Тези 3 приложения за откриване на болести могат да открият всяка болест в тялото ви

Не само за чат или игра на игри, смартфоните могат да се използват и за здравни нужди. Тук JalanTikus ви дава списък с най-добрите приложения за откриване на заболявания.

Сърцето е един от най-важните органи в тялото. Ако работата на сърцето ви е нарушена, здравето на тялото ви ще бъде засегнато и производителността ви ще намалее. Това обаче не означава, че здравето, на което трябва да обърнете внимание, е само сърцето.

След като JalanTikus даде начин за измерване на сърдечната честота с помощта на смартфон, този път JalanTikus ще ви даде списък с приложения за откриване на заболявания чрез смартфон. С тези здравни приложения се надяваме, че можем да продължим да живеем здравословно.

  • Проверете здравето на очите си с приложението за нокти KUBE
  • Избягвайте уморени очни заболявания поради технологията по следните начини
  • ВНИМАВАЙ! 80% от компютърните потребители в света са застрашени от това заболяване

Приложение за детектор на заболявания

Освен функции за забавление и комуникация, смартфоните имат и много други функции. Дори ако можете да го използвате разумно, смартфоните могат да се използват за здравни цели. И така, нека да наблюдаваме подробно какво чувства тялото ви с помощта на следното приложение за откриване на болести!

1. Какво е моята болка

Разработено от Smartindo Access , ИТ компания, която от дълго време развива информационни услуги в болниците, приложението ApaSakitKu , често съкратено като ASK, е най-доброто здравно приложение на Android. Това приложение предлага функция за ранна диагностика за откриване на съществуващи заболявания, преди да отидете на лекар.

Приложението за откриване на болестта ApaSakitKu работи, като чете оплакванията или симптомите, изпитани от вас. Просто трябва да потърсите какви оплаквания изпитвате в колоната за търсене на болести, тогава алгоритъмът на това приложение ще прочете базата данни, за да намери възможни заболявания, от които страдате. Не само това, ApaSakitKu предлага и безплатна консултация с лекари, информация за близката клиника и здравни статии.

Изтеглете APK ApaSakitKu

2. iCare Health Monitor

За разлика от предишното приложение, в iCare Health Monitor няма да намерите съдържание на индонезийски език. Естествено, защото това приложение за откриване на болести е разработено от чужденци. Въпреки това, въпреки че това не е приложение, направено от децата на нацията, това приложение е много достойно за вас.

С инсталирането на iCare Health Monitor ще получите много здравни функции в едно приложение. Можете да измервате кръвното налягане, здравето на сърдечната честота, здравето на белите дробове, здравето на слуха и очите. Начинът, по който работи, е чрез използване на LED функцията на камерата на смартфона за извършване на изчисления. Както и много други тестове, които могат да бъдат направени за откриване на заболявания в тялото ви.

Не само за откриване на болести, това приложение може да се използва и за обучение на здравето на вашите органи. Можете да тренирате здравето на очите, да се фокусирате върху слуха и дори да тренирате за здравето на сърцето. Готино!

Изтеглете APK на iCare Health Monitor

3. Калкулатор на здравето

След успешно измерване на сърдечната честота от iCare Health Monitor, какво можете да направите? Наистина ли сте здрави, така че да отговаря на идеалните здравни изисквания или не? За да разберете, можете да използвате приложението Health Calculator . Това приложение ще ви помогне да разберете вашето здравословно ограничение, като го изчислите от вашите лични данни.

Благодарение на приложението Health Monitor можете да разберете какво е вашето идеално телесно тегло, какъв здравословен пулс, какво трябва да бъде кръвното налягане и колко вода се нуждае от тялото ви. Всичко се базира на вашата възраст, тегло, ръст и лична информация. Това е задължително здравно приложение, което да придружава други приложения.

Изтеглете APK Health Calculator

И така, има 3 приложения за откриване на заболявания на Android, които трябва да инсталирате, ако искате да сте здрави. Използвайки правилното приложение, можете да откриете всяка болест в тялото си. Вярвате или не, с горните приложения за здравето можете да осигурите ранна диагностика на заболяването, от което страдате, преди да отидете на консултация и да посетите лекар.