Как да се отървете от шпионски софтуер, рекламен софтуер и изскачащи реклами на вашия компютър

Често срещан признак, че сте заразени с рекламен софтуер, обикновено е, че когато сърфирате, има реклами, които продължават да се показват или изглежда да се придържат към браузъра, въпреки че сте превъртали надолу. Ето как да се отървете от рекламния софтуер.

Рекламният софтуер е вирус, който е доста досаден и досаден, защото когато рекламният софтуер успее да зарази нашето устройство, навсякъде ще се появяват реклами, които разбира се често се наричат ​​рекламни вируси. Рекламният софтуер обикновено се появява поради няколко фактора, например при инсталиране на софтуер или при инсталиране на разширения в браузъра. Трудността на премахването на рекламен софтуер е, че той не се открива лесно от антивируса като цяло, така че той изисква специален софтуер или специални инструменти за откриване и премахване на рекламен софтуерили този рекламен вирус. Как да се отървете от рекламен софтуер на лаптопи също е в голямо търсене. Показваните реклами също са не само прикачени, но понякога под формата на изскачащи реклами, така че много потребители на браузъра търсят начини да се отърват от автоматичните изскачащи прозорци в своите браузъри, компютри или лаптопи.

  • Използва ли Android OTG безопасно от вируси?
  • 7 начина да защитите браузъра на вашия компютър от вирусни, злонамерени и рекламни атаки

Често срещан признак, че сте заразени с рекламен софтуер, обикновено е, когато сърфирате, има реклами, които продължават да се показват или изглежда да се придържат към браузъра, въпреки че сте превъртали докрай. Ето как да се отървете от рекламен софтуер на лаптоп, който можете да приложите и на компютър.

Как да премахнете рекламен софтуер

  1. Използвайте AdwCleaner , можете да изтеглите AdwCleaner на JalanTikus.

  2. Инсталирайте AdwCleaner както обикновено, изберете Съгласен съм .

  3. Изчакайте няколко минути, докато изтеглянето завърши. Стартирайте AdwCleaner, след което изберете Сканиране .

  4. Затворете всички приложения, които се използват в момента. Ще се появи списък на системния регистър , изтрийте тези, които не смятате, че използвате с бутона за почистване .

  5. Когато приключи, компютърът ще се рестартира и след това, когато се върнете на работния плот, ще се появи отчет за резултатите от почистването на Adware, извършено от AdwCleaner .

Можете също да използвате този метод като начин да се отървете от автоматичните изскачащи прозорци от вашия браузър. Сега вашият компютър е без рекламен софтуер , ако се чувствате заразени с рекламен вирус, известен още като рекламен софтуер и някой има проблеми, следвайки горните стъпки, моля, коментирайте по-долу.