dragon Ball Z Dokkan Battle <<<

3. ИЗКУСТВО НА МЕЧА ОНЛАЙН: Дефрагментиране на паметта

Харесвате ли приключенски игри? Може би трябва да опитате тази една игра. Като част от франчайза SWORD ART ONLINE ще бъдете въведени в атмосфера, която е толкова подобна на оригиналното аниме.

Не само това, тази игра наистина е проектирана възможно най-тясно с анимето. Започвайки от визуализациите, пълни с хладни и невероятни цветове, до дизайна на оригиналните герои.

Можете да играете тази игра сами или заедно с приятелите си. Можете също така да сформирате група от 3 знака. Само когато се биете по-късно, можете да контролирате само един от тях на свой ред.

Подробности ИЗКУСТВО НА МЕЧ ОНЛАЙН: Дефрагментиране на паметта
Разработчик BANDAI NAMCO Entertainment Inc.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 33MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Жанр Действие
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете играта SWORD ART ONLINE: Memory Defrag по-долу:

Игри BANDAI NAMCO Entertainment Inc. ИЗТЕГЛИ

4. RPG Asdivine Cross

Тази RPG жанрова игра е тази, която трябва да играете, банда. Смесвайки приключение с фантазия, ще почувствате усещането да играете като други RPG игри като Suikoden .

Можете също така да персонализирате вашия герой според вашия собствен вкус. Ще изучавате вражески герои и ще намерите слабите им точки, за да ги победите.

В тази игра има 2 версии, а именно безплатната и платената версии. Разликата всъщност се крие само в бонусите в нея. Интересувате ли се?

Подробности Легендарни герои MOBA
Разработчик KEMCO
Минимална ОС Android 4.5 и по-нови версии
Размер 45MB
Изтегли 100 000 и повече
Жанр Ролева игра
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете RPG играта Asdivine Cross по-долу:

>>> RPG Asdivine Cross <<<

5. Pokemon GO

Кой не знае най-добрата и най-популярната аниме игра на тази? За разлика от игрите като цяло, можете да играете игри, както и да упражнявате, като се има предвид, че тази игра използва система за виртуална реалност .

Готиното е, че по-късно трябва да излезете навън, докато хващате любимия си покемон на определените места.

Въпреки това, самият Pokemon GO е доста опасен, ако го играете, независимо от заобикалящата ви среда. Вместо да получите Pokemon, може дори да ви хванат, защото не виждате пътя!

Подробности Pokemon GO
Разработчик Niantic, Inc.
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 86MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Жанр Приключение
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете играта Pokemon GO по-долу:

Помощни програми за приложения Spegeli ИЗТЕГЛЯНЕ

Това е най-добрата аниме игра на компютър / лаптоп и мобилен телефон с Android, която можете да опитате да играете освен или да гледате аниме сериали.

Освен че ще се забавлявате, ще бъдете разглезени и с красиви герои с каваи и аниме стил.

Коя игра е вашата любима? Напишете мнението си в графата за коментари, не забравяйте да харесате и споделите. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за аниме игрите или други интересни статии от Diptya .